Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 16
eli spune:
Irina, multi 
de la noi.
sanatate multa lui Andrei, somn ff mult ca sa te poti odihni si tu. aveti grija de voi!
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Noi ne-am dat la fund pt ca suntem suparati.de aseara Andrei are obstructie nazala+tuse initial seaca, apoi si productiva.Acum mancase si la o ora de la masa i am dat , sfatuita de medic 2 ml Paracetamol..........dezatru, in urmat minut a varsat in 3 jeturi TOT ce a mancat...imi vine sa urle.Sunt obosita moarta sa nu mai zic de suparata. Mama lor de babe...super,unele mame alapteaza in locul fiicelor si a mea imi da de lucru desi am atentionat-o macar sa nu aduca babe bolnave. Pn la urma sa le ia naiba de babe , nu mai conteaza,sa fie bine Grumetel atat conteaza.Cand am vzt si varsatura chiar m-am decompensat ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita ![]() |
Ciufik spune:
Irina C. - multa sanatate lui Ochila
!
Frate, da' la voi nu se mai termina vizitele alea? Off..
Andreea si Andrei
roxanaz spune:
neata|!!
Lisa, asa cum zic fetele, trebuie s aiti faci curaj si sa mergi la baie. ca laxativele nu fac decat rau pe termen lung. hai, curaj, ca doar ai nascut... orice alta durere e floare la ureche ![]()
Daiopri creste si pisoiul... ca din apa. luna viitoare o sa fii la hainele de 3 luni, punem pariu? moaamaaa ce ti-o zise motanu'!! ![]()
Irinescule,vez tu, de aia zicea baba de supozitor.. ca de la ala nu vomita in jet. hai, nu mai fi suparata pls. ca trec mucisorii.
Dark lasa mah cumpara.. ee.... face bine la moral
. si mai arata si pe aci ce iei, ma mai inspir si eu ![]()
Aalina, bine ca Fabian a revenit la sentimente mai bune fata de san. mai au si ei fite din astea. tu incearca sa te odihnesti putin te rog, e normal sa te doara toate cele ca acasa nu te abtii sa nu faci una alta.
la multi ani piticeilor ce fac azi o lunita sau doua!! 

Andreea, nu stiu ce sa zic de cadou. ce buget ai? ia-le Wii ![]()
Aalina spune:
In primul rand Iulia 
Nu de alta da sa nu te ratez. Io de aici nu plec pana nu nasti sa stii 

pentru toti piticii ce implinesc azi diverse. Sa creasca mari!
Irina.c sa va faceti bine. Pe bune daca astia nu ar merita controlati la intrare.
Ma ia cu rau cand ma gandesc ce ne asteapta. Si partea aiurea e aici ca nici nu isi anunta vizitele
Obiceiul lui peste prajit... Prietenii apropiati stiu ce si cum si e clar ca vor veni invitati, da te trezesti cu diverse persoane, vecini etc...ca asa se face
Si mai aduc si torturi
Apropo de torturi am dat jos 8 kg, mai sunt 8 din sarcina si inca 10 dinainte...ioiiii...bine stau.
Legat de constipatie si de aia am...incerc musli si in caz de forta major supozitoarele cu glicerina ca domnul H e imens acum 
Si la noi hainele cele mai faine nu ne vin deci nu le-am imbracat ... inspirata alegere am facut cand le-am luat, de unde sa stiu ca fac un urias, acum ma tot gandesc ca nu stiu pe nimeni cu burtica sa le dau.
Dark imi place ca aveti activitati acolo...nu va plictisiti. Nu ca io de doua zile as face asa ceva...Azi vreau sa gatesc ![]()
Roxana promit ca dupa aia ma odihnesc
Eu azi am cedat si i-am dat suzeta pe care a primit-o. Sper sa nu fie prea devreme. Da sa stii ca nu e o mare smecherie ca o scapa si apoi plange ca a scapat-o. Asa ca tot mai bine il tin la san pana se linisteste si doarme.
Aaa si am mai bagat de seama ca doarme mai bine pe unde suge decat daca il pun in patut asa ca o vreme nu o sa insist cu dormitul frumos la el in pat.
Aici ninge cum nu a nins toata iarna. Saracii baieti care au tot vrut la ski. Azi vine Dorian acasa, sunt curioasa cum ne vom adapta.
Hai ca m-am lungitttt....am limbutie daca am tacut de ieri ![]()
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciufik Fete, ma puteti ajuta cu ceva idei de cadou pentru nasi la botez? Sunt de aceasi varsta cu noi, prieteni buni. Pls, help! Merci in avans ![]() Andreea si Andrei |
La botezul lui Teo am ales niste cadouri din Bam Boo si Sara blu.
Sunt niste casete faine - suporturi de fotografii (niste seturi cu margine de lemn care se introduc in aceasta caseta). Si din gama asta gasesti mai multe lucruri - diverse casete, rame foto, etc.
Atunci cam la 300ron a fost cadoul.
Cam cum vedeti voi cadoul asta? Mai scump, mai simbolic??
Ma rog, nasilor nostri nu le lipseste nimik...e ft greu sa ma gandesc la un cadou util pt ei... mai degraba tot asa simbolic.
Acum am vazut intr-un magazin TCM (pt noi am si cumparat) un ceas digital cu proiectie pe perete/tavan. Stiti cat e de fain??? Noaptea doar mijesti ochii si vezi cat e ceasul sus pe tavan... mie imi place maxim!
invitatie:
Cine are copil peste 2 anishori si doreste sa mearga duminica la teatru de copilutzi????
http://masca.ro/site/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=49
zi faina!
Aalina iti doresc putere multa!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
rein spune:
Fetelor, am facut-o lata: am pus la fiert pompa chicco si bibe aferent si s-a facut scrum. Intre timp eu l-am schimbat/spalat pe bb, l-am alaptat, dat aer afara, a trecut vreo ora. Cand mi-am amintit era gata friptura, un fuuum si cratita de aruncat cu totul.

NU faceti ca mine! am facut-o si la Petru da' mai ieftin, numa cu biberoane.
Naty spune:
Neata!
Am intrat ca sa ma plang ... de ieri suntem intr-un tambalau continuu.
Ieri dimineta la 7 s-a trezit sa manance, a supt vreo 70 ml (am cantarit-o) dupa care nu mai era lapte de loc si ea zbiera de foame, i-am facut niste Nan, a mai mancat vreo 50 ml. La 11 aceeasi poveste, putin san, apoi nu mai era lapte, supliment. Am iesit afara, a dormit bine. La 1,30 a vrut sa pape, a supt putin si a adormit si a inceput iuresul ... din 30 in 30 minute se trezea plangand, o puneam la san tragea de cateva ori si adormea (am verificat si nu aveam lapte probabil de asta adormea0. O puneam in pat, iar se trezea si tot asa pana la 7 seara, cand epuizata total i-am facut lapte praf, a ras 100 ml. Intre timp facea kk intr-una, cred ca a facut de cel putin 10 ori. La 9 seara iar a vrut sa manance am pus-o la san, tragea de cateva ori si se punea pe tipete. Iar am verificat - lapte ioc. Iar biberon. Pana la urma a adormit pana pe la 1,00 cand iar am pus-o la san, a mancat putin (vreo 50 ml) as zice si gata. Nu am mai vrut sa ii fac lapte praf, m-am gandit ca nu mai vrea san fiindca i-am dat biberon. Am stat cu ea in brate pana la 2,30 (kk, schimbat, sughit, varsat, iar sughit) cand a adormit. M-am culcat si eu dar la 5,20 m-am trezit ca se foia mama prin casa (pleca la Craiova). Nu am mai reusit sa adorm, intre timp a plecat si tata la servici si Octavian la Galati si am ramas singura cu fetele. La 6,45 s-a trezit Nadia si am pus-o la san. In timp ce sugea m-am trezit cu Ioana in brate cu soricelul ei mataindu-se "mami, m-am trezit si nu erai ...". Am pus-o sa se culce in camera Nadiei. Intre timp a venit si bona. Am stat cu Nadia in brate pana pe la 8, a adormit, am pus-o in pat si m-am dus sa-mi fac o cafea. Dar nu am luat 2 guri si s-a trezit Ioana iar. Facut lapte cu cacao, trezit iar Nadia, pus Nadia in balansoar, dat laptele Ioanei. Incerc sa termin cafeaua, tipa Nadia. Pus iar la san, nu vrea frate sa traga, o ora am stat cu ea atarnata. Nu vrea. Trage de 3 ori si se opreste. Plange. Iar trage de 3 ori iar se opreste si tot asa. Intre timp Ioana se mataie ca nu vrea sa stea decat cu mine si colac peste pupaza s-a oprit apa si caldura
Si ziua continua ...
Ce ma fac daca nu mai vrea sa manance? Am zis ca nu ii mai dau biberon ca probabil s-a invatat si nu mai vrea san. Dar daca continua sa nu manance? Ce fac? 
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
rein spune:
A! azi facem o luna, La Multi Ani!!, dragul meu Calinut
Iti doresc in primul rand sa ai o mama mai atenta!
Va spun diseara ce evolutie a avut ca vine dupa-amiaza dr la noi.
roxanaz spune:
Raluca, uufff.. si voi cu fite! imi pare extrem de rau. as zice sa insisti cu sanul pe principiul ca nu poti scoate cu pompa ce scoate copilul cu gura. si numai in ultima instanta sa ii dai biberonul. si tin pumnii sa ii treaca totusi bazdacii Nadiei!
rein, imi pare rau de arsul pompei. si de aia zic io ca-s bune sterilizatoarele ![]()
Leditia spune:
Irina,multa sanatate lui Grumetzel.Eu intotdeauna am zis ca se vine invitat in vizita si in plus le spuneam fara jena sau mai stiu eu ca daca-s bolnavi n-au ce cauta si ne vedem cand is sanatosi tun :)))
Naty,ce zi si noapte ai avut si tu.Sper sa revina Nadia la sentimente la bune si sa fie si laptic la mami sa nu se mai chinuie printesa.
La multi ani tuturor bebelusilor care azi implinesc niste luni/saptamani.
Eu sunt chiauna de somn,vreau sa vina we sa stea si taica-su cu el noaptea sa dorm si eu,ca fitzosu meu s-a trezit din 2 in 2 ore...doar ca pana manca,pana-l schimbam,scoteam gazele din burtica,linisteam,adormeam..trecea o ora..si nu ma puneam bine in pat ca urla iar si o luam de la capat.De dim n-a mai vrut sa doarma,s-a trezit la 5..a mai dormit putin si de atunci mi-a stat treaz pana la 9 si ceva..Si voia atentie,joaca..suzi nooo,ca e cah..si io moarta de somn numai de jucat nu mai eram in stare..Dar ce sa fac..ne-am jucat,ne-am alintat..l-am obosit nitel,a papat si acum doarme si el.
Si sper sa mai doarma nitel sa fac si eu putina curatenie,ceva de mancare..sa bag la spalat,deh,diverse..Mi-e dor sa merg la job.ce usor eraaaaa![]()
Rein,bine ca n-a fost mai rau..offf..De ce nu iei o solutie de la chicco de sterilizat?Eu am ramas fara bibe sterilizat la soacra-mea,ca luasem doar 2 la mine,dar fii-miu a mancat putin din primul si apoi s-a trezit dupa juma de ora ca voia iar,asa ca i l-am dat pe celalalt din care iar a mancat putin si-a adormit.Gandindu-ma ca se trezeste iar am improvizat un sterilizator..o cutie de plastic cu capac(caserola) in care i-am pus un bibe,apa si am bagat la microunde.A fost ok,n-a patit nimic.
(eu ii sterilizez de multe ori bibele,adik papa din unu,termina,nu termina,arunc lapticul,la masa urmatoare alt bibe,asa ca sterilizatorul imi e ff necesar.)
POZE CU NOI
de David Christian