Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 14
lisa79 spune:
crisspol cum adica te-ai uns cu ulei?? ai baut pe stomacul gol?
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
iuliacris spune:
Mai, si constipatie ma asteapta, pai ce treaba-i aia
?! Voi ati avut probleme si in sarcina cu constipatia sau nu?
POZE
Iulia 40+
Carla Maria
lisa79 spune:
eu am avut probleme numai cat am luat prenatale,daca nu am luat am fost ok.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
iuliacris spune:
Am inteles, pe mine se pare ca nu ma constipa alea, tot le mai iau.
POZE
Iulia 40+
Carla Maria
DarkBendis spune:
Iulia, eu probleme cu
nu am avut in timpul sarcinii, ci doar dupa 
Miere, de acord cu tine ca-s cam scumpe hainitele de la Vertbaudet, eu de la ei mi-am facut "provizii" saptamanile trecute din cele reduse la juma' de pret din colectia de toamna-iarna pentru mai incolo... acum mi-au trimis niste coduri pentru discounturi, ca sa iau la pret intreg parca nu m-as baga nici eu ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Daiopri spune:
Dark nu te lasa intimidata
Ca as te atrag sa cheltui, cu discounturi
Vorba lui MIere, sa vezi ca nici nu apuca sa le poarte.
Acuma eu is in extrema cealalta, ca am zis la toata lumea ca eu fac baiat mare si vreau hainute de la 3 luni in sus, si eu tot asa am cumparat, si inoata pisoiul in ele. Lasa ca o sa creasca el, numai ca nu prea avem de poze ![]()
Noi suntem binisor, ne adaptam. Si el tot asa, noaptea la 3-4-5 ore, dar ziua ar fi doar cu tzitzi dupa el. Eu m-am luptat iar cu un san mare si tare, ca deh, de unde toata ziua, iar noaptea pauza, au luat-o razna. Da cu ceva insistente sper ca am rezolvat fara pompa. Numa ca at cand sa il laud, azi noapte nu prea am dormit, ca atata a mai scos sunete, de sa ma sperii si alta nu. Da el dormea cumva, numai ca facea ca toate cele si mai dorm si eu din parti, ca ma gandeam ca acum se ineaca sau altceva.
De problema opusa voua (eu am fost deranjata) am scapat, dar nu va zic ca mi-a fost frica sa mai merg la baie vreo 2 zile. Lisa, adevarul e ca trebuie sa iti faci curaj

In rest nu mai avem noutati. Trebuia azi sa merg la clinica cu el, ca sa ii faca nu stiu ce test de auzit, ca in spital nu au reusit decat la o ureche si numai bine ca a venit zapada iar peste noi si am amanat pe sapt urmatoare.
Ma duc si eu sa trag un pui de somn ca l-am ametit sa mai doarma nitel si el.
LM luni celor care se sarbatoresc deja. Ce copilasi mari aveti
Flower de speriat ce zici tu acolo. Bine ca e bine acum
Haide Iulia!!!
Aveti grija de voi si bbei
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_ micola, e ok sa amesteci laptele de la mai multe mulsuri, daca e din aceeasi zi..asta ca sa poti sa tii evidenta la "vechimea" laptelui..poti sa il tii la frigider 4 zile, la temperatura camerei 4-6ore, la congelator 3 luni...ee incalzit eu in incazesc punand biberonul intr-un pahar cu apa fierbinte .. |
ANCA, si eu procedez exact la fel!
Doar la cogelator nu am pus laptic pana acum.Ira, mamica Elizei
IRINA.C spune:
Noi ne-am dat la fund pt ca suntem suparati.de aseara Andrei are obstructie nazala+tuse initial seaca, apoi si productiva.Acum mancase si la o ora de la masa i am dat , sfatuita de medic 2 ml Paracetamol..........dezatru, in urmat minut a varsat in 3 jeturi TOT ce a mancat...imi vine sa urle.Sunt obosita moarta sa nu mai zic de suparata.
Mama lor de babe...super,unele mame alapteaza in locul fiicelor si a mea imi da de lucru desi am atentionat-o macar sa nu aduca babe bolnave.
Pn la urma sa le ia naiba de babe , nu mai conteaza,sa fie bine Grumetel atat conteaza.Cand am vzt si varsatura chiar m-am decompensat

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita