*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (215)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ioana - insanatosire grabnica lui David!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI REBECCA SI IOANA!!!!!! SA CRESTETI MARI, SANATOASE, DESTEPTE, NOROCOASE, AMBITIOASE SI SA LE UMPLETI VIATA PARINTILOR VOSTRI DE CLIPE MINUNATE!!!!!

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multmim, fetelor!

Imi cer scuze, 25 vroiam sa zic dar se pare ca mi-e capul doar la 28. Ajuta-ne, Doamne!

Cata, cred ca am avut prea multe asteptari de la antibioticul asta, prima doza i-am dat-o la 9 dimineata si pana acum nimic! Asta cred ca m-a ingenunchiat de tot!!!

Am vazut-o si eu pe Sophie - minunea ochioasa.

Luny, asa avea si David de la alergie, bubite iesite in afara, ca un cosulet fara punct rosu sau alb. Sper sa-i treaca repede!

David s-a trezit urland, febra nu i-a scazut desi i-am pus un paracetamol in fund, asa ca i-am dat si Nurofen....astept, ca ochii nu i-a deschis si l-am pus din nou in pat. Doarme...

Daca nu scade ce fac? Ii pun Novocalmin? La 39 de grade?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Fetelor scuzati-mi lipsa dar am foarte mult de munca, din cauza asta intru si va citesc pe fuga si nu prea mai am timp sa va scriu.
Dar astazi, m-am hotarat sa intru ca sa fac un apel:

Fetelor aveti mare grija de puiuti!!!!!Supravegheatii cat de mult puteti, nu-i lasati din ochi nici macar o clipa!!!! Orice clipa de neatentie ne poate costa foarte mult!!!!

Poate ca va intrebati de ce am facut acest apel....ei bine....am o colega de servici care are o fetita de 1 an si 2 luni si un baietel mai mare. Ieri i-a cazut in cap fetitei televizorul, banuiesc ca unul mic, cel de la ei din camera. Fetita si-a spart capul si acum este in coma la spital, din cauza unui cheag pe creier. Se pare ca a tras de firul televizorului. Eu una sunt socata si nu-mi revin. Nu v-am scris ca sa va sochez ci ca sa va fac mai atente. Stiu cum e cand esti obosita, uneori ne este foarte greu sa-i supraveghem. Offff Doamne Fereste de asa ceva!!!! Iertati-ma daca v-am intristat!!!

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Bubu, MImo.....de o saptamana umblu dupa covoras...am fost la Bricolaj, Bricostore,Carrfour.......si nu am gasit frumos si viu colorat si mai erau si scumpe....bine ca acum nu mai conteaza pretul daca este ceva super frumos .....vazusem la una dintre randunici unul frumos dar nu mai stiu la care BUBU>???Naty????help !!!!...ca Antoniei ii plac chestiile viu colorate....

ieri i-am cumparat o carticia mica din aia cartonata cu animale si pasari.......a fost atat de incantata, ca un sfert de ora a studiat-o si a studiat-o pe toate partile...iar cand ii ziceam cum fac un animal sau o pasare de acolo era de-a dreptul extaziata...pupe mama pe ea de "studioasa....".....hahahaha...vorba tatalui meu: ma tu vrei sa o dai maine la facultate???

ce ma enerveaza ca nu merg emoticoanele!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Aoleu, Pucca, Doamne fereste!
sanatate micutei, cred ca parintii sunt terminati!

Ioana, ai rabdare si nu te gandi la prostii.
Din proprie experienta paracetamolul nu scade spectaculos febra, Nurofenul da.
Da-i din 4 in 4 ore antitermic( paracetamol alternativ cu Nurofen) si doar daca intre intervale ii crste peste 39 sa ii pui jumate de supp de Novocalmin.Intre timp baga-i lichide multe pe gat!
Hai ca e doar miercuri, pana sambata e nou baiatul!

Simo, Sam si David sunt bine?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

pentru Sovi dedicatie speciala!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Tuchi, multam', sper sa fie cum zici tu. Vad ca doarme in continuare, eu tot sper sa se trezeasca fresh. Numai ca tuseste deja ca un magar. Vai de noi!!!

Pucca, imi pare foarte rau de tragedia asta! Sa invatam din ea si sa avem grija de pui, mai ales ca sunt asa de mici si inca nu cunosc toate primejdiile...

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Bai, ce ma distrati cu numele voastre de rusoaice! Mie nu-mi place Arina, mi se pare neterminat, IARINA, in schimb imi place f mult! Ce zici Sovi? Hai ca eu l-am botezat si pe Mihaita al lui Zoze. Eram sigura ca Mihai i se potriveste, dar nu am vrut sa fiu asa radicala, asa ca i-am dat mai multe variante. Dar la tine imi iau inima in dinti! Zi, iti place?

Mergi la inceput