Strumfi de iul-aug 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 14
loredana_76 spune:
Buna !
Dana nu te ingrijora,si al meu face la fel.Are zile din astea de nu-i convine nimic si e vesel si se joaca si in 5 min devin nervos ,agitat .eu nu mi-am dat seama pina acum de la ce poate fi.Sa ma fi vazut pe mine cu el in brate ,cu vreo 2 plase incercam sa deschid usa de la scara si el urla ca vrea el,dar din brate de la mine,nu pe jos,si cum am stat eu asa sa-i fac pe plac de am zis ca-mi cad mainile pe jos,ma rog a facut el ce-a facut si ajungem sus unde la fel,el deschide usa.Deja eram nervoasa si nu l-am mai lasat si a inceput sa arunce cheile,nu l-am bagat in seama plange un pic si apoi gata,ii trece.Si tot asa dc nu-i convine nu are voie nimeni sa atinga ce vrea el.Am citit in dr.Spock si cica e normal,au si ei frustrari si nu pot exprima ce vor in acel moment,sau vor sa faca singuri ,nu pot si se enerveaza.Eu il las in pace sa se linisteasca si nu-l bag in seama,ca am vazut ca mai rau face.
Si apropo de comandat ce sa facem sa ne fi vazut pe mine si sotul la 8 dimineata cum mergeam ca elefantii dupa el prin casa,ca mai nou e innebunit dupa cartea junglei.(si el e Mogwli ,normal).
loredana_76 spune:
Revin ca m-am pus pe scris.
Timi imi inchipui ce haioasa era cu elasticul,am vazut ca le place ceva nou tot timpul.David a gasit o bucata de banda dubla adeziva lipita pe jos si cred ca s-a jucat vreo ora cu ea,adica isi lipea degetele,piciorul .Si azi dimineata noi grabiti sa-l ducem la bunica ,coboram jos si el imi zice mami pasarile cip cip si am realizat ca noi nu auzim lucrurile frumoase,traim prea in graba si cu grija zilei.Ca vorbeati voi acum cateva zile de chestia asta,cu lucrurile frumoase care trec pe linga noi.La fel si afara sta si admira,pipaie scoarta copacilor.Daca descopera un gandacel e extaziat.Si ma gandesc ce lucruri simple pe care noi le-am uitat.
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza neatzaaaaaaaaa....... violeta, m-ai "ingretoshat" cu caimacu tau. deci, eu n-ash manca asa ceva nici sa ma tai cu flexu, cu toate ca am crescut....la coada vacii! "cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!" |
Mychy eu imi strecuram laptele in cana sa nu scape nici un firicel de "caimac" si-l beam repede, repede sa nu se prinda nimic deasupra. La fel procedez si acum
Eu aveam fixuri legate de mancare da fiica-mea ma intrece. Daca eu nu mancam paine decat cu unt sau doar cu salam de zicea mama ca o faceam de ras cand imi punea sandwichuri la sc fiica-mea painea o mananca doar goala,in weekend o mai inmoaie in lapte, legumele sau tocanita fara nimic altceva, piure de cartofi fara nimic altcerva, carne la fel.
Daca eu mancam mamaliga doar cu zahar fiica-mea o mananca doar goala deci in cazul nostru iapa sare masa, dar iada sare casa. Desi daca ma uit inapoi per ansamblu eu eram un cosmar cand venea vorba de mancare.
Gabrielabv ce fetita harnica ai, felicitari.
Ianaiub&Cafera tare mult mi-as dori sa fie si copiii mei la fel de apropiati ca si ai vostri si ca si-a altor mamici care povestesc ce mult se iubesc fratiorii.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
violetan spune:
Doamne, mychy, cat am putut sa rad la ce ai scris! Am izbucnit intr-o rafala de ras de s-au speriat astia ca sunt singura in birou si rad ca nebuna
Puteam sa jur, sa bag manan-n foc pana la umar ca ai sa spui ca urasti caimacul, nu stiu de ce!! Te pomeni ca nu-ti place nici urzicile ca e mai multe? Pai ce ne facem? Si acu' rad amintindu-mi de exprimarea ta. Esti extrem de plastica, nu mai pot de ras!!
Dana, ce tare dariutza ta! Desi am inteles ca te-a chinuit, ai povestit atat de haios incat am trecut peste aspectul asta
Gabriela, da, te cred, si eu zic la fel, ma rog la Dumnezeu sa imi dea mai multa rabdare. De pocnit n-am ajuns sa-l pocnesc si sper sa nici nu fac asa (da' mai stii cum ma aduce-n stare? ), dar am tipat la el. Oricum, l-am putat si smotocit si facut toate poftele (aproape) ieri, pentru ca simteam o nevoie acuta sa compensez ziua aia!! Ce dulce e medeea si ce nume superb! Are asa o muzicalitate si delicatete!!!
Loredana, ce scumpic e david!!!! Nu mi se deschid pozele, dar vad prima pagina unde sunt albumele.
Timi, ce m-ai distrat si tu cu caimacul. Ce ciudata e diferenta asta de gusturi! Eu, de ex, nu suportam cand eram mica (si nici acum) pielea de pui prajita iakkkkkkiiiii!!! jumarile si untura de toate felurile bleah bleah bleah! Si uram din tot sufletul ciulamaua de ciuperci. Acum pot manca ciulama de ciuperci, dar cele mai sus mentionate, no way! Nici sa crap de foame!
Loredana, again, ce frumos ai vorbit de lucrurile astea simple, dar superbe pe care le ignoram! Ma uitam la laur cand ne-am mutat ca s-a oprit brusc in fata casei si a-nceput disperat: aaaaaaaaaaaa!!! aratand la apusul soarelui. Din bloc n-a prea vazut; in parc era inca prea mic sau poate prea ocupat cu altele. Si a stat si s-a minunat, ocazie cu care m-am holbat si eu cateva minute si m-am abtinut cu greu sa nu-mi dea lacrimile...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredana_76 Revin ca m-am pus pe scris. Timi imi inchipui ce haioasa era cu elasticul,am vazut ca le place ceva nou tot timpul.David a gasit o bucata de banda dubla adeziva lipita pe jos si cred ca s-a jucat vreo ora cu ea,adica isi lipea degetele,piciorul .Si azi dimineata noi grabiti sa-l ducem la bunica ,coboram jos si el imi zice mami pasarile cip cip si am realizat ca noi nu auzim lucrurile frumoase,traim prea in graba si cu grija zilei.Ca vorbeati voi acum cateva zile de chestia asta,cu lucrurile frumoase care trec pe linga noi.La fel si afara sta si admira,pipaie scoarta copacilor.Daca descopera un gandacel e extaziat.Si ma gandesc ce lucruri simple pe care noi le-am uitat. poze |
Mda mai trebuie sa ascultam si noi de ei si sa ne bucuram si de lucrurile mai marunte.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
ghinetz spune:
Saluty!
Gata!!! Sunt masterand. Cu 10. Adica adun la colectie inca o diploma. ca poate asa imi ies oalele mai curate, mancarea mai buna si c...lui fi-miu mai lucios. De luni ma apuc de cautat job.
Sunt inca la Facultate, in birou la sot. Fug acasa, ca nu am facut paturile dimineata. Si am vrajit-o pe mama de i-am dus copiii la ea, sa nu vina sa vada. Nu de alta, dar s-ar fi apucat ea de facut curat. Si nu-mi place. Nu cum face. Sau ca face altcineva. Dar si asa ma simt aiurea ca l-am lasat pe Victor cu ea, cred ca ii e cam greu, ca acum e in perioada nazbatioasa. Mai nou varsa apa pe jos. Sau se lincureste acolo, in cana. Parca mai spunea Cristina ca la fel face Ingrid.
A! Dana, sa nu uit. Si noi suntem al faza: nu, nu, nu! Cel mai adesea gesticulat, ca domnisorul nu se oboseste sa vorbeasca. Doar cand e vorba de baie nu zice nu. Atunci fuge, numa cum aude, doar-doar e rost de balaceala.
La capitolul vorbit, cum spuneam...restantieri. Dar culmea, gura nu-i tace o clipa. Mereu imi arata cate ceva, dar de zis suntem la "AAAAA", pe diverse intonatii. Ieri repetam nume de copii, si Eli ii iesea cel mai bine. Si cand nu putea sa spuna ceva spunea repede Eli si radea strengareste. Stefan nu poate zice, iar fra-su moare de ciuda, ca Andrei zice (ma rog, A-dei) si Andrei e verisorul si rivalul (in sens bun) al lui Stefan.
Ieri a fost si in greva foamei. Cred ca de la maselute, dar cum avea si ceva muci am mers si la dr. Nu are nimic, mi-a zis sa-l las in pace. Tare imi place medicul meu, ca pana sa ajung la ea credeam ca nu exista medici care sa se abtinasa recomande ceva. Care sa spuna: mamico, stai linistita, copilu e sanatos. Chiar daca era sanatos, tot se gasea sa imi dea cate ceva, macar asa, Nurofen, ca e agitat
Ei, am limbarita acum. I-am zapacit pe aia acolo cu politica culturala in UE si acum va bat pe voi la cap. Profiti insa ca oricum Victor doarme si imiastept sotul, sa mergem impreuna sa mancam.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
violetan spune:
Bravo, ghinez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felicitari!! Super tare!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ioanaiub spune:
Felicitari Oana
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
andicu spune:
Salutare.
Ce frumos povestiti voi de cum se joaca si se-mpaca fratiorii intre ei! tare imi doresc sa am si eu 2 pui , sa-i vad cum se joaca impreuna! parca nu mai am rabdare pana la anul, dar n-am incotro!
IOanaiub, suna taare bine ce gatesti tu acolo! te rog mult, cand ai timp, imi scrii si mie reteta la mancarea de bame? am mancat de vreo 2-3 ori da prin alte parti si tare mi-a placut! la noi in casa nu se mananca si nici nu stiu cum se face!
Nu va faceti probleme cu vorbitul, inca sunt mici, am tot citit si auzit ca daca nu vb pana la 3-4 ani, atunci ar fi motive de stres!
Dana, si Filip mai face faze de-astea de nervi! am observat ca mai ales atunci cand ii mai iese cate-un dinte e foarte nervos! plange din orice, e raut, arunca cu lucruri, se tavaleste pe jos...
Eu zic sa nu-ti faci probleme, astea sunt episoade trecatoare.
Eu imi fac un pic probleme ca e cam rece cu taica-sau. Se joaca cu el, nu zic, se bucura cand il vede, dar cand evorba de iubit si pupat, rar il pupa inafara de plecat/venit de la servici si noaptea inainte de culcare. In rest, pe mine ma iubeste, pe el il pocneste , pe mine ma mangaie, pe el il zgarie, pe mine ma ia de gat, lui ii smulge ochelarii de la ochi si ii arunca ( i-a spart 3perechi pana acum si stie ca la un mom. dat tac'su cedeaza nervos si il cearta). Tare as vrea sa-l iubeasca si pe el la fel, sa vrea sa stea cu el mai mult, sa ceara sa faca nani cu el, nu numai cu mine..
SI noi suntem restantieri cu ROR, pana la urma i-l fac la sfarsitul lui martie, deci ar avea 1an si 9 luni, asa m-a sfatuit dr, a zis ca e ok asa, mi-a dat si homeopat sa-i dau preventiv cu minim o luna inainte si 1 luna dupa, Silicea si Thuja cu 3 zile inainte si dupa , ca sa n-aiba reactii secundare. Dar tot am emotii!..
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
Asa cresc
CarlaV spune:
Oana, felicitari!
Gabrielabv, ce harnica e Medeea, suna minunat ce povestesti tu, sper sa o tina si cand va fi mai mare .
Carla, s.24 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"