Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *13*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aida,

sunt aici, iubita, langa voi...
si doare, si plang, ca nu ma vezi tu...
pt ca in fata ta, nu pot sa plang...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Off Doamne Aida... Nu pot decat sa plang alaturi de tine ...si sa ma rog...fa Doamne o minune...I-as trimite de-as putea o parte din zilele mele...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Oare cati nu am scris mesaje pt Emma si apoi sa le stergem din frica de a nu deveni patetici ... ?

Aida, sunt si eu alaturi de voi cu inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... si eu asa pe muteste ca atat mi se permite. Imi vine sa fug afara si sa urlu la cer , dar mi-e frica sa nu trezesc vecinii ... si Kissy geme in continuare si tot imi zice ca nu o doare nimic , biata mea copila , atat de chinuita

Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aidule, toti plangem... imi vine sa ma urc in masina si sa vin la tine...sa te tin in brate, si sa plangem impreuna!
Dar nu se poate...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Aidaaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Aida, te imbratisez din toata inima si plang si eu
Emma, pui mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Emma ne multumeste tuturor pt "sprijinul" acordat!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Aida, Emma este in noi toti!!!!
Nu am ce cuvinte sa scriu...doar citesc si sunt alaturi de voi in fiecare zi...in fiecare clipa...

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Doamne,fie-ti mila de suferinta lor.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput