Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *13*
Raspunsuri - Pagina 4
Deus spune:
Poate ca pe micuta si frumoasa Emma, DUMNEZEU, a trimis-o pe la noi ca sa ne invete sa iubim sa apreciem viata ? Poate ca a trimis-o la noi sa ne invete sa fim mai buni ?
Oricare ar fi motivul , este sigur ca a influentat multe vieti si pe unele le-a schimbat pt totdeauna.
Efectiv nu am cuvinte... nu pot sa invinovatesc pe nimeni, nu pot sa gasesc cuvinte sa ii fac pe mama si pe tatal acestei copile sa se simta mai puternici...
Ma doare si nu-mi imaginez cat poate sa duca sufletul unei mame sau al unui tata.
Daca va pot ajuta cu orice, de aici din Cluj, nu stiu poate vreti sa veniti aici sa stati sa faceti orice, sau habar nu am ... spune draga mama cu ce te-as putea ajuta si o fac din tot sufletul...
Fuck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
grati.ela spune:
Aida scrisesem mai demult...chestia cu tumori=ciuperci care s-ar vindeca injectandu-le bicarbonat...e reala? ar fi o sansa? Ma gandesc cu groaza la ce simte, gandeste si viseaza Emma iubita...Aida Dumnezeu e mare si uite ii da forta Emmei cate un pic cate un pic...trebuie sa existe o solutie...poate nu am cautat unde trebuie...celule stem?
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Eseea spune:
poate ca nu ar trebui sa scriu asta..dar intru mereu cu teama pe subiect, am citit ultimul tau mesaj Aida si nici nu mai vad tastatura de atatea lacrimi....ce o fi in sufletul vostru?? Cum de le este dat unor oameni sa indure atat?? Si, mai ales, de ce???????
Mami de fetita si de baietel 37 +
ralcat spune:
Ma culc cu voi in sulfet, ma scos cu voi in suflet. Ma doare la propriu cand ma gandesc cat sufera puiul mic si cat suferiti voi. Cat sperati, si cat speram. Emma nu mai e doar a voastra, este putin si a noastra si nu putem sa nu speram.
Si ne rugam. Si nu pot decat sa sper ca Dumnezeu sa ne-o lase pe Emma printre noi sa-si depene povestea. Pentru voi dragelor dragi toate gandurile mele si toate rugaciunile.
Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
Morgano spune:
Ma gandesc tot timpul la voi, v-am privit pozele de zeci de ori, sunteti o familie minunata, greu incercata, iar micuta Emma este cel mai puternic copil de care am citit sau auzit vreodata. EMMA ESTE IUBIRE.
Aida, pentru mine esti exemplul iubirii materne ideale, esti extrem de echilibrata, esti atat de realista si de DEMNA. Plang pentru tine, pentru durerea ta, suferinta Emmei este de nedescris. De fiecare data cand postez incerc sa nu devin EU patetica.
Sper in liniste pentru voi, pentru sufletele voastre, sper ca micutul bb din burtica sa-si cunoasca surioara, sper ca tu ca mama sa faci fata viitorului. Ma gandesc la mama ta, la tati Emmei si al bblui, cat de greu le este si lor.
Familia voastra este un cerc imens de iubire care a cuprins tot forumul DC. Va iubesc mult-mult desi nu va cunosc personal, si sunt alaturi de voi in fiecare clipa. Sa fie ce va fi sa fie, nimeni nu poate sti exact ce va fi, daca va fi bine va fi o fericire imensa, daca va fi rau, va fi durere si muuulta iubire.
Nu sunt credincioasa, dar pentru voi am fost cu fiica mea cea mare la biserica, am pus lumanari, ne-am rugat pentru voi.
Multa putere si IUBIRE sa aveti in continuare.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
GiaDavid spune:
Offfff!Offffffff!si iar Offfffffff!
Aida, ah...nu pot sa-ti spun ce am de spus...
Uite cum sta treaba: TU, aceasta persoana mai mult decat EXTRAORDINARA si o sumedenie de complimente pe drept spuse-la adresa ta, TU-cu dragostea ta infinita si ffffff puternica, TU esti cea care o tine pe Emma INCA in aceasta lume! Noi toate o iubim -in felul nostru- si ne rugam ca ea sa fie bine, DAR TU esti pionul principal, fara de care Emma nu ar putea trai!
Te priveste fix din mai multe "motive": 1. stie cat de mult o iubesti si cat de mult suferi pt ca ea este asa cum este! 2. iubirea TA nu o lasa sa paraseasca aceasta lume, o tine inca "legata".
Eu ma rog la Dumnezeu, dar...ingerii trebuie sa mearga acolo unde le este locul, mai devreme sau mai tarziu, iar AIDA(EMMA)-asta e numele ei intre sfinti(ceresc!)- este intr-adevar un inger! Eu sper ca ea sa se faca bine...sa poata mantui pe altii...sper din tot sufletul! DA!!! SPER!-SPER!-SPER!
aidaciolac spune:
O zi grea si rea
A mancat dimineata si atat , a lipsit trambitzelul , a lipsit bascalia si a ramas in schimb necazul ... ca ceva nu a fost ok de la inceput cu cateterul si acum incepe sa se agraveze sau probabil ca nu de acolo vine problema , ca daca vreau sa functioneze rinichii trebuie sa nu mai drenez plamanii , plamanii trebuie drenati ca altfel abia respira si se sufoca , oricum pulsul sub 140 nu coboara nicum , ca nu a mancat si nici nu a prea baut si trebuie perfuzata dar asta face sa se stranga mai mult lichid in plamani si in corp ... un lant al slabiciunilor la care nu am vrut sa ajung ... si aproape toata ziua a dormitat si a gemut. 'Zi iubita ce te doare?' , 'Nimic' si geme si nu o doare nimic ... este mai groaznic decat atunci cand avea dureri ca stiam ce sa ii dau si cum sa ii combin si rezolvam , dar asa ....
Vad ca s-a trezit acum la tratament si a stat putin de vorba cu mine , dar ochii ei arata ca si cum nu a mai dormit de o saptamana ...
Mai bine de jumatate din viata a trait-o in chin , a luptat cu un dusman ascuns si parsiv , a pacalit moartea de cateva ori , dar acum ...
...ziua de maine se apropie , o sa am trompetzel la mic dejun?
Te iubesc puiul meu drag si scump , orice ar fi si oriunde vei fi esti o particica din mine. Nimic nu va mai fi ca inainte si nimic nu te va putea inlocui , pt ca tu mi-ai schimbat viata din clipa in care te-am simtit si mai ales cand te-am atins prima oara. Te iubesc asa cum nu voi mai iubi pe nimeni. Iti dau voie sa pleci daca dincolo iti va fi bine , sa poti merge si sa poti alerga iar in voie. Stiu ca nu mai poti si fiecare zi e un chin pentru tine . Si eu in egoismul meu plang ca nu vei mai fi langa mine
Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
marami spune:
OffffAida
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!