Pestisori, la multi ani! (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

La multi ani Dany! Sa ai parte de tot ce-ti doresti!

La multi ani Rodica,Clauditza,Laureta!

Mergi la inceput

Mirelus sanatate multa!

Marami multa sanatate Oanei!(n-am inteles ce diagnostic e ala)

Mihaela te asteptam mai des pe aici,cand ai timp..Ce-i cu bona,e bolnava?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da? E post? Io auzisem ca duminica e lasata secului si ca u ultima zi cand se mananca detoate, ca pe urma incepe postu
Io nu ma pricep la de-astea... dar auzisem niste preieteni ca merg la nasi ... ca e lasata secului

A... la noi scrie IACRS in catastifu ala al lor... cand n-au nimic... si suntem la control sa ne verifice daca sunt bolmavi sau nu

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Serbanica ce-ti mai face piciul,n-ai mai dat nici un semn...esti suparata?

Babylina sper sa-ti treaca repede supararea ce mai face Bogdan?

Mergi la inceput

Eliana,bine ca ai postat,ca asa m-am dus direct la poze,sa le votez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36
Mihaela te asteptam mai des pe aici,cand ai timp..Ce-i cu bona,e bolnava?

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Stii ca ea pleaca cate 2 luni in Germania la lucru, asa ca acuma e plecata si vine la inceputul lui aprilie si mai pleaca(de-i vine contract) in vacanta de vara.Ne lipseste tare mult si Dianei îi e tare dor de ea.
Miru ce face?

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

la multi ai danezo! sa ai parte de sanatate,fericire si iubire

Mata Emma lupta iar cu cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Marami, IACRS din ce stiu e dg pt infectii respiratorii.
Acum ca am reaparut si eu, e cam liniste pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi

Marami, IACRS din ce stiu e dg pt infectii respiratorii.
Acum ca am reaparut si eu, e cam liniste pe aici.

cand am avut diagnosticul asta ai mei n-au primit antibiotic sau antitermice... mai nimic... eventual sirop de tuse si ser in nas... am pp ca e de bine... dar ai dreptate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna si bine v-am gasit!As vrea sa ma alatur si eu plutirii pe apele vietii alaturi de voi.Si recunosc de la inceput ca si eu sunt tot opera lui Marami.A strigat atat de tare la mine intr-un moment de letargie incat m-a trezit instantaneu.
Apartin gastii voastre,sunt nascuta pe 05.03.1977,la cateva ore de la cutremur,si sunt mamica de doua fetite,zic eu minunate,Codruta Andreea de 3 ani si 7 luni,colega de an si luni de nastere cu fetita lui Marami si baietelul Cryneisi Alexandra Stefania de 1an si 7 luni.Imi cresc singura minunile,am considerat ca linistea si siguranta lor e cea mai importanta.
La inceput de drum alaturi de voi vreau sa urez La Multi Ani,sanatate,impliniri si realizari tuturor ce si-au serbat deja ziua de nastere!!!Sa dea Dumnezeu sa fiti fericite alaturi de toti cei dragi voua!!!

Cam atat pentru inceput,promit sa fiu o prezenta constanta,dar acum fug sa le dau fetelor sa pape.Seara buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput