Strumfi de iul-aug 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
oanamada spune:
Buna fetele,
Caferuta...am trecut cu bine noaptea...nu a facut febra, am tinut-o pe panadol alternat cu nurofen...si nu a sarit de 37.9...dar eu m-am trezit la fiecare ora si jumatate pana pe la 5 dimineata cand am adormit lemn si nu am mai auzit alarma de la telefon...dar s-a trezit ta-su pe la 7 si tot nu avea....de facut a facut un 38 pe la 10 dimineata (in conditiile in care nu i-am mai dat nimic de la 5)...una peste alta este totul ok...sa vedem la noapte si pe urma gata....mai rau este ca ea face pusee bruste de temperatura...nu-i creste treptat si de aia ma tot trezesc la intervale mici de timp...
Andicu, Georgi, Timiam fost si am schimbat azi ghetele cu unele albe, alt model (cu ochii carpiti de somn...) si i le-am dat fara cutie...a marait intai ca nu vrea sa le probeze si pe urma nu le mai dadea jos din picioare. I-am luat un hanorac de la Disney cu Minnie...ce este super misto este ca are gluga si pe gluga are urechiile si funda lui Minnie...e foarte incantata de el.
Uite, asta este:
http://www.hainute.ro/fete/hanorace/hanorac-2-minnie/
In rest...ce sa va zic...sunt obosita si mi-e greata de la oboseala...am facut jumatate din mancarea pentru maiine...mai am un fel de mancare chinezesc, orezul si salata de fructe de mare...si am luat o pauza ca nu mai puteam...pe copil si pe taica-su i-am trimis la impartit martisoare (ca maiine nu avem cand) pe la bunici
Mychy, nici mie nu-mi plac obiceiurile astea, dar ce era sa fac??? Finii suna nasii si se invita...asa ca...na! In plus, ne vedem destul de rar cu ei si mai mult, vom fi din nou nasi pentru bebe care vine...nu puteam sa ma "dau lovita". Ai primit PM-ul meu?
Va pup
Oana siCati mica (1 an si 6 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
violetan spune:
Hei, fetele!!!
Catralu, bravo! Felicitari, sarcina usoara,bb sanatos si sa fiti toti fericiti si sanatosi!
Georgi, ai vazut ca si mychy s-a prins ca sunt medium?
revin poop
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
oanamada,bravo,bine ca i-au placut.sanatate si sa treaca noaptea fara suprize neplacute.
timi,ce frumos din partea tatalui...adevaru e ca martie e o luna speciala pentru femei,flori,atentii,martisoare si caldura.
vio,nu pun la indoiala calitatea,cu atat mai mult cu cat va iesi totul bine.
catralu,bb sanatos si sarcina usoara...oauuu,jamaica...doar sa visez
andicu spune:
Timi, Sophie e atat de serioasa dar dulce dupa cum povestesti! si mie imi place mult cand scrii de ea!
Catralu, bine-ai revenit si felicitari pt bebe nr. 2!! Chris e un frumos , sunteti o familie superba!
Oanamada, ma bucur ca e ok Cati dupa vaccin. Cred ca n-o sa aiba nimic dacanoaptea trecuta a fost bine. SUper tare hanoracul!!
Eu am umblat pe la mall dupa-amiaza, am avut o intalnire cu cateva fete din gasca de mamici de Cta, de data asta fara plozi, doar la o cafea si la o barfa mica, si a fost tare bine! de obicei ne vedem cu copii cu tot si nu apucam decat sa schimbam 2 vorbe ca toate fugim in toate directiile dupa copii. Apoi am umblat cu cumnata mea preferata prin magazine, am la noua colectie de la Mango
si mi-am facut cadou 2 tricouri cool. In concluzie, mi-am facut de cap azi ca e Filip la mama si doarme acolo peste noapte. Deci ma asteapta si o noapte intreaga de somn!
Daca doriti sa ne vedeti in vreo 3-4 poze noi ( cu ocazia asta o sa observati si ca m-am tuns ) , uitati-ne aici .
Da, si am uitat sa mentionez ca aseara ne-am distrat un pic, ca a fost ziua consortului meu, deci veti vedea si tortul-surpriza pe care i l-am comandat. Nu stiu daca cineva se uita la serialul-comedie de la americani "How I met your mother" (noua ne place are mult), ca tortul a fost cu tematica. S-a distrat rau cand l-a vazut!
Aaa, si legat de martisor si primavara, pt mine nici-un martisor nu e mai frumos decat tot un buchet imens de frezii, ghiocei sau zambile ori daca se poate, din toate 3 cat mai multe!!!
![](al9leacer.gif)
![](marinar.gif)
Asa cresc
musso17 spune:
andicu,sa le porti iubita..oauuu 27 ani!!...da unde ai facut tortul?platoul imi aminteste de silvian,acolo?sa-ti traiasca sotul,la multi ani!
andicu spune:
Merci Musso, da, 27 pt el..eu ...mai pui cativa
..tortul l-am facut la Vanimar- La Grande Brioche, comanda direct la laborator, pe Mamaia. M-am dus cu ideea si au acceptat sa incerce si a iesit super! e si f bun la gust, dar continutul(ciocolaa cu caramel si nuca) il stiam de la botezul lui Filip si de la nunta lui frate-miu (merge cel mai bine cu imbracatura de marzipan).
