Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

lisa si mie mi-a placut frumoasa venetiana. Si Ducesa mi-a placut, ziceam de Mala Educacion ca nu m-a incantat, dar Ducesa am urmarit cu placere. Intre timp am vazut si The Other Boleyn Girl. Citisem cartea care mi-a placut mult si de abia asteptam sa vad filmul, dar, ca intotdeauna cand citesc intai cartea, am avut asteptari mari de la film si apoi am fost dezamagita. Mi s-a parut ca nu urmeaza mai deloc povestea din carte, chiar si personajele sunt altfel conturate. Daca insa nu ai citit cartea poti vedea filmul, e OK. Mai am acum de vazut Amazing grace, tot un film de epoca.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

aalina, roxana, ciufik, multumim de urari.Asemenea si voua

ALINUK, ALINA1976
, ati fost ieri la targ?Ce mai e pe acolo, ce ati achizitionat???

Raluca, ceva de genul asta am patit si eu cu Clara ieri intre 11 si 20 seara, dar a reusit sa pape de la san cam la intervale de 1h juma'-2h, in rest plansete si urlete(inclusiv afara)Tin pumnii sa treaca repede

roxana, ai idee, cam cat ar trebui sa manance un bb de 1 luna la o masa???
Am vazut ca tu nu-i dai Evei Ca;noua ne-a zis dr. zilnic: 2pic Vigantol,4pic Vit.C si 2ml.Ca.
Nu toti bebelusi trebuie sa ia ratia asta????

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Ledi,pentru urari.
Eu am sterilizator, dar nu-l folosec inca pentru ca papa doar de la san dsoara Clara.Dar cand am ceva de sterilizat (linguritza, siringa de picaturi, pompitza de nas) le pun in apa clocotita ca pe vremuri, imi este mai usor.

Ralu, si mie mi-a placut mult The Other Boleyn Girl, filmul, bine ca n-am citit cartea inainte

Mergi la inceput

Ralu, eu nu am nici apa calda si nici rece, si azi tr. sa ma vopsesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Roxana, cu ce sapun sa o spal pe pitica la funduletz ca cel de la Sanosan imi usuca mie mainile, dar pielicica ei??

Incearca Sebamed, e mai scump dar super bun. Eu pe Ioana o spal numai cu asta ca e alergica la orice alt sapun (cu Sebamed am scapat de alergiile care ne-au chinuit mult). Si pe Nadia o spal tot cu el la popou.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Neata,

Fetelor, am si eu o intrebare. Sabina este alaptata exclusiv la san si face kk foarte rar si in plus cand face este cam moale, asa ca o pasta dar mai apoasa. Stiam ca bebelusii alaptati exclusiv la san pot face kk mai rar....dar asta cu aspectul ma cam deranjeaza..poate sa fie diaree??
Si mai e ceva ce ma nedumereste...la voi vad ca bebelusii de peste o luna papa ff mult, adica si cate 130ml la o masa...eu ma mai mulg si ii dau din biberon...mai ales cand sunt eu plecata si trebuie sa-i dea altcineva...si atunci observ ca sunt mese la care papa si 60-70ml...si se satura!! Nu e cam putin??

Ma duc ca plange...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

E normal sa faca asa. Ambele mele fete numa asa au facut/fac.
Nadia tot asa putin mananca, rar de tot mai mult.

NOI

Mergi la inceput

bee imi pare rau ca ati trecut prin asta ...
Dr. Culcer ti-a zis de Debridat? Cat ii dai?

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

roxana, ca de obicei, maaare dreptate in ceea ce priveste termometrul! eu am facut o data (mi-a recomandat o asistenta de la pediatrie) si nu am mai scapat de el...in fiecare dimineatza pe la 5-6-7 incepea sa se stranga, deja stiam ce vrea. azi l-am lasat in pace, s-a chinuit un pic si a facut singur. atata l-am mai laudat!
legat de filme, le-am vazut pe toate de care ziceti voi acolo, mai putin frumoasa venetiana, dar o sa-l caut. ce va recomand eu: 'changeling' cu angelina jolie, e o drama impresionanta, film dupa caz real.

puiutzul meu are 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

rein, imi pare rau de arsul pompei. si de aia zic io ca-s bune sterilizatoarele

ufff Rein (mei io zic ca cel putin juma din noi, cele de aici ne numim Alina... pe bune! io 'numar dintr-un foc vreo 8/ facem un fanCLUBaline!?)

urat cu pompa ...bine ca nu a luat foc sau alte nebunii

Eu am folosit solutie de sterilizat la rece chicco!!
Cm o sticla pe luna se foloseste, iar pret de 3 luni cat sterilizez eu cred ca e rezon

pun doua capacele de soultie in 2 l apa intr-un bol mai mare si introduc juma de ora bibe+pompa. Apoi clatesc bine si gata sterilizarea!

Creasca mare Calin!

Naty pe Nadia cat ai alaptat-o?
Stii ca eu sunt proalaptat inversunat...dar pe de alta parte decat haosul pe care-l povestesti tu cu eventuale depresii, mai bine linistea unei hrane ordonate la bibe cu formula

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Raluca, , mai ales pentru explicatiile privind utilizarea slingului.Am iesit afara 1 h cu brio.

Mergi la inceput