Strumfi de iul-aug 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 16
musso17 spune:
da andicu,am patit si eu cu o pereche de ghete de la primigi sa nu-i intre ca e gras in partea de sus a labei,i-am dat.. apoi i-am luat de la melanie,din carff,la fel nu-i intra ca lumea si-l jena,dar am zis mai sa fie ia ca procedez cum o fac cu ai mei,le-am bagat spirt in varf si am indesat bine de tot cate o pereche de sosete si i-am lasat pana a doua zi,excelent au intrat..asta daca sunt din piele,altfel nu stiu.nu stiam cum se numeste firma aia de body,i-am luat si eu..oricum slab la copii,doar la cleopatra si acolo cateva standuri...se vede ca e criza,plus ca am auzit plangandu-se ca merge slab,macar de ar mai veni si in aprilie,da eu stiu.
nma spune:
Salutare
Eu inca la pat dar pustimea e mai bine. De ieri Andra are si doi canini (ne-au chinuit vreo 2 luni).
Oana felicitari! Sper sa iti foloseasca diploma.
Georgi cum a fost la dermatolog? Eu am primit alte creme. De aceasta data Tolerione. Inca nu le-am gasit la
Nico, mami de Andra si Alex
poze
musso17 spune:
nico,din pacate n-am ajuns,nu am avut cu cine sa-l las pe mihnea,nu stiu cand voi merge,probabil cand vine sotul.deocamdata le tin in frau cu avene si ivatherm,in seara asta ma tamponez si cu ceai de trei frati,facut mai concentrat.
ghinetz spune:
Salut.
Multumesc mult pentru urari si apoi pentru felicitari.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
nma spune:
Salutare
Eu inca la pat dar pustimea e mai bine. De ieri Andra are si doi canini (ne-au chinuit vreo 2 luni).
Am fost ieri in Bucuresti dar nu am intrat in magazine caci m-am simtit foarte rau.
Oana felicitari! Sper sa iti foloseasca diploma.
Georgi cum a fost la dermatolog? Eu am primit alte creme. De aceasta data Tolerione. Inca nu le-am gasit la nici o far,macie. Daca ma simt mai bine maine o sa merg in centru sa ved daca le gasesc acolo. Si mi-a spus sa renunt treptat la zahar, sare, paine, etc. Trebuie sa merg la control peste 12 zile, plus ca trebuie sa imi fac toate analizele.
Gabrielabv ma bucur sa te citesc. M-am uitat in album si nu am vazut poze noi.
Nu am reusitv sa citesc tot, spere sa reusesc maine.
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
Nico, mami de Andra si Alex
poze
musso17 spune:
nico,ti-am raspuns mai sus,n-am ajuns din cauza de copil cauia nu i-am gasit"bona".nu stiu daca de la faptul ca i-am subtilizat crema lui fii-miu,avene,coroborat cu faptul ca am eliminat zaharul,dar parca arata mai bine tenul,nu se mai irita asa.ti-a dat cumva sa mergi si la un endocrinolog?poti sa-mi spui ce analize?daca poti da-mi pm sa nu monopolizam subiectul.
fii-miu s-a amuzat teribil la bubel bear...
ioanaiub spune:
Andicu, ti-am trimis PM.
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
ioanaiub spune:
Mara doarme a doua seara fara suzeta ... nici la pranz nu i-am dat-o
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
loredana_76 spune:
Felicitari Oana.Spor la gasit job.
Si fimiu se uita la gummy matzi ii zice el,mai e si cel cu crabii cioco,cioco.
Am fost la targ ieri,i-am luat 2 perechi de incaltari de la firma care spunea karligutza,dar trebuie sa le schimb ca sint mici.In rest aceleasi firme,aceeasi marfa.I-am mai luat jucarii ,puzzel de la diset arata f. bine si animalute.
Andicu am vazut pozele cu voi,foarte reusite,Filip e un frumos.
Si am mai vazut ca ati fost la Royal Wings,am vrut sa mergem si noi anul trecut dar nu am mai gasite bilete acolo si vroiam sa te intreb cum a fost,parca as vrea anul acesta sa mergem acolo.Ati fost cu avionul,cum v-ati descurcat cu Filip?