Strumfi de iul-aug 2007 (130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

http://video.acasa.ro/view_video/4f669180eed60be305c4/de-1-martie-pentru-tine.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza...mihnea va ofera un martisor:http://family.webshots.com/photo/2918895770104633254VHOHOF
sa aveti o primavara frumoasa,cu liniste in suflet si sanatate.

mia,saru'mana,acum daca o iau la rece si logic,asta insemna mai ales ca la sfarsit a specificat ca daca apare ceva imi da tratament.

va pup,zi buna si frumoasa..eu mi-o incep mergand la soacra!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Oaana, Georgi, multumim pt martisoare!

Cafera, ce poze? Unde? Cand? Asteptam!

Ca tot se vorbea de incaltaminte, Mihai a primit azi de la nasa adidasi Nike, asa ca ne-am scos .Eu n-as fi dat niciodata aproape 2 mil pe o pereche de mergatori de bebe. Oricum, ii cumparasem si eu de la Melania niste ghetute cu arici f misto, asa ca nu imi faceam griji pt primavara asta. Poate ca am inebunit, dar eu i-am luat deja pt la toamna niste pantofi superdraguti, masura 25. Sper sa-i vina atunci, ca n-am gasit mai mici si erau si la oferta!
Hai va puuuuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

servus fetele

a venit primavara! cel putin calendaristic...
eu si Dragos am fost azi pe munte si a fost super, soare, zapada, distractie...De asta imi place in Brasov, iesi imediat undeva in natura. Acum sunt obosita dar e o oboseala tare placuta.
ce fain de voi ca va faceti atatea cumparaturi si cadouase.Eu am mai rar astfel de ocazii, mi-e ciuda ca toti banii se duc pe mancare
tancii mei se plimba cu randul in caruciorul de papusi al Medeiei, sa vedem cat rezista, dar nu am cu cine sa ma inteleg.Se joaca fain impreuna, Dragos are multa rabdare cu ea si a invatat ca daca o lasa un pic sa se joace ea prima cu ceva, apoi il lasa pe el sa se joace fara probleme. Acum o trage pe Medeea cu patura prin casa. Noi nu avem covoare si e numai bine de alunecos parchetul. Am doi copii tare cuminti si imi place relatia dintre ei. Intr-o zi au venit cativa copii la Dragos sa se joace si o fetita s-a plans ca ii deranja Medeea iar Dragos a avut o replica care m-a uns pe suflet: "ea e sora mea si la noi asa este, daca va place bine, daca nu, nu am ce sa va fac"
va pup si va doresc o saptamana buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Primiti si din Moldova un martisor. (nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi ca nu prea am mai avut vreme de DC).

Noi suntem bine, sanatossi, voiosi, plini de energie. Voiosi si plini de energie sunt baietii ca eu sunt vesnic obosita, plina de treburi, in lipsa de timp.
Asteptam primavara sa alergam mai mult pe afara, sa fie ziua mai lunga...

V-am pupat pe toate si mai ales pe strumfi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Nonna ce o fi mai facand? Mi-e chiar dor sa aud povesti despre cei doi frati.

Va pupic!

Dupa cum vezi Nonna, ne mai amintim de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Oanamada, te rog frumos, vreau si eu reteta de mancare chinezeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata Fetelor si haideti la o

Ne-am dat in barci, weekendul s-a terminat si acum inapoi la munca
Minicroaziera la Oslo a fost foarte frumoasa dar si obositoare avand in vedere ca avem o buburuza activa si curioasa care vroia sa exploreze tot ce poate si sa alerge dupa copii
La Oslo zapada era pana la genunchi asa ca am sarit si ne-am catarat in zapada pana am inghetat.
O sa pun niste poze.
O zi buna

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Stefania, chiar vreau poze. Cred ca a fost super...

Eu va ofer un martisor si va doresc o primavara frumoasa-frumoasa. Cu soare si cu speranta, asa, ca de inceput. Inceput de primavara, de sapatamana, de luna.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaaaa

oanamada, multzam de PM. ti-am trimis mail pe gmail. tinem legatura.... cum a fost de lasata secului?????????

violeta, ne vedem oricand vrei tu. doar zi ora , locul si ziua!!!!. sunt available!!!!!!!!!!

andicu, la multi ani, retroactiv, pt jumatate. nu fac complimente gratuit, dar nu se vede diferenta de varsta de care zici tu.....si tortul e bestial!!!!!!!

nonna, bine ai revenit! sper sa te mai citesc din cand in cand!!!!!!!

gabibv, sa va fie de bine plimbarea! ce bine ca stai la munte!!!!abia astept vara sa-l trimit pe andrei la Dorna. nu stiu cum o sa fac, ca mama nu e chiar in putere, dar cred ca-mi fac soacra pachet si o trimit la oxigenat creieru!!!!!!!

stefania, welcome back!

ghinetz, merci de martzishor. mai, tu esti o comoara la casa omului. ce praji faina ai facut! iar ma simt eclipsata

eu sunt ok. am supravietuit vizitei la soacra. a fost acceptabil, daca sunt indulgenta! a fost si nasul lui andrei care i-a adus(ca de obicei) neste tzoale tare asortate si frumoase. si trenuletul Thomas l-a primit de la acelasi nas. "matusa cu pricina" a facut atmosfera, adica a adus cu ea CD-uri cu Gabi Lunca si alti guristi, a chiuit, a cantat , a tipat. in conditiile astea, somnul de pranz a lui andrei s-a dus pe apa sambetei, a fost somneros toata ziua, a adormit pe la 3 si a dormit pana la 6. asa ca seara abia pe la 11 a adormit. cam asta fuse duminica la noi..........

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput