dorim carti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Te rog, ML..imi poti trimite si mie "doctorul" daca nu indraznesc prea mult? Multam

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ewannah spune:

Buna tuturor,
De cateva zile navighez pe web in lung si-n lat in cautarea lui... Cipi si a doctorului Au-ma-doare. Am ajuns pe forumul acesta si am inteles ca unii au cartile in format electronic. Mi le puteti trimite si mie va rog? Va pot trimite adresa de mail in mesaj privat...
Multumesc mult, mult,
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ewannah spune:

Multumesc mult, din pacate Marius nu eccepta mesaje private sper sa reusesc sa-l contactez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Trimite-mi mailul tau si-ti trimit pe Cipi pdf

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

ADRA,si noi am vrea Cipi,daca nu cerem prea mult.iti tr mail pe pm.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiccutza

ADRA,si noi am vrea Cipi,daca nu cerem prea mult.iti tr mail pe pm.

multumim mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Salutare!

L-as vrea si eu pe Cipi, va rog!

Eram in clasa a 4-a si imi adusese tata mai multe exemplare din Cipi. Colegul meu de banca era Ciprian, micut si slabut. I-am dat un exemplar de Cipi, cu ceva dedicatie - absolut nevinovata, ca de la colega inaltuta si grasuta si comandanta de detasament pt colegul ei de banca cel mic si agitat. Invatatorul a prins cartea si m-a ridicat in picioare si, practic, m-a ironizat vreo cateva minute, spunand ca ii faceam curte lui Cipica (si i-a zis asta si lui taica-meu). Om adevarat, to'ar'su'! Da' cartea tot mi-a placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

Salutare!

L-as vrea si eu pe Cipi, va rog!

Eram in clasa a 4-a si imi adusese tata mai multe exemplare din Cipi. Colegul meu de banca era Ciprian, micut si slabut. I-am dat un exemplar de Cipi, cu ceva dedicatie - absolut nevinovata, ca de la colega inaltuta si grasuta si comandanta de detasament pt colegul ei de banca cel mic si agitat. Invatatorul a prins cartea si m-a ridicat in picioare si, practic, m-a ironizat vreo cateva minute, spunand ca ii faceam curte lui Cipica (si i-a zis asta si lui taica-meu). Om adevarat, to'ar'su'! Da' cartea tot mi-a placut!

Trimite-mi un pm cu mailul tau

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna
evident am ajuns si eu la pagina aceasta cautand pe dr au... si vroiam sa va rog dc imi puteti trimite si mie cartea
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

adra_bell-daca ai timp si doresti te rog trimite mi si mie Cipi, acest pitic urias in format pdf, multumesc.

Mergi la inceput