Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Irina, multa sanatate! Si cu incredere inainte
Am uitat sa zic ca la 6 sapt ma duc sa imi pun sterilet ceva, ca motanul s-a apucat sa imi pupe burta zicand:"hello baby sister":)))
Si tinand cont ca pana acum a fost cum a vrut el, ma duc sa inchid pravalia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha Daiopri, fuse de coma motanul tau. ce sterilet iti pui? Am fost si eu ieri sa imi iau retetele pt anticonceptionale, m-a speriat asistenta zicandu-mi ca genul de ac pe care le iau eu - minipill au eficacitate mai scazuta si ca ea ma sfatuieste sa folosesc si prezervativ. Pai, what's the point atunci, la ce mai iau? Sterilet nu pot sa imi pun deocamdata din cauza uterului cicatriceal, mama ei de cezariana, uite de aia nu am vrut eu c-section....dar peste vreo sase luni cred ca imi introduc si eu un mirena, barem sa stiu o treaba.

Irina multa sanatate lui Andrei? De ce babe vorbesti?

Iulia, plimbare placuta, si eu am facut gaura in buget si tot degeaba, iti spun eu, copii astia vin cand vor ei, nu cand vrem noi , hai ca mai e putin!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Miere, tot mirena. Dupa motan, mersesem la dr cu tot cu sot, si am intrebat de ac si ea tot asa, ca astea din timpul alaptarii nu sunt eficace. Vreau sa zic ca sotului nu ii mai trebuia nimic
Ca ea zicea ca se ramane si mai repede cand alaptezi, nu zic ca il alergam prin casa
Mai, motanul cand ii spuneam ca nu se stie daca pisoiul o sa fie baiat sau fata, tot o tragea ca intai brother si dupa aia sister:))
El e canadian adevarat, vrea fam numeroasa
Iulia, ia si dormi si odihneste-te. Eu am tras concluzia de la fete de aici ca nu are rost sa ma agit, asa ca m-am odihnit si de iesit tot a iesit cumva pisoiul. Acuma imi folosesc resursele adunate atunci.
N-am reusit sa ma mai culc, caci dupa 10 min iar incepe scandalul
Si am incercat sa il las sa si planga si n-am vazut asa ceva se enerveaza si mai rau

Numai bien tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Irina, multa sanatate la Grumetel si ai grija si de tine. Da-le-n... undeva de babe, nu le mai lasa prin zona...O noapte linistita va doresc

Daiopri, figura mare motanelul tau . Eu rezist eroic, nu ma las (ca tot am dat iama azi pe un site cu "papuci" ca am realizat ca nu prea am ce incalta).Ce mi-am propus totusi e sa verific in week-end cam cum stau cu hainele lui bebe pentru "mai incolo" (6-9 luni, 9-12luni) si doar apoi sa mai fac noi achizitii. Hainite pana la 6 luni am gramada... dar pentru perioada urmatoare nu prea, si ma gandesc ca nu strica sa profit acum, ca tot prind haine dragute de calitate foarte buna la discount. Si numa saptamana trecuta am luat salariul si inca nu l-am tocat pe tot

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Irina,.
am si eu o intrebare in legatura cu steriletul asta. mi-a zis doctorita ca imi recomanda,bun...dar cand mi-a zis ca se verifica firul...m-am ca nu stiu la ce s-a referit. ce fir??? sa nu radeti da eu de sterilet nu prea stiu multe,ac am luat inainte si gata.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Steriletul are doua fire atasate care coboara in vagin si pe care trebuie sa le verifici periodic ca sa fii sigura ca nu s-a deplasat sau l-ai eliminat. Acum nu iti inchipui ca sunt foarte lungi, doctorita le taie indeajuns de scurt astfel incat tu sa te simti confortabil dar indeajuns de lungi ca sa le poti simti cu degetele.
Cam asta stiu eu, pt mai multe informatii vezi:
http://www.mirena-us.com/index.jsp

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Miere, sa stii ca e si chestie de pele sensibila. Eu am asa si cred ca m-au mostenit ambii copii..asta e, ce sa facem....dar ma oftic ca e o chestie minora cu care nu ma descurc sa-i fac fata...e iritat de mai mult de o saptamana.. Probema e ca face si caca fff des, e alimentat doar la san si face la fiecare alaptat, poate si mai des si destul de zemos...desi il schimb la fel de des, nu reusesc sa-l fac bine

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Anuc, stiu ca e greu si strsant, dar o sa treaca si probl asta. Florence a avut fundul iritat, se rupsese pielea, era carne vie si bubite. asta la 10 zile. a durat cam 2-3 sapt, nu mai stiu exact. acum, cand face kk moale tare si mai mirositor, se inroseste, dar nu se mai irita in halul in care era. cred ca nu mai e asa sensibila pielea sau kk nu mai e asa de acid, ii trece roseata repede. va tin pumnii sa va reveniti si voi cat mai repede cu funduletul.

bebelusi, idem

azi, pt 2 ore cel putin trb sa nu alaptez fata, ma mulg si arunc laptele. din cauza unei dureri tampite de cap si a medicamentelor luate pt a o trata.

e un frig aici, dar ninge, nige , yupii!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Suntem ok. Am ajuns ieri acasa si Fabian si-a facut o intrare triumfala, asa cum m-a invatat de altfel. A bagat 3 ore de somn fara probleme dupa care nu ne-am mai inteles. A inceput prin a refuza un san, seara mi-am luat mameloane de silicon, nu a vrut, nu l-a mai vrut nici pe al doilea si uite asa a bagat 30 ml formula ca am cedat. Din 2 in 2 ore ne-am chinuit si am cedat iar la ora 2 cand a mai bagat 30 formula. La 4 a supt linistit si fara probleme 30 minute si somn. La 6 a supt iar linistit si acu doarme iar.

Eu am dureri mai rele ca in spital, ma rupe cusatura, burta , spatele...dupa atata stat la cat m-am agitat ieri...

Aaa...v-am zis ca la nstere am avut dubla circulara de cordon de care numai atunci cand a iesit s-a prins medicul desi am insistat eu la eco de 37???? Ma mir la ce travaliu am avut si ce nastere ca a trecut totul ok.

Recunosc nu am citit nimic am zis sa dau cafeaua si raportul. Ma duc sa vad ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

din pacate si eu consum cam mult dulce. mi-am prous sa elimi tot ce e rau (dulce ) prin casa si cand am pofta de ceva "bun, adica dulce" sa bag un fruct sau lapte cu cereale, oatmeal. sper sa reusesc.

Citat:
citat din mesajul lui rein

Eli, poti sa ne spui din ce motiv vi s-a spus ca nu ar fi bune dulciurile pentru mamicile care alapteaza? Te intreb pentru ca nu mi-am pus problema sa nu mananc dulce si cea mai mare nevoie pentru mine asta este: tot timpul as manca ceva dulce.

rein

Nu am intrebat ceva in plus fata de ce mi-a zis ea. doctorita ne-a explicat ca prea mult dulce nu creaza decat un aport ff mare de calorii, dar ff putin de vit si minearale. Dulciurile taie si din pofta de mancare, o alimentatie cu putine produse bune si mult dulce face ca laptele sa fie mai putin hranitor pt bb. Oraganismul incearca sa produca un lapte cat mai sanatos, echilibrat, dar daca nu are destule subst hranitoare...Iar dulciurile care au si un gust mai deosebit schimba gustul la lapte.
putine subst hranitoare, mult dulce plus alaptatul pot produce carente mari in organismul mamei si de aici stari de oboseala, ameteala, lesin etc

zaharurile din dulciuri pot produce dureri de burtica la bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Miguel Adriano de Ariya!
Clara Maria de Cadia!
Calin Ioan de rein!

si nu in ultimul rand pentru Andrei al meu, care azi face 2 luni!
Sa ne creasca mari puiutii si sa fie sanatosi!

Iulia !

Fete, ma puteti ajuta cu ceva idei de cadou pentru nasi la botez? Sunt de aceasi varsta cu noi, prieteni buni. Pls, help! Merci in avans

Andreea si Andrei

Mergi la inceput