Strumfi de iul-aug 2007 (130)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

fetelor am o intrebare urgenta: chiftelele la cuptor trebuiesc intoarse sau le las asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Felicitari Oana(Ghinetz)!

Da, c-am mai citit, si Filip are o placere sa verse apa pe jos. De-aia evit sa-i dau sa bea din cana, pt ca bea putin ( si tine f bine cana) si apoi si-o varsa pe el sau pe jos; apoi se balaceste acolo.
Asa bea ziua din canuta cu cioc anti-curgere, dar s-a prins de diferenta intre aia si una normala si urla ca vrea din cealalta.
Intr-o dimineata s-a dus fix la incalzitorul de biberoane care inca e la el in camera in functiune pe o masuta ( il folosesc inca la greu pe laptele lui de seara si dimi) si l-a apucat asa repede si l-a intors cu fata in jos, incat n-am apucat sa schitez nici-o miscare sa-l opresc! nu pot sa zic ce am avut de sters dupa aia, dar cel mai tare m-am stresat ca putea Doamne-fereste! sa ajunga apa la prelungitor care nu era departe si era bagat in priza.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

andicu ce dulce e Filip cu carliontii aia aurii si mutrita lui smechera. Ce nostimi sunt bebeii astia imbracati la patru ace.Sunteti niste frumosi, asa ca puteti face si alti bbei ca aveti succes deplin.

si la noi ninge, e placut dar pe unde ziceati ca e primavara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Bravo Oana. Avem fete destepte pe aici (era sa zic la odisee).

Luna tu ce ai facut cu interviul ?

Fata mea ii cuminte acum. i-au trecut nervii, a adormit singurica, frumos.
Am fost diminetza cu ea prin oras si i-am luat 3 bluze si un sarafan, fiecare cu cate 20 ron. Magazinul, mie personal, imi place f mult. Stiu ca este si in Unirii: M&N scrie pe eticheta si comercializeaza produse de la Jacky Baby - Germania. Sunt f bune calitativ (Daria are f multe de la ei) dar cam scumpe - cca 80 ron/buc (bluza, pantalon). Acum au scos o parte la 20 ron. Eu i le luam cand erau reduse 50%, nu stiu ce-i cu ei de au facut reducerea asta? ii atinge criza probabil.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Helou fetele..eu de pe drumuri,targul asta-mi disturba linistea..am gasit pantofi de parimavara-vara de la primigi cu 60 ron,maine ma duc sa-i iau,asa sa mai dau o tura.
ghinetz,felicitari!

si eu sunt anticaimac,daca simt vreun firicel ma ia cu greata..desi sunt mare bautoare de lapte...yaccc si la pielea de pui,in special cea fiarta,yaccc la ciulama,ne serveau la camin,doamne cegroaza..bine ca mama n-a facut niciodata,probabil ca stia ea ceva.

si noi restantieri la vorbit si la ror,dar il fac cand vine sotul cu thuja de rigoare.

cu sunt nimica toata la bucatarit pe langa ce am vazut aici,eu daca fac un fel de mancare si un desert,mai rar doua feluri,cand e R acasa.

Mergi la inceput

Ati fost la targ?Merita?
Vin si unii din Ploiesti : Odo se numesc, care comercializeaza mocasini cu piele intoarsa pe talpa - 18 ron sunt in magazin. Sunt tare buni.

Mergi la inceput

Apropos de mofturi la mancare, eu, cand eram mica nu mancam ou 'ca iese pe curul gainii' si nici ficacior 'ca-i negru ca si kk'. ASa ca ce pretentii sa mai am la DAria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mihaela ti pup,si eu ca si violetan,am ras de cum ai scris.Ii aratam ceva lui Aaron intr-o carte,cand m-a umflat rasul si el se uita la mine intrebator
Gabriela,la mine nu se intaresc piftelele cand le pun in cuptor intr-un vas cu unt si pe vas pun folie de aluminium,si le intorc dupa un timp,ca sa stea si cealalta jumatate in unt.
Timi,Aaron a primit pupicul de la tine.Am vazut ca au inceput sa "rasara"ghioceii.Astept cu nerabdare sa nasca Andreeea,si bineanteles si tu.

Vorbeati de schimbatul scutecului.Pe Aaron il schim de pe la 11 luni,numai in picioare,nu a mai vrut sa stea culcat nicicum.Acolo unde se joaca merg dupa el si asa il schimb

Eu ma uit acum la tv la nasterea in apa si m-a palit dorul de un bebe mic

Mai voiam sa zic ceva...A,Mihaela lui Aaron nu i-am facut ROR si a trebuit sa merg sa semnez,ba nu,am trimis o declaratie pe proprie raspundere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Am uitat s-o felicit pe Oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Eu caut mocasini d'aia de interior din ciorap cu talpa de piele, pt Filip. Am cautat peste tot si n-am mai gasit. Are unii adusi de mine din Germania si unii cumparati de la targ. Anul asta la targ n-am mai gasit. Tare buni sunt pt interior, mai ales iarna!

Gabriela, multumim de aprecieri! am vrut sa o vad si eu pe Medeea dar nu mi se deschide linkul tau .

Aa, si eu intorc chiftelutele. Le las pana se rumenesc usor pe fiecare parte.

Eu am fost la targul din Cta, Tinimtex. La incaltaminte au oferte bune si la pantofi si la cizme. Cu 120-140 lei fata de ce gasesti prin oras, peste 200 lei. Si la copii imi place sa cumpar bodyuri si pijamale de la o firma PRAZ se numeste, care nu are magazin in Cta, ii gasesc numai la targ. Sunt de calitate f buna, 100% bumbac si inca d'ala moale si mai subtirel. Si super haioase: pe fund scrie de obicei:"SUNT UN.." si pe fata au desenat cate-un pinguin, broscuta, cap de baietel, etc. Si i-am mai luat 2 pulovere si o veste gen College boy de la o firma ce importa din Italia, f frumoase si mai ieftinute.
Musso, si eu am vazut incaltarile la pret super de la Primigi ( eu ii luasem niste ghetute cu 120 lei in toamna ) , din pacate, Filip are piciorul grasut si nu ii intra asa usor, mereu trebuie sa ii caut ceva ce se desface maxim in fata.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput