Pestisori, la multi ani! (32)
Raspunsuri - Pagina 7
xandrutza_76 spune:
La multi ani Danyce, Liris, Dora, Hermelina, Ochiverzi, Rodica, Laureta, Clauditza si Dany daneza! 

Va doresc multa sanatate, fericire si impliniri!
Imi cer scuze, sunt cam telegrafica, plec la somn... Sper sa-l si reusesc.
FELIS spune:
Peshtishori...

am si uitat ca e zodia noastra...
daca nu venea Crishmir la "bucatarie" sa zica de un tort ca are in week-end musafiri.. nu m-as fi gandit...

19 februarie - danamunti cu Eric Gabriel web
19 februarie - Criss
19 februarie - babylina cu Bogdan
20 februarie - criss75
20 februarie - Anacami cu Sebastian Alexandru web
20 februarie - Charlie
20 februarie - miruta
21 februarie - Sephora web
21 februarie - ada2021 cu Adriana (20 februarie)
22 februarie - emilyjeuly
23 februarie - danette cu Iris
23 februarie - crig72 cu Mariuca
23 februarie - NADYA
24 februarie - Yasmine cu Andreas si Yasmin web
26 februarie - Sigrid26
27 februarie - danyce cu Alma
27 februarie - liris
27 februarie - Dora cu Ami
27 februarie - hermelina cu Mariuca
27 februarie - ochi verzi cu Diana
28 februarie - Rodica cu Andrei si Mihai web
28 februarie - Clauditza
28 februarie - Laureta cu Inisa web
28 februarie - daniela daneza

Aoileeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuu.. ce ditamai lista am ratat...

Va doresc sanatate, fericire, numai bucurii si multe vise implinite..
Sa innotati in ape limpezi peshtishori..

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Tethys spune:
'NEATA la toate sirenele! Poftiti la
!!! Enjoy... cine vrea, un ceiut
, un
, etc. ... 
Babylina, scuza-mi rasul
! Nu s-a vrut deloc a fi ceva sarcastic sau luare peste picior
. Absolut deloc. De fapt, era mai mult un soi de bucurie ca, am cu cine vorbi sincer despre chestii dintr-astea... mai iesite din comun... ca mai sunt persoane cu experiente asemanatoare cu ale mele... Eu, anul trecut, mai deschisesem un subiect despre telepatie, la subforumul cu psihologia... Nu stiam ce sa cred despre ce simteam mental... "deranjurile" respective... si, mai multe persoane m-au cam repezit ca-i doar imaginatia mea, bla-bla-bla... chestii mai "dure" un pic... Si, ca sa n-o iau razna de tot... a trebuit sa-l caut pe "personajul respectiv"... sa-mi lamureasca "simtirile"... Mno, numai discutand cu el, am reusit sa-mi dau seama ca suntem intradevar conectati si ca nu-i doar simpla mea imaginatie care o ia pe sosea la vale
... intelegi? Ca, asa m-au lasat sa inteleg persoanele cu care am incercat sa discut la subiectul deschis de mine atunci... mno, au fost si cateva persoane care mi-au zis ca e posibila telepatia, premonitiile, etc., ... dar, au intervenit foarte putin
... Imi cer scuze din nou ca te-am facut sa crezi altceva
.
ca sa nu mai fii suparata. Si te astept la dezvaluiri dintr-astea... care socheaza lumea
... cum zice Marami... ca am si eu destule dintr-astea... dar n-avui cu cine discuta... cum am zis mai sus, cand am incercat s-o fac anul trecut, am fost repezita, bla-bla-bla... de aia, am zis sa intreb mai bine sirenele... ca ele, sigur nu se socheaza si nu ma repezesc de parc-as fi dusa cu pluta
... intelegi?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
"LA MULTI ANI!"
Rodica
Clauditza
Laureta
Daniela Daneza

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
marami spune:
Buna dimineata sirene
La Multi Ani Danezo!!! Sa ai parte de multe bucurii in viata si toate visele sa ti se implineasca 

Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
daniela_daneza spune:

Va multumesc mult pt . urari ! 

......sa inceapa petrece
rea 

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
La muuuuuuuuuuuulti ani, Daaaaaaany!
La multi ani: Rodica, Clauditza, Laureta!
Marami duminica e lasata secului si tu faci sarmale de post ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ochi_verzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui FELIS Peshtishori... ![]() ![]() am si uitat ca e zodia noastra... daca nu venea Crishmir la "bucatarie" sa zica de un tort ca are in week-end musafiri.. nu m-as fi gandit...![]() ![]() 19 februarie - danamunti cu Eric Gabriel web 19 februarie - Criss 19 februarie - babylina cu Bogdan 20 februarie - criss75 20 februarie - Anacami cu Sebastian Alexandru web 20 februarie - Charlie 20 februarie - miruta 21 februarie - Sephora web 21 februarie - ada2021 cu Adriana (20 februarie) 22 februarie - emilyjeuly 23 februarie - danette cu Iris 23 februarie - crig72 cu Mariuca 23 februarie - NADYA 24 februarie - Yasmine cu Andreas si Yasmin web 26 februarie - Sigrid26 27 februarie - danyce cu Alma 27 februarie - liris 27 februarie - Dora cu Ami 27 februarie - hermelina cu Mariuca 27 februarie - ochi verzi cu Diana 28 februarie - Rodica cu Andrei si Mihai web 28 februarie - Clauditza 28 februarie - Laureta cu Inisa web 28 februarie - daniela daneza ![]() Aoileeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuu.. ce ditamai lista am ratat... ![]() ![]() Va doresc sanatate, fericire, numai bucurii si multe vise implinite.. Sa innotati in ape limpezi peshtishori.. ![]() ![]() Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)dulciuri mancarica pozele noastre, "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |
Si eu va doresc toate cele bune, multa sanatate si sa aveti parte de o viata frumoasa!LA MULTI ANI!
De nu-mi zicea Danuta de urari, nici nu stiam

Danutza

De acum, sper sa ajung mai des pe aici.
Va doresc o zi minunata!

Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
marami spune:
Doamna cu ochi verzi atat iti trebuie sa nu te ti de cuvant
La Multi Ani si tie doamna cu ochi verzi
Elyanne, suntem in post deja de o saptamana, e saptamana alba.... deci, fac sarmale cu ciuperci![]()
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
ochi_verzi spune:
Marami,
promit ca intru mai des.
Am si fost foarte ocupata, ba cu una, ba cu alta, suntem si fara bona pana in aprilie asa ca dimineata o duc pe Diana la gradi o data cu mine, o iau cand termin, marti o tine doamna o ora-n plus ca eu am 5 ore si cam asta facem noi.Cand am timp mai mesteresc cate ceva...
Voi ce mai faceti?
Si cum e cu amantul?![]()
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana