Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

pentru bebeii de Dark si Spic de grau

Iata c-am ajuns si noi la 40 saptamani si nu se-arata nik la orizont...pitica se simte bine, merci, in burtica. Tare-s curioasa cat o mai duc, Alina1976 un pronostic, ceva.. Am avut o noapte ca naiba, am stat treaza de la 3.30 la 7, zici ca nu-s normala, macar de-as putea dormi ziua...

POZE

Iulia 40+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Miere, sa stii ca e si chestie de pele sensibila. Eu am asa si cred ca m-au mostenit ambii copii..asta e, ce sa facem....dar ma oftic ca e o chestie minora cu care nu ma descurc sa-i fac fata...e iritat de mai mult de o saptamana.. Probema e ca face si caca fff des, e alimentat doar la san si face la fiecare alaptat, poate si mai des si destul de zemos...desi il schimb la fel de des, nu reusesc sa-l fac bine

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Multumesc pentru sfaturile legate de alaptat si schimbarea medicului de familie.

O sa incerc si compotul de ananas si de mere sa vedem daca are efecte si la mine, caci se pare ca lapticul este din ce in ce mai putin si bebe nu se satura.

Deliafaris sa-ti traiasca puiutul, creste vazand cu ochii nu?

Dark la multi ani pentru bebe, sa va traisca si sa va umple sufletele de bucurie ca si pana acum.

Alinuk - super simpatic Teo

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Buna fetele,

Profit de ocazie ca ambele fete sunt la plimbare cu bona si intru sa vad ce-ati mai facut.

In afara de Iuliacris nu mai e nimeni la rand la nascare nu? ma refer la fetele active pe forum...
Deci deschidem capitol la Clubul Scutecelor in curand, nu?

Iuliacris....pai la tine zic ca pana luni nasti. Deci pregateste-te

LMA bebelusilor care implinesc 1 lunita sau doua...sau cat vor ei!

Ma duc sa vad poze si revin...daca pot.

VA PUP!!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am venit de la vaccin. L-am facut pe cel gratuit. Astept sa vad daca face vreo reactie. Deocamdata, numai stare de agitatie. Doarme la mine pe genunchi acum.

Avem 36 de cm la capsor, 36 la piept si 5.300 de grame. Lungime, 59 de cm, cica, desi nu cred, avand in vedere ca s-a nascut cu 57. Una dintre masuratori e clar gresita.

Doua intepaturi au fost, putin a plans.

Felicitari, Elasan si damiana!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bine, Alina, ma pregatesc.

Dya-dy o fi nascut?

POZE

Iulia 40+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Miere, sunt copii care fac kk de 7-8 ori pe zi si este cat se poate de normal. De fapt de la asta fac bubite, pur si simplu nu stau cu funduletul uscat niciodata.
Daca mai sunt si alaptati exclusiv, cu atat mai mult au aceasta problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

anuc, si eu i-am dat strat gros in spital si mi-a atras atentia dr.
crisspy, da...si trece timpul...park nici nu-mi vne sa cred ca maine-poimaine face 2 luni. a invatat atatea in timpul asta! dar si eu... e minunat sa fii mamica,nu?
miere, eu zic ca e diferenta de calitate intre produsele de aici si acolo, chiar daca au acelasi nume... cel putin la pampers stiu sigur. dar normal...depinde si de pielea lor. tu ai avut noroc
alinuk, bine ca nu-si interiorizeaza sentimentele teo
iuliacris, eu scot o ca poate tine... plus ca a zis si alina ca nu mai e mult

puiutzul meu are 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

fetelor, eu tot pun poze pe mail comun la albume...dar se uita cineva pe acolo?

puiutzul meu are 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Eli, poti sa ne spui din ce motiv vi s-a spus ca nu ar fi bune dulciurile pentru mamicile care alapteaza? Te intreb pentru ca nu mi-am pus problema sa nu mananc dulce si cea mai mare nevoie pentru mine asta este: tot timpul as manca ceva dulce.

Mergi la inceput