*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (215)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

maria ati scapat si de vaccin! pe care l-ati facut?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello randunime

LA MULTI ANI SOFIA SI REBECCA!!!!!!SA AVETI O VIATA FRUMOASA PLINA DE BUCURII,SANATATE, IMPLINIRI SI ANIVERSARI INCUNUNATE DE FLORI SI CADOURI!!!!!!

La multi ani!!!!

Olga(prahoveanca mea)....am vazut poze cu Sofia, pai am ramas uimita(ca eu nu vazusem pozicile astea)asemanrea dinte ea si tati cand era mic....pai avea dreptate sefa ta...cand faci un bebe/baitel sa semene cu tine?????
de undeeeeeeeeeee aveti cercei buburuza............vreau si eu pentru buburuza mea neaparat!!!!!!!!!!!
vazusem la o fetita in parc dar ii primise din Spania

Clau am vazut si cateva pozici cu voi....urmeaza restul ca mi le deschide greu pe webshots......

Bubule pupici sa-ti treaca durerea.

hai sa va povestesc despre Antonia: stiti ca ziceam eu ca de cand am desfiintat cadita si ii fac baita in cada nu vrea sa stea jos si ma chinui sa o spal stand in picioare...ieri mi-a venit ideea si am cumparat spumant de baie si o carticica speciala(care nu a interesat-o ca si jucariile de baie) .....in ideea ca asa o pacalesc sa stea jos....buuuuuuunnnnnn.......de spumant a fost incantata si intr-adevar s-a asezat in fundulet....si am zis:hai ca am rezolvat problema!!!!....dar de unde???....ca ii placea sa se joace cu spuma si pe urma o baga in gura.....asa ca problema nu este rezolvata.
.....i-am pus si apa mai putina ca poate se sperie de apa multa,si nici asa nu merge, mai da-ti si voi niste idei....va rog!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mersi Bitzu!
Sa stii ca si Stef baga spuma in gura , asa ca nu le pun, doar ce se face de la sapunel/sampon. Stefu se joaca cu pestisorii de apa si plescaie rau apa! covoras de baie ai luat?? nu stiu ce sa-ti spun...ca n-am avut probleme cu cadita cu nici unul...

Of, nici sa-l pupacesc pe pui nu pot

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sigur ca a mai sunat telefonul (eu nu stiu cum nu se satura oamenii astia de vaicarelile mele si tot suna, ca pe care prind incep aoleooo, ce greu eee, ce face ala si alalalt, aoleooo ) dar totusi am vazut asa :
Mufi Pufi calare pe Dino , superb ca de obicei
David papusa vie care ar bea dar n-are ce, care are halat de baie mai-mai si o bona foarte doamna
Sofia leita tati , serioasa si cu privirea patrunzatoare , care are voie ciocolata ca doar a implinit un anisor
Rebeca , cea mai frumoasa jucarie din cos care face progrese rapide, deja a ajuns la birou si face lectii

Sa va zic fo doua despre ce s-a discutat :
Tuchi mama, eu nu cred sa existe mama in lumea asta sa nu-si fi altoit copilul macar o data ca deh, si nervii nostri sunt limitati si asta e...Eu cred ca Ilinca e geloasa pe Seb si nu intelege de ce trebuie sa se trezeasca ea sa mearga la gradi in vreme ce Seb sta acasa bine merci si cu mama si cu bona...el are voie pisulica in chiloti si ea nu...d-astea Cred ca ea are si un fel de a fi competitiv asa, pentru ca asa putin cat am vazut-o in realitate si in filmulete...vrea ea sa fie "in fata" mereu , cel putin asa pare. Ideea e ca trebuie mereu repetat ca intre frati nu exista competitie, ca ea e mai mare si gradinita e un beneficiu numai al ei si ca Seb e mai fraier si d-aia sta acasa ...si d-aia face pisu pe el ...Ei, sunt sigura ca asta deja e in lucru la voi dar altceva nu vad ce ai putea face...repetat mereu ca ea e mai mare si mai tare si responsabilizata din cauza asta...si cate o palma la fund nu strica niciodata ca de plans impreuna o sa va tot plangeti, cum spuneam
Ioana cu restaurantul ....neplacut cu meniul, e o mare porcarie sa-ti vare pe gat mancarea lor...dar asta e tarisoara si asta e prostul obicei, halal privatizare si competitie Dar vreau sa spun ca nici acasa nu iesi mai ieftin , clar...ca nu stii cat se mananca si cat se bea si cumperi mai mult oricum si obosesti de nu mai stii de capul tau...deci cum o dai Poate ar fi mai usor, ca sa iasa la pret, ca pe ei asta ii intereseaza, ca luati bautura de la ei si gata. Ca dureaza mult nspe feluri de mancare pana le aduc si se plictiseste copilul
Sovi sa pui pe lista de nume si Vladimir ca-i frumos si nu se stie niciodata
Zoze plangeam si eu la emotiile tale Pupa atasul
Olgut ce frumos a scris Radu mai Merita Oscarul ala
Nicol nu stiu pe unde sunt pozele voastre, nu le-am mai gasit
Si nu in ultimul rand, bai dar ce multe pisorcoase pe crenguta, habar n-aveam ca stau de vorbe cu duamne d-astea care faceau pisu pe ele noapte cand erau copii. Mie nu mi s-a intamplat niciodata
PS Sa va explic cu ochiul Mie nu mi-e teama ca-mi baga Vladutz degetul in ochi pentru ca eu il intreb "unde-i ochiul lui mami?" si apoi imi bag cu grija ochiul in degetul lui
Asta de cand am observat ca stie numai cum arata ochii de plastic si ochii desenati

Editez sa zic Bubu imi pare rau de maseluta ta , sambata dimineata plecam !
Bitza incearca sa pui covoras de baie in cada, colorat si antiderapant .La noi a fost miraculos
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Hello, fetele! Sunt f suparata si ingrijorata. David in loc sa fie mai bine este moale ca o mamaliga, are aproape 39, rosu in gat si iritat, gingiile inflamate rau, e marait, sta culcat in pat, lesinat, asa... De dimineata a venit dr si i-a facut reteta noua, asa ca ia Augmentin Eurespal, Fluimucil si Aerius si Doamne ajuta!! Mi-a trecut tot entuziasmul pt sambata, vreau sa se termine totul si sa devina copilul cu viata in el si jucaus care era inainte!!

Am reusit sa-l culc si vad ca doarme linistit. Sper sa se trezeasca bine, ca prin minune!

La multi ani, fetelor nascute pe 28!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana daca era cazul de antibiotic, maine va fi ca nou, o sa vezi Iar sambata sufla in lumanari fara probleme sigur
Ce fete nascute pe 28 zici?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Aoleu, Mimo, lasa ca te duci tu la munca sa vezi ce bine o sa fie!
Eu de-abia astept!

Iar relatia mea cu Ili banuiesc ca se va indrepta in aceeasi directie...cu certuri, lacrimi si impacari!

Bubule, te pup pe falca sa-ti treaca! Ti-ar prinde bine o gargara cu tantum verde sa te mai amorteasca un pic...

Ioana, vai de voi! Saraca de tine nici nu mai stii ca suntem in 25!

David o sa invie dupa primele doze de antibiotic, ai sa vezi!
Sambata va fi in forma maxima!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Si pentru ca tot s-a hotarat toata lumea sa ma lase sa ma joc cu copiii azi , un gand pentru o persoana draga de care mi-e dor
Cine se recunoaste , sa-mi dea de urgenta un pup sa-mi treaca dorul si supararile ( ca ma mai rasfat mai )

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Pentru Mimo ca tot are timp

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bitza, n-am solutii!
La noi daca Seb nu sta jos il spal si-l scot si gata!

Avanad in vedere ca luna asta n-am luat salariu si nici indemnizatie si am cheltuit niste milioane pentru acte....mi-am luat niste ghete de piele-ntoarsa de la Mussete!

Erau reduse 70%, au costat 100 lei, am balit toata iarna dupa ele....si m-a pus sa intru in magazin si n-am mai putut iesi fara ele!
sa vad cu ce naiba platesc gradinita marti!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput