Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *13*
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
... si daca dimineata avea trompetzel si apoi cand s-a trezit a mancat cu pofta ... nuuuu , nu e o zi buna , tot cu ochisorii inchisi , tot geme. A mancat ceva si la pranz , dar ...
Analizele sunt rezonabile si nimic de intervenit , dar ... , doctorita a zis ca se prelinge pe langa cateter este lichidul de sub piele care nu se dreneaza in mod normal , oooof , aveti idee cum e? Uda perna si tricoul pana pe spate ... groaznic.
... si maraieeeee ... sigur ca nu se simte bine mai ales ca e apasata din toate partile ... nu simte durere , dar nici comfort nu are .
Cumplit nu pot sa o ajut in nici un fel , nimeni nu o poate ajuta
Va dragelor , aveti grija de voi si va multumesc mult
Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
szivarvany spune:
Aida, nicio clipa nu trece fara sa ne gandim la Emma
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
asi spune:
Asa este,nici o clipa fara sa nu ne gandim la Emma si la voi.Multa pace , lumina si curaj sa va aduca Dumnezeu.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
gonghy spune:
In fiecare zi imi e gandul la voi,ma culc si ma trezesc cu voi in gand.Nu pot de cat sa ma rog ca Bunul Dumnezeu sa aiba grija de Emma si sa ii aline durerile iar pe tine draga mea Aida sa te intareasca ca sa poti avea grija de pisoias si de samburel.
Va si ma pentru voi.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
unboticutz spune:
sufletul meu este alaturi de voi, tot timpul!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
sa nu-i uitam!
cos_minutza spune:
of doamne
Aida speranta moare ultima!!!!Sa va dea Dumnezeu putere si liniste!!!!
Sa aveti o seara linistita:)!!!
Criss75 spune:
Off, Aida, deci nu sunt vestile pe care le asteptam.
Mai continuati tratamentul cu spanz?
Multa putere si curaj sa mergeti mai departe. Nu-ti pierde speranta.
Stiu ca e greu, dar...nici nu stiu ce as putea spune...
Trebuie sa fie cumplit sa o vezi suferind.
Aveti grija de voi, ai grija de tine si de samburel ca si el are nevoie de mamica lui.
Criss si Alex (11.05.2003)
madelaine77 spune:
Fetele noastre dragi si curajoase va iubim tare mult si suntem cu gandul si inima la voi..
alinamoro spune:
Aida, nu stiu ce sa mai scriu si cum sa te incurajez . Ma rog ca Dumnezeu sa-ti dea multa putere.
Ma gandesc tot timpul la voi, mai ales la Emma.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze