Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *13*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Aidule dragule,sunt si eu cu gandul la voi...sa aveti o noapte cat se poate ea sa fie de buna!
Curaj mult Kissy drag,putere si lumina ,matzulica scumpa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

suntem ... asa cum stiti , atat doar ca dupa ce a gemut toata noaptea ca inca imi tiuie urechile , de dimineata de pe la 9 nu mai geme ...
... azi am cedat iar , pentru ca de obicei la ora tratamentului era motiv de trompetzit in forta , ca ce ii fac , ca asistenta aia asa si ala asa ... mici barfe , dar de azinoapte la 12 , dimi la 6 si la pranz la 12 nimic nici o vorba , nici o bascalie , doar liniste ... asa ca am inceput eu sa ii explic fara sa mai ma intrebe poate poate s-o antrena la ceva ...
... de mancat slabut , de baut mai bea cum si cat trebuie , dar e ... e asa slabita si schimbata si nu mai are chef de nimic , abia scot 2 vorbe de la ea , am ajuns sa o enervez daca insist mai mult ... vrea doar liniste

Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Chiar nu am cuvinte,nu stiu ce as mai putea scrie.....Imi imaginez prin ce chinuri treceti....

Sa va de D-zeu o seara cat mai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Of Aida, nu ma pot culca in nici o seara fara sa va las macar o vorba si sa nu-mi planga sufletul. Si-n acelasi timp multumesc Celui de Sus ca v-am cunoscut si-am invatat atat de multe de la voi, si ca va pot fi si eu alaturi zi de zi, de dimineata pana seara, si din nou a doua zi, cu degetul pe refresh, sperand la o minune.
Va pup si va strang in brate, noapte usoara, mami, puiutz si samburel!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Va urez o noapte cu multa liniste si sper ca ziua de maine sa fie mai buna. Va pup si va iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Aida, ofera-i liniste!Stai langa ea si privesti-o, fara sa spui nimic, dar priveste-o cu mare atentie...incearca sa "vezi" ceea ce ea vede cu okii mintii!

Sper din tot sufletul sa aveti o noapte linistita si de maine trompitza si incet-incet, tot tacamul!

pt o persoana care a scris cat pt noi toate si fffff frumos!av

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Dumnezeu sa te binecuvinteze pui mic si greu incercat,sa ai o noapte linistita si sa visezi cu ingeri.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Putere puiule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Draga Aida iti multumim mult ca ne scrii. Si eu va urez o noapte linistita si o zi mai buna maine. Multi Kissulinei dragi.

Lai

Mergi la inceput