Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 16
inapreda spune:
Silvia, asa e, dupa 36 de saptamini imi imaginez ca tre' sa simti o mare usurare. De abia astept (si sper!!!) sa ating aceasta "performanta".
Anamariane, eu contractii am (toata) ziua, chiar si daca stau in pat. In cazul tau, nu o fi oare de vina pozitia in care dormi?
In ceea ce priveste participarea sotului la nastere: un NU categoric!!! Lasind la o parte faptul ca "barbatii nu e puternici" , as vrea sa mai pastrez totusi, putin...mister, atit cit se poate, date fiind circumstantele. Stiu ca e frumos si minunat sa impartasim aceasta experienta dar nu as vrea sa ma vada in "acele" momente, in "acele" pozitii. Asta e parerea mea, asa simt eu, nu aruncati cu rosii. Intelegg si mamicile care -asa ca si sora mea- impart totul cu taticii dar eu, pur si simplu, nu as putea.
Gina 34+
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
bubulina1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nikoleta20 fetelor...eu sunt pregatita pt orice...am pus totul la punct...contractiile parca sunt mai dese si mai intense...dureaza si mai mult si...nu cedeaza la plimbarici...acum fie ce o fii...astept sa mai evolueze simptomele si dam fuguta la spital dk e nevoie...nu vreau sa merg asa devreme pt k prefer linistea agitatiei de la spital...macar aici nu ma freaca nimeni la mel...cum zicea si chatonel... Nikoleta 20 39+Mario Andrei Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!! poze la albumul DC http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1 |
Din cate stiu o baie calda ti-ar face bine, mai calmeaza un pic durerile si unii medici chiar recomanda.
inapreda spune:
Tocmai s-a terminat o emisiune cu/despre nasteri pe Zone Reality. Am "nimerit-o" din intimplare si nu de la inceput dar am vazut suficient cit sa-mi doresc cezariana.
Gina 34+
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
olishka spune:
Ina si eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste asistarea taticului la nastere. N-as suporta sa ma vada in astfel de ipostaze. Nici el nu vrea. Si in plus am citit acest articol:
*
Filmarea nasterilor poate provoca impotenta
Tot competitia intre salile de nastere a determinat spitalele sa lase tatii sa asiste la nastere, spune dr. Pascal: "Stiu foarte multe cupluri care s-au destramat din aceasta cauza, caci barbatii au devenit impotenti dupa ce au vazut nasterea pe viu. Dar si atunci, pe moment, unii lesina si nu stii ce sa mai faci, copilul a iesit si tatal e cazut pe jos". Dr. Pascal nu-i lasa pe toti tatii sa asiste la iesirea in lume a copilului lor. La rindul sau, dr. Tufan spune ca unu din trei cupluri care au avut ideea ca viitorul tata sa asiste la nastere se desparte dupa o perioada de timp: "Sotul poate avea ca reactie scaderea atractiei sexuale fata de sotia sa pina la zero. La alte cupluri din contra creste afectiunea". Si doctorului Haiduc i se cere des dupa revolutie ca tatii sa asiste si sa filmeze nasterea: "In spitalele de stat nu li se da voie, dar in clinicile private da. Dar nu am vreo dovada ca peste ani copilasilor filmati le va face placere sa vada pe viu momentul nasterii lor. Si asta tine foarte multe de moda, ca daca un prieten a filmat nasterea, sa nu ramina el mai prejos".
Olga 31+ David
inapreda spune:
Kea, eu vreu sa-l pun pe bebe in camera lui, inca din prima zi in care ajungem acasa. Are in camera si un pat in care poate dormi "insotitorul" in noptile mai...agitate . Camera lui e f. aproape de dormitorul nostrusi o sa avem si baby-phone. Vreau sa-l invat independent de mic
Gina 34+
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
Pisik06 spune:
Buna fetelor!
Multumim pt gandurile bune transmise prin Corina. Nu am apucat sa citesc nimic si nici nu cred ca apuc, ca sunt chiauna de oboseala.
Suntem bine, am venit ieri acasica si ne acomodam.
Cateva poze cu bebelina - http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/AnaBianca#
Pupici
Mami de Ana Bianca
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa Am fost in weekend cu sotul meu la studio (este fotograf) si am facut o sedinta foto la burtica. Am urcat o parte din poze pe contul comun...sper sa va placa. Eu una am fost foarte incantata de rezultat. PS: Abia in poze am vazut ce gusa am facutoricum sunt multumita. |
Shasa, sunt dementiale pozele! Esti extraordinar de frumoasa, nu imi vine sa cred ca esti la al treilea bebe!
Incredibil!
37+ cu
olishka spune:
Pisik este atat de scumpa Ana Bianca Este micuta si dragalasa. Sa papi bine sa te faci maaare!!! Sunt atat de frumoase fotografiile. Iar m-a luat nerabdarea
Ma cam sperie insa oboseala asta de dupa nastere si acomodarea. Cred ca tare greu o fi...
Multa forta va doresc mamicilor care ati nascut de curand
Olga 31+ David
georgiana310 spune:
Sasha, sexy mami, pune te rog pozele la vedere ca unii dintre noi nu au acces la PM si nici la pozele comune si... isi incercand sa vada o mami frumoasa!
Niko , BAFTA!!! Suntem aici sa te sustinem!
Simona K bun venit alaturi de noi, chiar daca pe ultima suta de metri.
Buuun, acum sa va zic despre mine/noi . Am fost azi la nenea dr. Avem 33sapt si 4 zile, BB ramane in continuare cu aprox 2 sapt mai mic decat varsta sarcinii... Nu va speriati ca v-am zis ca asa e de la inceput! Deci, ii corespund ei 31sapt si cateva zile. Are 40cm si 1760 gr. Este proportionata, foaaaarte frumoasa - nu zic ca-i a mea dar are un nas si niste bucutze tare scumpe! Ei, bine, zic ca-i a mea! ca daca nu zic eu, cine sa zica?! Totul e ok.
Ei, acuma, am vrut eu sa va intreb... daca eu am 33sapt si cateva zile de sarcina si BB 31sapt si cateva zile, eu cand nasc?! Dr. zice ca vedem dc atunci cand e termenul sarcinii se intampla ceva si daca nu, o tinem cat mai sta! Voi ce parere aveti?
M-ar ajuta sa parerea voastra...
MARIA K a plecat ieri la medic si... nu stim ce a facut?! Poate a ramas sa livreze bebe
33+ Brisees
gia