*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (215)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, REBECCA SI SOPHIE!!! SA VA LUMINEZE DOAMNE DOAMNE CALEA IN VIATA SI VOI SA ADUCETI BUCURII PARINTILOR!

LA MULTI ANI MIHAI SI PATRICK, MULTA FERICIRE SI OCROTIRE DE LA DOAMNE DOAMNE, SA ADUCETI BUCURII PARINTILOR!

LA MULTI ANI BOGDAN ALEXANDRU, DAVID SI VLAD ANDREI, SANATATE SI FERICIRE!

LA MULTI ANI DAVID SI SAM, DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA SI SA VA FACA MARI, FRUMOSI, DESTEPTI SI SANATOSI

ma scuzati ca am scris in avans, pana pe 1 martie, dar daca o sa fiu cu expozitia, nu stiu cand o sa mai am timp sa intru sa va cant!

referitor la expo, ma gasiti la F14, scrie deasupra Donna Dental Group si o sa ma gasiti ingropata intre hainute si produse stomatologice. puuuuup si fug la actaraie.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Giani, ma bucur sa te vad!! ma misto ar fi chiar sa va vedem,in niste poze!
Ariel spor la treaba!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Luny, tare de tot faza cu "au-l", ai povestit f misto, tare am ras! Iar lui Mufa ii shade bestial tunsoarea asta, ti-am mai zis.

Nicol, da, si Thea s-a alintat pe nas cu coltul de la perna, o buna bucata de timip. Acum atata o calareste pana adoarme, incat nu mai reuseste sa o tina si de vreun colt. Cu cochetariile Alexiai nu stiu ce sa zic...

Olgutz, stai linistita, ca am beut deja! Frateeeee, ce ochi are Sophie si ce frumos se alinta ea!!! Brava pt 6 pasi! La mai multi!

Clau, vazut si pe Rebe frumoasa si jucausa, citit si cum nasteai tu...ce emotii...ehee!

Zoze, ha-haaaaaaaaa! Si iar ha-haaaa! Tii tu minte cum iti povesteam eu de "ata-ata" intrebare intrebatoare, la orice misa/zboara/canta etc, etc pe lumea asta!!! Noi acum suntem in continuare la "asta" intrebare si la "da-i, da-i" , cand vrea ceva la care nu poate ajunge. (De unde ii tot zic eu lui tac-su sau el mie :" Da-i...nush' ce").

Cata, haide, ma, ca poate reusiti si voi sa plecat undeva, dc asa mult iti doresti. Nu poti vb cu sora ta sa amanati plecarea acasa, sa fii si tu mai linistita sufleteste?

Bubu, fata, sa treaca durerea.

Fuuuug! Revin, sper!

Sa petreceti pe cinste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai nu stiu ce se intampla ca parca timpul s-a comprimat si zilele trec intr-o clipa...nu mai apuc nici sa scriu si nici sa vad toate pozele la timp De cand am ajutoare multe parca am si mai multe indatoriri ca deh, daca tot am timp...fac pe secretara, fac cumparaturi, fac de toate Pe Vladutz n-am voie sa-l supar ca e mic si nici motive n-am sa-l supar zau , Mimu se da lovit rau de cand cu tensiunea nu mai face nimic, Teo urla la noi toata ziua ca de nimic nu suntem in stare si nimic nu facem bine pe lumea asta iar pe mine ma strang claparii , ca i-am probat aseara si mi-am adus aminte cum e sa umbli cu 5 kg atarnate de fiecare glezna
O sa luam spre exemplu ziua de ieri, sa vedeti ce bine e Om trezit la 8 dimineata, busit usi , copil mic trezit de zgomot . Eu dragutza ca omu' are tensiune Adapat copil mic pus la loc in patut si facut cafea, ca de cand omu' bea fara cofeina face numai pt el Apoi copilul a adormit la loc vreo ora dar a venit Mari la program asa ca am stat amandoua degeaba la taclale si am pazit receiverul. Apoi s-au trezit si Vladutz si Teo ...a inceput circul...da-mi cereale, nu-s bune astea...unde mi-e agrafa verde...unde mi-e maimutoiul rosu de atarnat la telefon...pune sandwich cu d-aia nu cu d-aia (de parca nu tot la cos ajunge) , baga viteza la scoala ca intarzii, discutii in masina pe tema " eu vreau sa merg cu autobuzul ca-i mai fun, nu ai de ce sa mergi cu autobuzul daca tot sunt eu acasa si pot sa te duc pentru ca colcaie virozele si ar fi pacat ...opreste ca vreau sa cobor...urlete ca o las in intersectie...te iubesc mami...te iubesc teo...impacari cu lacrimi de ambele parti (Tuchi citesti? ) vin acasa, fac cumparaturi...in usa blocului tata, venea in vizita Studia lista de "intretinere" si a avut de facut fo doua comentarii ca platim mult la gaz ca n-avem contor ...despachetez eu, se culca copilul...raman oamenii la cafele...fa mancare si fa-le conversatie...pleaca ei, vine o fosta colega si careia ii imprumutasem schiurile sa mi le returneze...se scoala copilul, papa ...stam de vorba...pleaca ea si vin ailalti de la scoala servici...pe om il durea capu', avea tensiune 16 ...Teo urla dar nu-mi mai aduc aminte de ce...copilul mic ura ca nu era bagat in seama ...telefonul suna si el...a venit baiatul lu' Mari cu niste trebusoare ...jucat cu vladutz...spalat vladutz si culcat...scos rufe din masini...scos pus vase in masini...spalat, tipat, mancat la 11 noaptea...film si somn la ora UNU...dimineata cafeaua fara cofeina, usile trosc pleosc, Teo a plecat cu ta'su devreme ca are niste cursuri Codecs dimineata...nu mancase nimic ca nu-i pusese nimeni dar bause niste cafea cu cofeina ULTIMA gura ramasa de ieri , ca murea de somn fata si mai dearte nu va mai povestesc decat ca fata care ne facea curat s-a internat si s-a operat de urgenta si dureaza vreo doua luni recuperarea deci va salut cu mopu'n dinti si va rog sa ma intelegeti ca NU MAI POT si totusi trebuie....mor cand ma gandesc ca plec si las totul in voia sortii...Vladutzul asta e , pentru moment, partea cea mai luminoasa si mai relaxanta a vietii mele si tocmai pe el n-o sa-l vad 8 zile
Daca nu suna telefonul si soneria si nu se mai intampla nimic, poate vad si eu pozici

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

biata Mimoooo! scuze, nu ma pot abtine! dar tu si Teo aveti o relatie speciala, mi-as fi dorit sa fiu si eu cu mama asa..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Felicitari Ioana-Sofia pt primii pasi !!! Esti fetita mare deacum, nu mai esti bebelus.

Sovi, mie imi place f mult Larisa. Am cunoscut acum multi ani o fata Larisa care era f frumoasa, draguta si finuta.
Nu stiu daca iti mai aduci aminte ca eu i-am fost "nasa" lui Sasha, ca nu te intelegeai cu randunoiul tau la nume ? Poate am mana buna si de data asta.
A, sa stii ca fata aceea nu era deloc genul care sa fi purtat numai roz, fundite etc.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

La multi ani Sofia si Rebeca, multa sanatate si numai impliniri

mamica de Bogdan Alexandru 11 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

A adormit si fimea..i-a luat cam o ora una peste alta, s-o vad acum cat doarme, sper sa bage vreo 2-3 ore asa

Intre timp m-am apucat de si calcat, dar intre timp m-a izbit foamea, asa ca am luat o pauza.

Vai Mimo, am obosit citind in viteza toate cate ai facut tu ieri...dar cine se recreeaza la ski? hai zi, cine?... Iar de dorul copiilor eu ce sa mai zic ca plec iar vreo 10 zile si nu le vad pe nici una? Dar m-am obisnuit cu ideea..si stiu ca le las pe maini bune

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am fost la vaccin, am rezolvat, sper sa nu faca febra...a dormit 2 ore dupa asta si eu am stat langa el ca iar baraiau astia

ps: nu pot sa cred ca anul trecut pe vremea asta eram deja internata, asteptam sa vad minunea

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Off...nici n-am apucat sa fac nani ca s-a trezit Stef si mai mult m-am ametit...si a trecut si anestezia si ma doare toata gura...cand am papat m-am muscat de obraz si n-am simtit si am o stare naspa in gura
Vreau sa ma alinte si pe mine cineva si sa ma tina in brate

Mimo, aventuri nu gluma, la voi acolo! Cand plecati la munte? ca si asta mi-a scapat

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput