Strumfi de iul-aug 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 13
musso17 spune:
Oaana,am citit,stiu despre ce e vb...doar ca ma gandeam usurinta unora de a renunta cand nu stiu ce miracol sade acolo...atat.superba poza...repet,m-a impresionat..n-oi fi o sfanta dar cand am vazut manuta aia de 23 saptamani...oauuu.
ioanaiub spune:
buna dimineata
o cafeluta?
Luna, copiii mei dorm in aceeasi camera de mult timp, de aproape un an. cand s-a nascut Mara eu am dormit cu ea in camera vreo 2-3 luni, pana nu s-a mai trezit noaptea sa suga. David a dormit cu sotul, in dormitor. apoi m-am mutat si eu in dormitor si Mara a dormit singura. anul trecut in primavara David a avut un episod de tuse care nu mai trecea si un medic la acre am fost ne-a intrebat printre altele daca avem mucegai in casa, asa am descoperit intr-un colt din dormitor niste urme de mucegai, lucru care l-a convins pe sotul sa-l mutam pe David in camera cu Mara
ei dorm bine impreuna, nu se deranjeaza, au acelasi program de somn
dimineata il scoatem pe David din camera si il pregatim pentru gradinita in alta camera, asa ca Mara doarme mai departe
sambata si duminica e lumea lor, se trezesc si incep sa se joace, David pune muzica, se urca in patut langa Mara si ii aud cum se distreaza
la incepu mi-a fost teama putin sa-i las impreuna, ma temeam ca David fiind mic, nestind prea multe, sa nu-i faca ceva rau Marei
doar la pranz, in week-end, nu dorm impreuna, ii culc in camere separate pentru ca David doarme vreo 3 ore iar Mara doarme doar 1 ora si jumatate si l-ar deranja pe David
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
cafera spune:
Buna fetele!
Ioanaiub, m-am delectat de dimineata cu descriera ta despre frati. Si ale mele sunt colege de pat, chiar, dorm imbratisate. Pe timp de boala intervine carantina. Si, am mai povestit, in ultima vreme Alexia adoarme prima dusa la culcare de Ilinca.
Timi, imi vine sa o mamanc pe bombonica ta. Abia astept sa ne povestesi cum o sa-si primeasca fratiorul/surioara acasa. Ne mai pui poze cu o burticuta frumoasa?
Luna, sanatate multa!
Corina, cum se mai simte Deni?
Karli, ce faci? Te plimba Adeluta cu masina?
Greierash, mi-a placut ce am auzit despre voi. Mai vreau. Si poze daca se poate.
Ghinetz, esti in focuri?
Mi-a, ce faceti?
Azi e ziua mea de facut smotru general. Inainte faceam sambata, dar am constatat ca pierdeam din timpul pentru plimbari (si nu se merita, ca o viata avem), din timpul petrecut cu ai mei. In plus, daca mergeam in deplasare, ma chinuiam o saptamana sa recuperez smotrul de sfarsit de saptamana.
Si trebuie si sa gatesc. Cu ce idei veniti?
CarlaV spune:
Timi, si mie imi plac toate perioadele din viata copiilor. Ma consider foarte norocoasa ca o pot lua de la capat inca o data.
Saby mi-a venit dimineata zicand "kinky". Bunicul era intr-o prima etapa "tatea", acum este "tataia". Bunicii ii spune pe nume, dar ii spune si "mamaia" si se enerveaza maica-mea la culme.
Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ioanaiub spune:
Cafera, spor la treaba!
ce bine ca Ilinca are grija de Alexia , Mara aseara ii povestea de zor lui David, ori ii spunea ce a facut peste zi cand el a lipsit, ori ii spunea o poveste
idei de mancare: am facut ieri o ciorba de perisoare si tocanita de iepure, inainte am avut ciorba de tarhon, mancare de bame, pilaf de orez ... mai are succes cate o ciorba radauteana, sau supa cu taitei, ficatei, pulpe de pui dezosate la gratar cu legume, de ceva timp tot vreau sa fac lasagna, nu stiu ce ma retine
te mai poti uita si aici
la noi ninge , si eu care asteptam primavara ... totusi dau o fuga pana in oras, sa-mi schimb ochelarii
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaaa.......
ghinetz, bafta maxima azi.......si asa cum vanatorilor li se ureaza kk in traista sau pe pusca, eu iti urez kk pe pix
violeta, m-ai "ingretoshat" cu caimacu tau. deci, eu n-ash manca asa ceva nici sa ma tai cu flexu, cu toate ca am crescut....la coada vacii!
am tot citit de copii vorbitori......noi am ramas de tot de caruta. nu vrea si pace......of, si eu mor sa-l aud vorbind.
apropos de boacane, andrei si-a pus ieri in cap o cana de juma de litru de suc de portocale. intr-o fractiune de secunda a luat cana de pe blat si .............a trebuit sa-l schimb si de pampersi. ieri m-a sunat dritza lui andrei sa ma anunte ca "suntem restantieti la ROR" si ca intreaba sanepidu. ma duc sapt viitoare sa-i zic ca nu vreau sa-l faca. tre sa dau cu batzu , ca nu vreau sa-l faca,nu?
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
Gabrielabv spune:
servus fetele
azi am zi de gatit: ciorba de fasole, pilaf cu sos de soia si incerc si niste chiftele la cuptor ,desi pana acum mi-au iesit ca pietrele
Cafera,draga mea ,oricand esti prin Brasov te invit la o ciorba, ca i-am obisnuit pe ai mei sa le gatesc in fiecare zi. Nu stiu ce voi face cand trebuie sa merg la servici.Imi pare rau ca am ratat ocazia sa va admir in poze, poate mai pui ceva sau va vad in persoana cand veniti la zapada pe la noi.sa stii ca te invidiez pentru calmul tau si relatia minunata din familie.Imi doresc sa fiu ca tine si ca Luna...dar... sper sa ma molipsesc de la voi
Violetan si eu am avut un episod cu Medeea cand nu a vrut sa o schimb si imi pare rau ca am pocnit-o, de atunci incerc sa o pacalesc cu periuta de dinti sau ceva ce ii place, fiindca noi suntem nervosi iar ei nu realizeaza ca ne aduc la limita. Asa ca ma rog mereu sa am rabdare si intelepciune
Dana mi-a fost mila de tine ce ai tras cu Daria, poate ca ii iese vreun dinte sau cine stie de ce a fost asa indispusa. pentru amandoua
Loredana super vorbaret ai, de obicei baietii sunt mai inceti la vorbit. Dragos al meu a vorbit pe la 1 an si 9 luni si aveam o doamna cu care de cate ori ne intalneam imi spunea ca trebuie taiat sub limba
Ghinetz cum a fost la prezentare? Felicitari de pe acum
Miillyy felicitari pentru bb2 si iti spun eu, ca daca e fetita o veti iubi extrem de mult, pentru ca sunt niste delicate si pretioase
Gabrielabv spune:
CarlaV esti o scumpa ca de obicei iar Saby e delicioasa cu paratul
Si Medeea ne paraste, daca i-a na,na de la mine se duce urland la taicasu si ii arata unde i-a dat mama na,na si il trage de mana sa vina sa imi dea si mie na,na, asa cum primesc mobilele care o lovesc pe ea.E tare ordonata, pune la loc totul, inchide sertarele, imi inchide frigiderul,chiar daca eu am treaba acolo, sterge praful si da cu matura, nu pot sa fac curat in casa decat dupa ce se satura ea de matura. Azi a descoperit cum se deschide comgelatorul si numai acolo sta. Ii cant un cantecel al lui Alexandru Andries " are ochi de ciocolata si priveste uite asa..." la care Medeea se uita pe sub sprancene,e asa comica incat rad de fiecare data cand o vad,iar ea e tare incantata.
ma duc sa-i dau mancare si o scot afara la dormit
of, ce trece timpul asta
mychydutza spune:
gabriela, ce strumfitza harnicutza ai!!!!!!!!!!!
eu va poop si va doresc un vikend minunat..........
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
ioanaiub spune:
Michy nu ati ramas de caruta cu vorbitul, nici Mara nu vorbeste decat pe limba ei, eu ma tem ca atunci cand isi va da drumul nu o mai putem opri ... chiar daca nu vorbeste ne intelegem foarte bine, am invatat eu "bebeleasca" ei
am fost pana in oras si cand m-am intors soacra-mea mi-a demonstrat fericita ce fata desteapta am, stie partile corpului in maghiara , inca nu le spune, doar le arata
la ROR si noi suntem restantieri, cand am fost sa facem vaccinul de 1 an (in decembrie, ca eram restantieri) a vrut sa-i faca in aceeasi zi si pentaximul si ROR dar am refuzat, am zis ca e prea mult pentru babuta mea asa ca mi-a zis sa mai merg in ianuarie ... nu am fost, acum a avut varicela si iar l-am sarit, sa vedem in martie daca ne mai cheama
ma-m intalnit cu o bunica din vecini si mi-a zis ca la gradinita unde e nepotelul ei a fost un caz de scarlatina, au testat copiii si au mai gasit cativa cu streptococ, printre care si nepotelul ei. a primit penicilina ... ma gandesc cu groaza, sa nu apara si la gradinita lui David, ca numai asta ne mai lipseste acum, dupa varicela