dorim carti

dorim carti | Autor: claudiai

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Nu stiu daca am postat bine la Generale insa ... nu stiu unde altundeva
Am un nazdravan de 4 ani foarte dornic de carti noi. Am inceput sa-mi amintesc ce lecturam eu cand eram copil. Astfel, mi-am amintit de trei carti foarte frumoase pe care mi-as dori sa i le pot citi si lui; Daca cineva le are prin biblioteca si nu-i mai sunt de folos ...le putem cumpara noi
Cartile sunt:
- "Cipi, acest pitic urias" de Fodor Sandor;
- "Doctorul Au-ma-doare" de Kornei Ciukovski;
- "Aventurile lui Habarnam" de Nikolai Nosov.
Va multumesc anticipat ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiai spune:

A, foarte folositor ar fi daca si-ar mai aminti si altcineva alte titluri pt prichindeii nostrii.
Astfel, cred eu, le deschidem "apetitul" pt citit si reusim sa ii convingem ca este mai interesanta aventura din carte decat din filmul de la televizor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, cartile despre care vorbesti se mai gasesc doar prin anticariate.
Doctorul Au-ma-doare am vazut ca s-a vandut saptamana trecuta la 700.000 lei.

Dac vrei sa mai discuti despre carti este un subiect deschis aici, care e pacat sa se piarda:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128677

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Eu il am pe Dr.Au-ma-doare, dar nu l-as da...asa mult mi-a placut...; chiar am verificat cartea si e in stare ffbuna, insa astept sa fie Victoria putin mai mare sa i-o scot; deocamdata mi-ar strica-o si nu vreau; daca a rezistat atatia ani, ar fi pacat sa mi-o prapadesca tocmai acum.

Mergi la inceput

Sar'mana de raspunsuri
O sa mai caut, poate pe la anticariate o sa gasesc, ca la edituri ...n-am avut noroc.
Nu inteleg de ce carti atat de interesante ca acestea si multe altele din copilaria noastra, f frumos ilustrate, nu se reediteaza; este o mare pierdere pentru copiii nostrii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Habarnam a fost reeditata de Humanitas, dar a disparut repede din librarii. Ai putea totusi sa incerci la o librarie HUmanitas si ei stiu mai bine daca mai e undeva in stoc sau daca o reediteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

"Cipi acest pitic urias era pusa pe aici pe un topic". Parca domnul Marius o are scanata.
http://www.carti.info/carte.php?c_id=50212
http://www.librariacarter.ro/autori.php?a_id=875

Mergi la inceput

Multumesc tuturor ...
S-a rezolvat :
- Cipi - mii de multumiri lui Marius
- Habarnam - am gasit o varianta word, fara poze, doar scris, dar este bine si asa ...
- Doctorul - avem o promisiune de la Lorena
Va doresc tuturor lectura placuta si o retraire a copilariei alaturi de puiutii vostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

[quote- Doctorul - avem o promisiune de la Lorena
[/quote]

Azi dimineata mi-am amintit. Ti-o trimit!

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Citat:
musetto Posted - 05/03/2009 : 18:02:26
Gasesti aici cartea scanata cu tot cu poze.

Saru' mana! Este minunata, cu totul altceva fata de ce gasisem eu in word (nu ca text, ci ca format ...)

Citat:
ML Posted - 06/03/2009 : 02:41:57
Azi dimineata mi-am amintit. Ti-o trimit!

Multumesc ! Copiii cum se mai simt? Acum sunt bine? A, ai niste poze minunate . Felicitari !!! Iar pt micile modele multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Claudiai, imi pare bine ca era varianta pe care o doreai tu :)

ML, imi trimiti si mie "Doctorul", pretty please... Daca nu mai ai adresa mea, ti-o trimit intr-un pm. Multumesc anticipat!

Mergi la inceput