Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Fetelor, voi puteti sa accesati Gmail??

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cadia
Nici eu nu ii dau calciu. Numai vigantol 2 pic/zi.

ledi ca bine zici cu serviciul

Eu la botezul Ioanei am luat nasilor o icoana frumoasa de argint. Cred ca la fel voi lua si acum ca sunt alti nasi.

Apropos, voi faceti botezul in cerc restrans sau cu toata familia/prietenii. Eu as vrea sa fac cu lume multa, vreo 80 persoane (taica-miu are familie numeroasa si eu am multi prieteni) dar ma contrazic cu sotul care ar vrea sa facem doar cu familia. Pai familie inseamna vreo 40 de oameni ... daca tot facem masa mare de ce sa nu chem si prietenii ca sa ne si distram?
Insa ar cam trebui sa cautam restaurant. Voi ati gasit?
Cu biserica rezolvam, vom face la biserica noastra din spatele blocului, care mi-e tare draga. Si vreau sa o boteze acelasi preot ca pe Ioana.

Intre timp am mai tras o repriza de incercari sa mancam . Incercari nereusite.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cadia la noi a venit apa Iti doresc acelasi lucru si tie.

irina deci e racit pana la urma? Multa sanatate

alinuk pe Nadia pana acum, deci 2 luni. Pe Ioana 6 luni.
As trimite-o eu pe Ioana la teatru cu ta-su. Tu mergi cu Teo?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Naty eu am gasit un resto nou deschis in zona unde locuiesc, e chiar la intrarea in Politehnica de pe Splai - vis a vis de Regie.
Se cheama Vanity si e in genul Mc Monis, are si piscina in curtea ext, sper sa se deschida pana in 25 april.

Am dat avansul, mi-a placut ft tare iar menu ul l-am ales a la carte (nu din ala clasic de botez):
platou combinat de branzeturi fine + salamuri uscate, prosciuto etc
somon file in crusta cu legume la cuptor
involtini de pui cu cartofi la cuptorcu rozmarin

Am testat astea si sunt yamyam
Am stabilit 100ron/menu (e suma preturilor din menu) si bautura e separat.

Mi s-a parut ok si super cochet, modern comparativ cu Pui de Urs, Rustic, Locanta Jaristea (ma rog aici e alt gen), Silviu's, Capricio (pe la astea am mai fost in prospecatare de piata sau cu diverse alte ocazii)

buna ideea cu icoana

Numa ca stiu sigur ca au muuulte in casa, dar una de argint faina sau cumva...vedem noi

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna ziua!
Vin si eu putin la raport.
Tudor s-a facut bine. A fost o indigestie. Dar tare rau m-a speriat. Acum nu mananca mai nimic, dar il las in pace.

Ilinca e o dulce. In ziua in care s-a simtit Tudor rau, a dormit tot timpul si m-a lasat sa am grija de el.
Cu o noapte in urma a dormit 6 ore in continuu. Noaptea trecuta m-a trezit la 3 ore de ma dureau ochii in cap. Eu de obicei nu schimb fata noaptea, dar la 3.30 a facut kk si mi-a fost mila sa o las asa pana dimineata. Well, schimband-o am trezit-o de tot si uite asa m-a tinut treaza 2 ore de simteam ca mor. In total somn 4 ore. Ma si mir ca rezist asa bine ziua.
Da' sa va zic si de bine. Fata mea iti tine binisor capul, nu mai simt nevoia sa il sprijin decat rar. Bine, Tudor la varsta ei il tinea mai bine, dar el dormea pe burta si era mai antrenat.
A inceput sa se uite dupa jucarii, sa urmareasca caruselul. Ma vede cand vin sa-i bag suzi in gurita si se opreste din plans. Ieri, a sunat postasul si am lasat-o repede in patut ca sa-i deschid. Cand m-am intors fata mea se conversa de zor cu o buburuza de pe aparatorile de la pat.
Adoarme f. des singurica cu suzi in gura. Pana sa introduc suzi, tot sanul meu era sursa de somn. Pe Tudor l-am adormit la san pana la 10 luni fara 2 zile, cand am ramas fara lapte. Sa ma fi vazut atunci ce speriata eram "cum fac eu copilul sa adoarma acum?".

Bee, ce sperietura! Bine ca sunteti bine acum.
Naty, te inteleg cu impartitul intre fete. Cu lapticul, nu-sh ce sa zic. Ia-te dupa instinctul tau. Si mie mi se pare ca a scazut productia de lapte. Deocamdata rezist fara completare, dar daca vad ca mandra nu-i multumita ii dau nu o las sa sufere.
IrinaC, uf, musafirii astia. Tudor prima bronsiolita a facut-o tot de la un musafir venit special sa-l vada. Sanatate multa pentru bebic si liniste si odihna pentru mami!
Iulia, e clar ca nu plecam nicaieri fara tine. Uite o , poate-poate.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

da, merg cu Teo la teatru, deja amluat bilete ..mai erau la balcon

sala de la Masca e micutza si balconul e deasupra scenei

Auzi, da lasa tu tatikul cu pitika si vino cu Ioana..abia te mai relaxezi

io asa fac

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ce fac fetele?

Rein, am patit-o si noi la Ioana, acum 4 ani. Am fiert pompa o noapte intreaga, noroc ca nu am luat foc. Se facuse una cu oala, n-am mai vazut asa ceva.Culmea e ca ne-am trezit sa alaptam si mirosea urat, dar ziceam ca e de la o veioza....vai mama noastra...

Irina, santate multa bebelui..noi n-am primit pe nimeni pana acum, maine facem o luna. Si cred ca nici in urmatoarele 2 sapt nu vine nimeni. Asteapta toti sa-i invitam, iar noi tot amanam.

Naty, lasa ca vor veni si zile mai bune Am avut si noi vreo 3 la rand, nu stiam ce sa-i mai fac, acum parca am intrat intr-un program mai bun. La mine e tare ciudat cu laptele. Ma pipai si zic ca sunt cam goi sanii, dar cum il iau pe bebe in brate, ii simt deodata grei si incep sa curga de-a dreptul ....sa nu radeti

Si noua ne-a recomandat pediatra calciu (5ml/zi, 10 zile) ca cica a luat mult in gretate si nu stiu ce..

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

buna

voi cum ii adormiti ziua? al meu ar vrea sa doarma, casca de numa numa, i se inchid ochii, da nu se lasa ca el vrea joaca cu mine. si acuma plange de sare tapetul de pe pereti de oboseala...

noua pediatra ne-a zis sa sterilizam doar o data pe zi lucrurile, in rest clatite cu apa fierbinte de la robinet.

la cine foloseste formula: carol face kk inchis la culoare, oare e ok? mi sa nu fie bolnav sau sa il doara ceva si de asta sa planga atata si sa nu doarma. si aici nu cred ca a auzit cineva de eco la bebei.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Si ca vorbeam de regurgitat la bebelusi.
Citeam in revista Mami din ianuarie ca regurgitatul nu-i doare cand regurgiteaza, doar cand vomita. Uf, si eu speram sa nu doara nici asta. Vomitatul e cel in jet, nu?
Ilinca nu mai vomita asa tare de cand ii dau suzi si ma straduiesc sa ii scot bine aerul din burtica. Mai, scoate fata asta la aer din burtica cat n-am scos eu in viata mea. Nu stiu unde are loc. Eu o tineam mult la san, ca sa si adoarma si inghitea prea mult lapte si de aceea varsa asa mult. Acum cand vad ca s-a saturat ii dau suzi si asa isi satisface si nevoia de supt si nu mai vomita. Mai regurgiteaza, dar nu mai e asa rau. S-au m-oi fi obisnuit eu.

Si sa ma laud putin, de cand sunt singura cu copiii nu mai apuc sa mananc ca omul normal, asa ca am mai slabit 2kg . Mai am 10kg ca sa ajung la o greutate cat de cat normala (nu cea ideala), din care 6 din sarcina. Sper sa o tin tot asa.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

alinuk, super meniul de botez.

Noi am vrea sa facem in acelasi loc unde am facut cununia si nunta, la hotel Ramada, dar vom discuta cu cei de acolo peste o sapt.
Raluca,si la noi se starng multe persoane,multe rude (vreo 30) si muulti prieteni, astfel ca vom ajunge pe la 80 cred.Sa vedem dupa ce discutam pretul la restaurant.

Distractie placuta la teatru.
Alinuk, ce ai luat de la targ, ieri??

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput