Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 12
miereamara spune:
Mai copilul meu mananca uneori si 150 de ml la o masa, nu-i cam mult pt 6 saptamani? El cantareste in jur de 5.5 kg (s-a nascut cu 4). Inainte ii dadeam 120 ml si i se facea foame la 3 ore (ziua). Acum, de cand mananca 150, cere papa pe la 4 ore ziua si noaptea cam la 5 ore (adica ii dau la 10.30, se trezeste pe la 4.30 si apoi la 9-10).
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
iuliacris spune:
Intru si eu sa dau raportul a stiti ca n-am nascut peste noapte. Nici un semn c-as naste, doar ca se misca bebelina mai mult ca de obicei, n-o mai avea nici ea rabdare...
Dark, bine c-ati scapat de vaccinuri, voinicel pustiul tau...imi place si chestia cu socializarea. Eu ma uit la Criminal Minds sezonul 4, a fost episodul 16, cred ca cel mai nou. Voua s-ar putea sa vi le dea cu intarziere.
Ma duc sa mananc si eu ceva, ca-i trecut de 11 si inca n-am mancat nimic.
POZE
Iulia 40+
Carla Maria
anca_ spune:
miere, e perfect cum mananca asa..e ca la carte, ca sa spun asa. Ai noroc ca doarme asa de bine. E doar pe formula sau ii dai si de la san?
anca_ spune:
Alina1976, pediatrul ne-a spus ca incazul copiilor alaptati exclusiv caca trebuie sa arate ca mustarul, ca si culoare si consitenta si mai are si aspect de bobite..asa ca esti ok, nu-ti fa griji. Si Andrew mananca cateodata doar cate 70ml, e ok, la alte mese mananca mult mai mult si se compenseaza.
miereamara spune:
Anca ii dau si san, dar sanul reprezinta o gustare, ca sa zic asa. Nu i-a ajuns niciodata, nici macar in maternitate. Dar nu vreau sa renunt, iau pastile de fenugreek, mai pompez, macar sa ii dau cat pot eu de mult.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
si eu la raport![]()
miere,mare noroc ai cu Aidan ca doarme asa de bine.
ttenika,Anei ii sunt reci manutele si piciorutele,dar e normal. eu nu ii pun manusi.
eu nu am zis sa predam stafeta fara IULIA,dar sunt de acord sa pregatim ceva pt fetele martie-aprilie. eu nu ma stiu cu scriusul,dar pot sa ajut![]()
Ana ma socheaza cat mananca,aseara m-am muls,100 ml, pt dimineata sa aiba mama sa ii dea. a ras tot plus ca am mai pus-o si 15 min la san ca nu s-a saturat. de lapte praf,eu ii dau seara,1 data pe zi,120 de ml, care ,normal,il termina si nu se satura. e o mancacioasa![]()
si mie mi se pare ca zambeste,smechereste cu jumate de gurita sau asa cu toata fata...ma topesc cand o vad. mai face ea o moaca,isi strange buzele ca si cum s-ar mira si se uita in jur,noi ne prapadim de ras cand vedem asta.
Roxana,te rog sa imi zici,daca faptul ca eu iau laxative(normal ca nu o mai doare burtica si face kk de 2-3 pe zi si parturi de le aude tot blocul) o sa devina dependenta de medicamente? nu vreau sama bucur acum ca nu are colici si mai incolo sa o apuce durerile. multumesc!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 Roxana,te rog sa imi zici,daca faptul ca eu iau laxative(normal ca nu o mai doare burtica si face kk de 2-3 pe zi si parturi de le aude tot blocul) o sa devina dependenta de medicamente? nu vreau sama bucur acum ca nu are colici si mai incolo sa o apuce durerile. |
in principiu nu au nicio legatura. ce laxative iei?
DarkBendis spune:
Fetelor are careva numar de telefon de la Dya? Ca nu a intrat in ultimele zile iar DPN-ul e 15/02...ma gandesc ca poate o fi nascut? Sau a intrat si nu am vazut eu?
Vai de capu' meu... astia de la Vertbaudet iarasi mi-au trimis coduri de discount-uri... ma "reneaga" barbatu' da' iarasi mai cumpar o traista de hainite pentru bebe mic (acu' am pus ochii pe niste pijamale pentru "mai incolo" adica pe toamna
). Ui aici ce dulci sunt (eu de juma' de ora tot admir si calculez):
http://www.vertbaudet.co.uk/maternity-childrens/Nightwear.aspx?CategoryId=3621&&Path=3621/3632&&ChmCatId=3632

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
se numesc senna lax si iau 2 in 24 de ore ,una dim si una seara. astea mi le-au dat de la spital.
aaa: anuta a plans in somn
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 se numesc senna lax si iau 2 in 24 de ore ,una dim si una seara. astea mi le-au dat de la spital. |
da, sunt ok, nu ai de ce sa iti faci probleme. dar... nu se iau mult timp. orice medicatie contra constipatiei se ia o perioada strict limitata, tot din cauza instalarii dependentei. solutia este tot dieta si miscarea.