![](al9leacer.gif)
![](marinar.gif)
Asa cresc
musso17 spune:
saru;mana andicu,stii ca mai e un laborator in curte cu ei,cum intri in stanga,parca,unde fac niste fursecuri..mmm...nu mai zic de compozitia de la tortul vostru,caramel,nuca..mmm...e bine de stiut ca in aprilie e ziua sotului,trebuie sa ma gandesc la ceva care sa-l amuze...sa vedem ce ca e cam serios.
mi_a spune:
Salutare!
Caferuta, nu-i asa ca nu poti sta fara mine?
Gata proiectul? Scuze ca te-am facut sa ne astepti prezenta, dar am avut o saptamana f incarcata:
In primul rand M doarme extrem de agitat si vrea sa suga tot timpul, cred ca o maseluta e de vina pt ca e super inflamata gingia si se vede coltisorul alb prin ea. Automat, sunt f ff obosita. In al doilea rand am smotruit ca de obicei la sfarsit de saptamana si dupa cum stiti, fac treaba pe bucati, dupa ce adoarme puiul. In al treilea rand am pus la punct un deal pt ca tata isi ia masina si am cautat oferta cea mai buna, lucru care mi-a luat cateva zile de telefoane si cautari. Intr-un final s-a rezolvat, marti mergem sa o luam de la Buc. In al patrulea rand am umblat dupa martisoare- adica mici cadouri- pt cei dragi si apropiati. Am profitat de ocazie si mi-am mai luat si eu cate ceva de prin mall pt mine. Nu stiu cum naiba se face ca toti pantofii care imi placeau erau peste 3 mil! Desigur ca nu mi-am luat
Ei, acum socotiti si voi cat timp liber mi-a mai ramas la dispozitie. Maine merg cu martisoare la nasi, fini,cunostinte, rude, asa ca avem iarasi o zi plina.
Catralu, felicitari pt sarcina! Multa sanatate si lui Chris, sper sa nu mai aveti probleme nici de acum inainte. Mi-ar placea sa intrii mai des pe aici si sa ne mai povestesti despre voi.
Mama Medeei, ma bucur ca nu ne-ai uitat! Sper sa ne scrii cat mai multe despre frumosii tai!
Karli, ti-am savurat postarile pt ca sunt pline de viata, dar si pt ca sunt destul de scumpe la vedere! Adeluta are, ca si Mihai al meu, obrajorii trandafirii si imi vine sa-i pup intruna!
Oana de la Iasi, felicitari pt examen! Sper sa-ti fie de folos de acum inainte! Ce baietel harnic si frumos ai tu acolo!
Georgi, stai calma cu pap-ul, col murdar inseamna o flora mai variata, nu cancer! Tu n-ai de lucru de-ti faci probleme singura? Ia colea o , sa te simti mai bine!
Violetan, vrem poze mai clare cu Laurasul scump! Ce bine ca puteti sa-l cresteti la aer curat!
Xerxe, am vazut strumful scump cu tati in parc! Mai, ce mandru e de fecior!!! Doar are de ce, cu asa flacau!
Andicu, dragut tortul! LMA sotului tau! Si Filip e un adevarat barbatel in pijamalutele alea!
Luna, frumosi foc sunteti toti , v-am vazut pozele de la ferma. Poate ca unul din putinele avantaje ale sederii noastre in Romanica e acela ca inca mai exista gospodarii autentice. Avantaje pt cei mici, desigur.
Mykhy, distractie placuta la socrela!
Oanamada, ce interesant cand povestesti despre manifestarile de personalitate ale Catincai. Eu inca nu ma confrunt cu opozitie la alegerea vestimentatiei si de aceea mi se pare asa deosebit cand tu si Timi povestiti despre asta. Cum sunteti cu febra?
CarlaV, m-ai terminat cu puzzle-ul de 20 de cuvinte al lui Bob. Mi se pare incredibil! Iar faptul ca Saby recunoaste unele cuvinte ma lasa cu gura cascata efectiv. Pupa-i-ar mama de isteti si frumosi!
Aoleu, cate mai aveam de spus, sigur am uitat pe careva, dar sunt la foc automat, ma duc sa fac pachetele cu cadouri.
Pentru ca deja e 1 Martie, va doresc o primavara minunata!
Editez ca sa-mi corectez literele in plus sau in minus! si nb.
cafera spune:
Descarc poze ca nu mai pot de nerabdare.
Inainte de toate: o primavara fumoasa.
Catralu, ce veste minunata: sa ai sarcina si nastere usoare, bebe sanatos si norocos. Am admirat pozele. Chris e frumos foc
.
Andicu, sa-ti traiasca sotul. Mai, da tinerel mai e: propatura, prospatura. Bestiala ideea cu tortul. Sa dea dumnezeu sa ramaneti asa frumosi pana la adanci batraneti si sa ba iubiti ca acum.
Mi_a, da, ai dreptate.
Oanamada, nu ne aburesti cu linkul, noi vrem poze cu modelul Catinca costumata corespunzator.
Ma duc la nani.
violetan spune:
Buna dimi,martzishoarelor! Dau o cafea de 1 martie speciala!
Sa aveti o primavara insorita si frumoasa si sa fiti iubite!
Andicu, iti sta f bine parul,sunteti niste frumosi toti!
Mychy, dragostea mea e neconditionata, dar tre sa ne si cunoastem odata si-odata,nu?
Caferutzo, tu ziceai de botez,nu? Noi ne-amoprit la 6 milioane...cam asa ca suntem cam crizati
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash