Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Cadia nu am mai fost la targ.
m-am gandit mai bine si doar daca nu aveam altceva de facut ma duceam.
Nu am ce sa mai iau..eventual sa cheltui de'aiurea..si pe criza asta (psiho mai mult) mai bine tinem la pungulitza.

Chiar m-am gandit ce am de luat...eventual ceva pantofiori pt Teo..ori doar pt asta nu merita, am vazut ca nu sunt reduceri care sa te atraga in mod special la astfel de targuri..sau daca sutn el gasesti si in magazine

o asteptam pe Alina sa ne spuna cum a fost!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alinuk ai un contact de la restaurant? Mi se pare super ca poti sa alegi menul si la pret e convenabil.

cadia cand vorbesti la Ramada sa-mi spui si mie. E si la noi unul din restaurantele de pe lista. Cand am facut nunta l-am vazut si ne-a placut dar era prea mic pentru ce vroiam noi (am avut nunta maaare ).

Voi cand vreti sa faceti botezul?
Eu ma gandeam la 17 sau 24 mai, depinde cum gasim restaurant.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna fetelor!

Iulia,

Calin de Rein
Miguel de Ariya
Clara de Cadia
Andrei de Ciufik

Irina, sper ca se simte mai bine Grumetzel

Aalina, ce faci bun azi? Cat despre torturi...aici nu e obiceiul asta asa ca nu-mi aduce nimeni si mi-e o pofta... da' numa' de o felie sa nu ma ingras . 'Las ca la bebe2, peste 3 ani pun regula: cine vrea sa vina in vizita aduce una bucata praji la mamica lui Sa ne povestesti ce a zis Dorian cand s-a intalnit cu fratiorul lui

Rein, se mai intampla! Voi sa fiti sanatosi, pompe si oale de ars se mai gasesc

Naty *big hug* ai nevoie. In legatura cu alaptatul, vezi ca poate au vreo idee fetele de la Alaptatul Helpline pe Femina Intim. Ufff o sa treaca si zilele astea si va fi mai usor

Ledi, sper sa prinzi un pic de somn mai incolo sa te odihnesti si tu un pic

Cadia, vad ca in Romania se da de toate cele la bebelusi. Aici in afara de vitamina K data imediat dupa nastere (injectie) nu se da nimic deocamdata. Nici eu nu am folosit inca sterilizatorul, caci alaptez si eu la san...si asa m-am gandit sa fac si eu, daca trebuie sa sterilizez obiecte gen pompita, lingurita etc mai degraba le fierb. Da cum de nu aveti apa deloc? Acum si-au gasit sa faca reparatii???

Alinuk, ui'asa imi ploua in gura citind meniul pentru botez. Tare apetisant! Distractie placuta la teatru!

Andre_ea, ma bucur ca se simte mai bine Tudor.

Anuc, las' sa astepte musafirii. Ii invitati cand veti simti voi ca sunteti pregatiti pentru vizite.

si ca sa dau si eu raportul... bebe al nostru e cam marait. Ma gandesc ca de la vaccin.Azi noapte a adormit frumos pe la 1 ... in mod normal ar fi fosr somn de voie pana pe la vreo 4 jumate -5 dar s-a trezit plangand la 3... iar apoi somn pe bucatele... cea mai lunga bucata fiind de maximum o ora! Ar papa si parca nu ar papa, ar "povesti" da' parca de fapt nu are chef... cel mai bine e la mami lui in brate (acum doarme ca un catelus pe pieptul meu). Health visitorul meu mi-a zis sa-i dau Calpol daca are un pic de febra... si cand am intrebat-o ce e aia "un pic" mi-a zis 37 cu 5 sau peste . Acum are 37 cu 1... oare ar fi cazul sa fac oaresce sau mai bine il las sa doarma??? Roxana, Irina, voi ce ziceti ?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

buna

voi cum ii adormiti ziua? al meu ar vrea sa doarma, casca de numa numa, i se inchid ochii, da nu se lasa ca el vrea joaca cu mine. si acuma plange de sare tapetul de pe pereti de oboseala...

noua pediatra ne-a zis sa sterilizam doar o data pe zi lucrurile, in rest clatite cu apa fierbinte de la robinet.

la cine foloseste formula: carol face kk inchis la culoare, oare e ok? mi sa nu fie bolnav sau sa il doara ceva si de asta sa planga atata si sa nu doarma. si aici nu cred ca a auzit cineva de eco la bebei.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Noi suntem tot pe formula si kk este inchis la culoare,este ceva normal bebeii hraniti la san au kk de culoarea mustarului si mult mai des,in schimb cei hraniti cu formula au kk mai tare si mai inchis,in cazul nostru face o data pe zi si atunci un kg..la inceput e verde cu maro si mai tare appoi dupa cateva scremuturi incepe sa devina maimoale si spre final e ca o pasta de culoare galbena..asa ca stai linistia e normal sa fie asa
In legatura cu sterilizatul si eu fierb o data pe zi biberoanele dimineatza
ROXANA mersi de raspuns dar eu sunt din Timisoara si totusi as fi vrut pentru moment ceva mai ieftin acum chiasr nu imi permit de la chico suntem la fundul saculuinastere,botez plus telefonul mi-a venit 700 ron ca iubitul meu sotz a a nuntat toata Timisoara ca am nascut

mamica de Alecsandra

poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna fetelor!

Am pus poze pe gmail,si nush daca se vad...ca am bajbait pana am reusit..nici numele nu mi l-am scris,nici al fetitei,si nush ce se intelege pe acolo .
Astept confirmarea

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna fetele!

noi muciosi si tusitori in continuare, copilul a dormit de la 12 la 6 juma, prea mult zic eu pt un bb care avea alt program inainte de raceala.Desi a mancat bine la 6 juma si apoi la 10, am tras o fuga cu el la spital unde lucrez.Raceala e limitata la nas si gat si nu si mai jos(de asta imi e frica, bronsiolite etc)Garantii nu am cum sa primesc dar macar is mai ...relaxca deh l-a vazut si un doctor nu doar ma-sa.
Si eu sunt prinsa, luat paracet si oscilococcinum , dar asta chiar nu mai conteaza.Continuam sa aspiram bb ,ceva de pus in nas+paracetamol supoz(mea culpa Rox da aveam in casa paracet si sperat sa-l accepte dhhh)Sa vedem cum o fi cu supoz ca am luat temperatura de 2 ori si de 2 ori a cacacit termometrul instant.

Sunt franta dar ceva mai linistita, o luam de la capat si trecem si peste asta.Multumesc pt suport si principala vinovata nu e mama sau babele ci eu, ca nu i-am injurat si dat afara.Va pup

edit:Dark dc doarme lasa-l!dc se repeta figura da-i , acum vezi cum k al meu a varsat dp paracetamol si calpolul e tot asta.Dr nmele spuneam ca cei alimentati la san accepta greu altceva pe gura decat sanul.Exista si supozitoare, cum spuneam....mai sus Febra si noi o consideram peste 38 , peste 37.5 subfebra reactie normala de la vaccin , dinti etc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Irina, multumesc frumos . Numa' 37 cu 1 are, deci il las... prefer sa nu-i dau medicamente decat daca chiar e nevoie (mai ales daca e si riscul sa vomite). Sanatate multa la toti si babe pe cap cat mai putine (sau chiar deloc!)

Anculet, daca minunea cu manusele roz e licuriciul tau, se vad pozele

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

alinuk ai un contact de la restaurant? Mi se pare super ca poti sa alegi menul si la pret e convenabil.

cadia cand vorbesti la Ramada sa-mi spui si mie. E si la noi unul din restaurantele de pe lista. Cand am facut nunta l-am vazut si ne-a placut dar era prea mic pentru ce vroiam noi (am avut nunta maaare ).

Voi cand vreti sa faceti botezul?
Eu ma gandeam la 17 sau 24 mai, depinde cum gasim restaurant.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Raluca, eu vb. de Ramada North, cel de langa Satul Francez (vis-a-vis de magazinul de mobila Elvila), tu tot de acela zici?Daca, da, pot sa te pun in legatura cu cei de acolo oricand doresti.Noi suntem "neamuri prin aliantza" cu proprietarul.
In principiu vrem sa facem botezul pe 9 mai, dar sa vedem "cum batem palma" la meniu.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ciao, fetelor!

Noi ne pregatim de botez... Vor fi 19 persoane. Am vorbit la un restaurant de aici, meniu de 35 de RON / persoana, care include: platou rece - branzeturi, sunca, ciuperci si ce-a mai fi, plus felul doi - cartofi natur cu carne de pui / porc, pentru carnivori, si sarmale de post, pentru vegetarieni. Cu muraturi, din cate am inteles. Plus un suc sau o apa minerala.

Ma ingroziti cu preturile din Bucuresti...

Daria mea are subfebra, cum ziceti voi, 37 cu 3, 37 cu 5, locul de la injectii i s-a umflat si intarit, fara sa se inroseasca, i-am pus comprese reci, urla de la ele, nu-i plac, la un piciorus i s-a dezumflat, la celalalt, inca nu...

Pentru subfebra, i-am pus cate o jumatate de supozitor Paracetamol pentru sugari... Nu luam vitamine de niciun fel, nu ne-a zis medicul sa luam...

E foarte agitata, mai ales seara...

Eu n-am stiut ca termometrul stimuleaza defecatia, eu i l-am pus sa vad reactia la vaccin si... surpriza...

Tatal ei + sora lui + sotul ei vin maine dimineata la 5, sa vad cum ma scol eu...

ttenzika, am vazut carucior de la Baby Care, super misto, 350 de RON...

Naty, IRINA.C, multe incurajari si de la noi!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Alinuk si mie mi-ai facut pofta cu meniul de botez. Si dulce ce?

Mergi la inceput