Strumfi de iul-aug 2007 (130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Felicitari Oana!!!
N-am scris de ceva vreme pentru ca am avut o perioada destul de "naspa"...
Sa va spun pe scurt vestile...dupa care ma duc..in urma sa citesc si eu ce ati mai facut voi:
Ieri am fost la targ...am luat cate ceva pentru Catinca...printre care si o pereche de ghetute de primavara de la Hokide (800.000)...foarte dragute (tot de la ei i-am luat si cizmele de iarna cu care umbla acum)...am ajuns cu toate acasa...si surpriza...maimuta mea...are fite in cap! Uraste ghetele! Chiar le uraste!!!! Nu vrea sa le vada, a urlat ca din gura de sarpe cand i le-am probat (sunt mari)...si le-a luat le-a pus repede in cutie si mi-a zis sa duc cutia "dinco" dincolo...ne le vrea...am tot incercat...fiind mari i-am sunat pe astia pe mobil sa-mi opreasca un numar mai mici si ma duc maiine sa le schimb cu unele mai mici...dar alt model...poate ala e pe "gustul" fitoasei...as fi zis ca mi se pare, dar....balerinii de blug pe care i-am luat de la cocodrillo sunt frumosi si buni, i-a probat, i-au placut, halatul de baie, nu-l mai dadea jos, palariile de vara si caciulitele de primavara sunt "mai, mai"...numai ghetele sunt urate...ta-su, evident zice ca seamana cu mine dificila la haine...s-ar putea sa aiba dreptate, dar de acum?????
Asa...intre timp..m-au sunat finii ca sambata e lasata secului si sa ne vedem...am amanat pe duminica...ca azi i-am facut vaccinul (ala de un an, mult intarziat) si ma astept la febra mare la noapte...ca noi asa patim... de fiecare data! Asa ca decat sa fiu cu "ochii in punga" maiine, mai bine vin duminica.Evident...ca in acest caz se impune "gatit, gatit si iar gatit". Asa ca, dupa un calcul de trei simpla am ajuns la concluzia ca nu am timp. Desi eram obo, m-am dus aseara am facut cumparaturile (ca eu stiam ce-mi trebuie si cum!!!), asta-seara am facut o reteta noua dupa cartea lui J.Oliver (cumparata cu bani grei de sotu' de Sfantul Ion!)care acum este la cuptor. Maiine, ma duc sa-i schimb ghetele..ora depinde de ce noapte voi avea si probabil voi pierde o zi degeaba. Duminica am de gatit restul mancarii (chinezeasca doua feluri, o salata de fructe de mare si mancarea pentru Catinca si finutu' Stefan)...deci.......nu ma vedeti prea curand online.
Cu vaccinul azi a fost acceptabil...crize mai mari la stetoscop si la spatula de controlat gatul...la vaccin s-a uitat foarte atenta cand i-l face si a inceput sa planga dupa aia...pediatra si asistenta au venit acasa (cu spaga de rigoare!) asa ca fi-mea s-a desfasurat pe terenul ei...le-a servit cu bumbana (bomboana) pe fiecare si i-a dat pediatrei sa-l consulte si pe bebe dupa ce a consultat-o pe ea....restul zilei a decurs binisor...crescuse febra, acum spre seara, dar am bagat repede nurofen..
Catinca a informat pe toata lumea (telefonic)- bunicii, unchii, prietenii...ca tanti "buba"..si-si batea cu palma celalat picior, nu ala in care i-a facut vaccinul...
In reast...sunt cam varza...dar imi revin ca sunt a naibii
Va pup pe toate

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimi!

Si eu am o stare de oboseala, ma dor toate oasele, capul si mai si ametesc. Dar merg la botez si trebuie sa ma fac frumoasa si cu chef.

Oanamada, cum ati trecut noaptea? Cum se simte vaccinata?

Milli
, sa stii ca m-am gandit si eu la tine cand a fost ziua ta, dar urarile le-am uitat. Le mai primesti cu mult drag dar cu intarziere? Sa ai sarcina usoara, bebe frumos si sanatos, tu sa ramai frumoasa si tanara ca acum si sa fii iubita.

Andicu, si eu am de furca cu Ilinca cu incalzitorul pt bibe. Il folosesc cand suntem plecati si trebuie sa stau cu o chii pe el ca altfel are tot felul de curiozitati in privinta lui si numai cand e in functiune. Tare frumos povestesi de Filip.

Luna, esti bine sau bolesti?

Nico, sanatate multa, sa-ti treaca repede.

Ghinetz, felicitari! M-ai facut curioasa: ce preda sotul tau?

Oana
, vrei si bebe 3? Ce frumos.... Iti tin pumnii sa ti se indeplineasca dorinta. Cum te mai simti?

Mihaitzo, tu ce faci?

Mi_a, nu mai dai nici un semn?

Nonna ce o fi mai facand? Mi-e chiar dor sa aud povesti despre cei doi frati.

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Loredana, multumim. A fost f frumos la Royal Wings, pt Filip e perfect ca vacanta. Au o gramada de locuri de joaca pt copii, carusel, mini luna-park adica, tobogane, loc de joaca pe iarba cu masinute, tobogane, casute, o gramada de jucarii, seara mini-disco, la masa zona speciala cu masute si scaunele mici si meniu pt copii mici cu sucuri naturale si mancare pt varsta lor...mi-a placut f mult! noi am fost f tarziu, la sfarsitul lui octombrie, cu ultimul charter si asa am gasit locuri. Singura chestie care nu mi-a placut a fost galagia din hotel seara, pana pe la ora 23.00. Aveau un bar langa receptie unde canta muzica, hotelul era plin de nordici cu multi copii care strigau si tipau si tot zgomotul urca spre etajele superioare . In avion s-a comportat bine, i-a placut mult decolarea si aterizarea, si apoi a mai umblat pe coridor cu tati dupa el..dureaza putin cam o ora si 20 min si n-are timp sa se plictiseasca prea tare. Noi vrem sa mergem iar la toamna, cu el, de data asta la alt hotel, sa mai testam si altele. SUntem fani Antalya de cativa ani, pt noi, pt odihna si relaxare e locul ideal .

Cafera, .
Oana, f tare Catinca! inteleg ca nu mai e dupa voi cu imbracatul, fata stie ce vrea si e o domnisoara in toata regula!
Ioanaiub, multumesc inca o data pt reteta!
Karli, cunoastem si noi pe Gummy Bear. Mai nou mai si danseaza pe el!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare!!!!!!!!!!!
vio, esti cumva medium??????????hehehhe. sau din cauza de iubire neconditionata ma cunosti asa bine??????da, ai dreptate: nu-mi plac urzicile!!!!!!!!!sa nu le vad. le urasc! de ce? pt ca am fost un copil foarte "cuminte" si mama ma altoia la fund cu urzici. o doamne cata bataie am "mancat". imi facea cateodata fundu plin de basici ca nici nu puteam sta pe el. sper ca fiimiu sa nu-mi semene la cumintenie!!!!!!
ioanaiub, ghinez, ma mai linistesc cand vaz ca mai sunt si alti "mutulici".....
ghinetz, esti mareatza!!!!!!!!!
cafera, distractie placuta la botez.....ma intrebai ce fac? acu ma odihnesc un pic ca am smotruit de dimineata. maine ma duc la soacra de lasata secului......vine si "matusa autoarea theoriei cu matele subtiate". macar de era matusa tamara. din pacate sunt sofer si nu pot sa beau ceva, ca sa mi se para atmosfera mai.....relaxata. cred ca ma "captusesc" cu niste extraveral sau iau un taxi si trag o palinca.
ioanaiub, felicitari pt suzeta!
oanamada, spor la treaba! eu nu le prea am cu obiceiurile astea. pe mine sa ma lase lumea in pace sa nu ma streseze cu sindrofii

va poop si vikend placut va doresc.....

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oanamada,ce ti-e cu fetitele astea..fii-miu nu are inca preferinte dar vad ca in magazine se duce l haine,se uita,trage de ele...imi doresc sa fie curat,disciplinat si cu mare grija de sine..sigur,nu exagerat

am auzit si eu de royal wings,ar fi un din destinatii dupa croatia,dar si acolo trebuie sa caut ceva child friendly.

noi am fost la cumparat de martisoare,am luat unele superbe,zic eu,facute manual,flori uscate in sticla pe o felicitare cu ghiocei..mi-au placut,fac poza si maine ne infatisam cu martisor la fete ca doar e 1 martie...macar virtual.

iara mai trece o primavara fara florile mele preferate,zambile si frezii,anu' trecut sotul a rugat un prieten si a aparut pe 1 martie cu un buchet imens cu zambile..ce m-am bucurat,macar la astea nu pot fi carcotasa..caci tare mai sunt...sigur,as putea sa-mi iau singura dar nu-mi vine.

zi placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Andicu, pofta buna!

azi mergem la o petrecere ... e ziua unui prieten si a zis sa mergem costumati , sotul va fi cavaler medieval si eu voi fi castelana, asta daca imi va fi bun costumul unei prietene

am smotruit si eu astazi, toata ziua, si spalat si aspirat si gatit asa ca merit si eu distractie

la royal wings au fost si niste prieteni, le-a placut

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

Buna la toata lumea!

Nu am intrat de foarte multa vreme pe net,asa ca am ratat multe din discutii,insa incerc sa recuperez si sa vad toate pozele voastre.
Vreau sa va anunt ca al meu baietel,va avea un fratior,pe nume Alexander,iar D.P.N. este 24 iulie.Am fost si la un control special ca sa vedem daca va avea aceleasi probleme de inima ca si Chris,insa se pare ca totul e in regula.
Intre timp am fost o saptamana in vacanta in Jamaica,intr-un resort cu facilitati deosebite pentru copii si ne-am distrat de minune!Pentru ca a fost bolnav chiar inainte de plecarea in vacanta,Chris s-a obisnuit cam mult acum cu suzeta si sa stea la mine in brate,dar speram ca isi va reveni.Ne-am temut ca nu ii va place cu avionul,insa a fost vedeta avionului si a batut din palme la fiecare aterizare,iar la decolare radea de nu mai putea!
Va trimit linkul cu pozele si filmuletele din Jamaica si nu numai:

www.dropshots.com/catalinap

Va pup si ma duc sa vad si alte poze de bebici mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Catralu felicitari si sarcina usoara!!! Am vazut pozele, Chris e un dulce nu-i de mirare ca a fost vedeta avionuli.

Oanamada welcome to my world! ala plin de fitze de Printzesina...eu tot sper sa fie doar o faza.

Cafera&Ioanaiub distractie placuta! Uauuu ce dor mi-e de un party... Eh lasa ca vine bebe in aprilie si tot intr-o chiuiala o s-o tina si el/ea si Soph

V-am zis ca la Sophie ii plac foarte mult cizmele ei rosii de cauciuc. Joi cand am venit de la lucru, ai mei erau pe terasa blocului la aer si imi povesteste sotul ca la pranz a dormit fata cu cizmele de cauciuc (rosii cu dungi albe si cu care se poate incalta singura)in piciare ca a facut scandal ca le vrea si pe urma n-a mai vrut sa le dea jos. A reusit el sa i le dea jos dupa ce a adormit. Cum fata era in cizmele maro il intreb cum a convins-o sa iese pe terasa cu alte cizme decat cele de cauciuc si-mi zice "Ah pai sa vezi ca nu le-a mai vrut."
Tipic de adolescenta (parca e o faza de adolescenta infantila nu?) intotdeauna vreea altceva decat ce-i dai.
Azi dimineata cand au mers ei doi la "shopping" ca sa nu mai aiba discutii cu ea o intreaba "Sophie care fular/esarfa preferi? Esarfa alba?"
S: No,no si scutura si din cap si da si din mana
Tati: Esarfa rosie?
S: No
Tati: fularul in dungi:
S: mmmmmm Ja (e treaba serioasa alesul accesoriilor si trebuia fata sa gandeasca biiiine ce vrea)

Habar n-am de unde si pana unde in loc de da sau yes zice ja.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

musso mmmmm frezii...tata ne cumpara de cum apareau in florarie si mie si la mama. De fapt el ne cumara si primii ghiocei si primele zambile, dar cel mai dreag imi era buchetul de frezii galbene

Luna va uitati la rugby azi? E plin Dublinul de englezi. Acuma ca is cat ursu si am si copil ma arde sa mergem intr-un pub sa vedem meciul. Ciudate pofte de gravida am...Da-mi pun pofta-n cui!
Is curioasa daca Sophie va mai fi la fel de fascinata de meci ca data trecuta cand ne-am mai uitat.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Catralu felicitari si sarcina usoara! Ce spune Cris de burtica?
Am vazut si pozele si mi- ai facut o pofta de vacanta... Iar Cris e o dulceata de copil.

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput