*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (215)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Si pentru ca tot s-a hotarat toata lumea sa ma lase sa ma joc cu copiii azi , un gand pentru o persoana draga de care mi-e dor
Cine se recunoaste , sa-mi dea de urgenta un pup sa-mi treaca dorul si supararile ( ca ma mai rasfat mai )

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

piei ispita...

pariez ca asa faci si cu draga de Teo....toata ziua stai cu gura pe ea...mergi si invata!!! ti-ai facut temele? nu mai pierde vremea!!!...si pe cand cu ultimele puteri si picaturi de chef deschide ea cartile alea...hop si tu la ea in camera sa o tii de vorba...uff mamele astea...

in alta ordine de idei...

La Multi Ani, Rebeccutza si Sophie!!! Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase!!!
Felicitari mamicilor pentru asa mandretzi de fete, sa aveti parte de multe bucurii alaturi de printzesucile voastre!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Aoleooo Pucca, fereasca Dumnezeu de astfel de drame. Cred ca sunt terminati parintii...oare de ce se intampla uneori asa nenorociri?

Tuchi, sa porti sanatoasa ghetutele.

Mimo, ce zi ai avut si tu, offff! Asta e, traim in secolul vitezei, facem totul pe fuga, nu mai intelegemnimic uneori iar seara suntem capiate si ne intrebam oare ce-am facut azi?

Ioana, multa sanatate puiului, Tuchi ti-a zis foarte bine cum sa procedezi, alternezi nurofenul cu panadolul. Eu la 39 i-as fi bagat totusi novocalmin, asta scade imediat febra.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai eu alternez, alternez, dar deja de sambata ii dau intruna... ce-o fi in stomacelul lui, saracutul?!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

Pentru Mimo ca tot are timp

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Superbe...Doamne cata zapada , ce minunatieee ofofofofof
Comentarii:
1.Alexia e mare caprita, vai de c--u tau cand o creste daca de acum face poze sepsi ca aia de pe pat
2.Tati trebe bagat la regim (cine vorbeste )
3.Mami arata super
Bravo voua, ca bine v-ati mai distrat

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Bitza incearca la Meli-Melo pentru cercei buburuza. Eu am primit acum citiva ani martisor buburuza.... l-am pierdut si pentru ca imi placea mult m-am dus si mi-am cumparat unul la fel...aveau si cercei la fel ca ai Sofiei.
Bafta !

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

S-a trezit David la viata!! Are inca 37,4, dar vad ca zambeste si se joaca. ma duc sa-i dau papa si sper sa fie si mai bine. Va pup pe toate!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici!
Multumim pentru tratatie, mamici de printese frumoase! Le-am vazut in foto, care mai de care mai ghidusa si frumoasa! Sa va traiasca si sa va bucurati de ele!

Clau, imi aduc aminte c-am venit sa te vad la maternitate si te si invidiam c-ai scapat, te si compatimeam ca te doare si m-apuca frica gandindu-ma ce m-asteapta si pe mine. Mi-era sa nu te fi suparat c-am dat buzna.

Bubulina, sa treaca!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ssssst gureselor, faceti liniste ,n-auziti ca Gecko invata ? Dar cand vine vorba de cel mai frumoooosssss , nu se poate abtine Multumesc pt pupic deja ma simpt mult mai bine ...si-acum valea, ca te-am prins...in loc sa inveti, toata ziua numai la calculator ti-e mintea
Tuchi sa le porti sanatoasa.Ce-mi plac mie prostioarele astea
Pucca ce rau imi pare pt bietul copil si pt mamica lui
Crede-ma ca in viziunea mea asemenea intamplari fara nicio noima n-ai cum sa le eviti daca " e sa se intample"...pur si simplu se intampla , sunt convinsa ca biata mamica a fost si ea cat a putut de atenta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ioana a cata zi de febra este?..si Doamne ajuta sa scapati repede!da, novocalmin sau o pic de algocalmin/kg de corp, ptr febra ce sare de 39!
pucca..imi p[are rau de micuta, sper din tot sufletul sa-si revina repede!
gecko ce faci, soro, aparusi?? fugi si nu zici nika de voi??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

Pentru Mimo ca tot are timp

Superbe...Doamne cata zapada , ce minunatieee ofofofofof
Comentarii:
1.Alexia e mare caprita, vai de c--u tau cand o creste daca de acum face poze sepsi ca aia de pe pat
2.Tati trebe bagat la regim (cine vorbeste )
3.Mami arata super
Bravo voua, ca bine v-ati mai distrat

1. Sar'na de aprecieri la adresa Alexutei mele, care numai cu soacramea seamana asa coconeta...

2. A murit de ciuda randunoiul cand i-am citit postarea ta, a zis ca nu e drept , ca si eu tre sa intru la cura, dar din cauza de geaca lunga burta mea nu s-a vazut cat e de grasa

3. Mi-a placut la nebunie cum ai corupt-o tu pe Gecko sa mai dea pe la noi

Mergi la inceput