Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 13
ttenzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Mai copilul meu mananca uneori si 150 de ml la o masa, nu-i cam mult pt 6 saptamani? El cantareste in jur de 5.5 kg (s-a nascut cu 4). Inainte ii dadeam 120 ml si i se facea foame la 3 ore (ziua). Acum, de cand mananca 150, cere papa pe la 4 ore ziua si noaptea cam la 5 ore (adica ii dau la 10.30, se trezeste pe la 4.30 si apoi la 9-10). www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank"> An amazing journey www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
Si Alecsandra inainte papa 120 la o masa iar acum am trecut la 150..pe cutia de NAN1(noi de asta papam)..exact asa scrie:3-4 sapt-120ml/apoi 2luni 150ml..asa ca stai linistita

mamica de Alecsandra
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#
ttenzika spune:
Era sa uit
dati-mi si mi-e fetelor un site ceva un link...trebuie sa imi cumpar carucior la bebe..nu am cumparat ca ma primit unul si astazi cand sa il folosim..tzeapaaaaaaaa
defect
m-am mirat eu ca a renuntat acel cineva asa de repede la un carucir chico
..dar nah ce sa ii faci mi-e una mi-ar crapa obrazul sa ofer asa ceva cuiva..si cand te gandesti ca mai e si coleg de servici

..deci daca stiti ceva despre vreun site ,link ceva trimiteti va rog![]()
Am fugit la baitza poop dulce si va doresc nopti usoare

mamica de Alecsandra
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#
miereamara spune:
Ok, ca eu tot sunt stresata ca se ingrasa prea mult
, in sarcina eram stresata ca ma ingras eu (si am fost ditamai balena), acusi mi-am gasit alt obiectiv (nu poci sa stau fara sa fiu stresata
)
Dark sunt frumoase rau hainitele, dar scumpe maica rau....pai ajungi la sapa de lemn, eu am avut haine pe care Aidan nici nu a apucat sa le poarte ca i-au ramas mici.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
roxana,dependenta la mine,nu?? cam cat timp pot sa le iau ca pe mine ma doare tare daca nu le iau
.
multumesc
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
roxanaz spune:
lisa, incearca remedii de dieta: smochine, curmale, ananas crud. un pahar cu apa calda cu 2 lingurite de miere dimineata pe stomacul gol, paine neagra sau cereale integrale cat mai neprelucrate cu iaurt natural. nu mai manca paine alba, nu dulciuri rafinate. si elimina cate unul dintre comprimate (cel de dimineata de exemplu) treptat. nu poti trai numai cu ele, asta e clar.
ttenzika, incearca sa mergeti la chicco pe vacarescu (in floreasca), inca mai sunt reduceri din cate vad eu la constanta.
iuliacris spune:
Chiar asa, Miere, trebuie sa ai si tu un stres
. Acum ce sa faci, sa nu hranesti copilul? Eu cred ca-i normal sa manance mai mult daca mananca mai rar si-apoi el a fost si mare de la inceput, nevoi mai mari...
Eu am fost la un magazin, ca o iau razna daca stau tot in casa asteptand sa nasc si m-am obosit de zici c-am tras la jug. Unde-s zilele in care luam magazinele la rand si eram bine, merci?! Bineinteles c-am gasit un trening frumos pentru bebelusha si redus 70% si nu m-am abtinut. Nici nu-i mai zic lui Cipri ca zice c-am luat-o razna. Da' ce, daca tot m-am obosit, macar sa nu fie degeaba...acum sper sa n-am si eu vreo surpriza ca si Dark
, ca am ce returna la hainute...
POZE
Iulia 40+
Carla Maria
lisa79 spune:
roxana,multumesc tare mult. acum am aflat ca si sucul de soc(socata) e impotriva constipatiei. eu as renunta la aia de dimneata si sa vedem cu reactioneaza Anuta. inaite de sarcina nu am avut probleme cu asta,dimpotriva...am fost polul opus care mergea prea des. problema acum e ca daca nu iau laxativul respectiv,trebuie sa merg la baie dar nu pot din cauza ca doaaare tare tare. si beau o gramada de lichide ca ma indoapa mama....ce subiect de discutat avem pe DC![]()
iulia,eu in ziua in care am nascut am mers cu mama la mall. ai grija ca acolo m-au apucat contractiile,nedureroase ce ii drept. vrei sa stii si magazinul??? old navy...poate faci o vizita![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
iuliacris spune:
Lisa,m-a tentat sa intru si la Old Navy, da' ma dureau picioarele si-am renuntat... da' merg maine, poate, poate...
POZE
Iulia 40+
Carla Maria
crisspoliss spune:
lisa, si pe mine m-a durut cand sa merg la toaleta, dar am zis ca nu vreau laxative decat in caz extrem..asa ca la mine solutia a fost sa ma ung putin inaite cu ulei de masline, si a mers, in 2 zile mi s-a reglat totul..adica a disparut durerea. dar am tinut si dieta, adica fara orez, ca ala constipa, fara faina alba- ca imi fac singura painea din secara si faina inegrala, fara radacinoase gn cartof,morcov, fara bauturi carbogazoase si reci-asta e si impotriva colicilor la bebe.
iulia, eu inaine sa nasc am mers pe jos vreo 40 de minute pana la gelaterie ca mi-era pofta de inghetata..la cateva ore am intrat in travaliu..ca si eu eram o saptamana intarziata.
Crisss mami de pui mic
crisspoliss spune:
fetelor, eu nu mi-am pus problema sa vad cat mananca puiul meu la san, cate grame si toate cele..bine ca si am lapte in exces si vad ca creste si se satura, eu ii dau cand vrea, ziua si la cate o ora- noaptea e bine ca mananca putin si doarme mult, adica cate 3-4 ore, eu cred ca recupereaza ziua...nici cantar n-am, ca al meu s-a stricat tocmai cand vroiam sa ma mandresc si eu cu cat am slabit.
Crisss mami de pui mic