Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Citat:
citat din mesajul lui aris26

doranna - merci he he ce bine
private practice am terminat deja tot ce am gasit...ashtept episoade noi...

36+
poze

AMR 4 saptamani

Eu mai urmaresc: Dr House - care mi se pare genial, CSI- Las Vegas, Criminal Minds - dar sunt cam dure si mai nou Regenesis... Voi ce seriale mai aveti pe lista?

Carmen 34+

daca iti plac serialele SF, iti recomand Battlestar Galactica si Stargate Atlantis (exact in aceasta ordine) din pacate sunt 4 si 5 sezoane la ambele, cam 20 ep. pe sezon, deci... o sa-ti ia mult timp

sa nu mai zic de 24, care ni se pare cel mai tare serial de actiune ever, chiar daca unele faze sunt trase de par (ok, multe faze)

daca vrei ceva mai scurt, incearca serialul californication (numai 2 sezoane, episoade scurte, de 30 min), dar citeste un pic inainte despre el; e mai 'ciudat', mai ales pt fete toata lumea spune ca nu e pt fete si tocmai de aceea am vrut sa-l vad;

Dorana 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

shasa - dupa ce nasc poate apelez si eu la sotul tau. vreau nishte poze profesionale cu piticu' sa le trimit la bunicii de peste mari si tzari. eu am facut ceva cursuri de fotografie, mi-am cumparat si un aparat semi-profesional....dar nu se compara.

36+
poze

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

FLORINELAmultumesc de fapt chiar m-am bucalat si mai mult am facut si gusa dar nu ma plang...bine ca s-a pus doar la fata, burtica si sani (care intre noi fie vorba nu mai sunt chiar ca la 20 de ani....dar am totusi 3 bebei la activ deci iar nu ma pot plange....)
SI va multumesc inca o data la toate pt. aprecieri. Abia astept sa ii spun si sotului cat de mult v-au placut....va fi tare mandru

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+

Avem mamici frumoase in odisee
Dar eu te declar "Miss MAMI de ghiocel 2009"...avand in vedere ca esti la a treia sarcina si te mentii, foarte frumos.

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Kea la noi bebe o sa stea in dormitor, langa pat. O sa deschid ochii si o sa-l vad . Noi avem doar 2 camere si nu as fi putut sa-l pun in sufragerie. Tati daca o sa fie obosit, sa se mute in sufragerie cu dormitu. Noi o sa-l intelegem, ca doar trebuie sa mearga la serviciu.
Simonica_G bine ai venit si sa ai o sarcina si nastere usoara

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

fetelor...eu sunt pregatita pt orice...am pus totul la punct...contractiile parca sunt mai dese si mai intense...dureaza si mai mult si...nu cedeaza la plimbarici...acum fie ce o fii...astept sa mai evolueze simptomele si dam fuguta la spital dk e nevoie...nu vreau sa merg asa devreme pt k prefer linistea agitatiei de la spital...macar aici nu ma freaca nimeni la mel...cum zicea si chatonel...

Nikoleta 20 39+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Va las, ma duc sa ma pregatesc, am programare la 15.25 (daca se respecta )...Doamne ajuta! sa vin cu vesti bune.

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Kea, si eu vreau sa fac exact la fel, i-am spus chiar aseara sotului meu ca sa se obisnuiasca cu ideea. Chiar si cu interfon, nu pot sa stau in picioare noaptea sa astept sa vad cand plange, mai ales ca pana isi face program regulat dureaza...

Ingerasul meu
Povestea mea

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Niko, tinem pumnii sa fie bine! Si eu cred ca a venit momentul sa-ti cunosti odorasul, si n-are rost sa-ti fie teama, ca acum este momentul prielnic pentru venirea pe lume. Acusi acusi il vei tine in brate.. Mai stii cat de mult visai momentul asta ?… Asteptam sa ne dai startul la incurajari, da ?
Gaza, bine ai revenit! Si asta noapte ma gandeam la ce solutie sa adoptam sa aflam motivul absentei tale, ca prea ne ingrijoraseram! Bine ca trecut momentul greu! si acum stai linistita si aproape de noi, da?
Simonica, bine ai venit!
Petrean (Bogdana) e si ea pe ultima suta, cam obosita si nerabdatoare sa-si tina puiutii in brate (mai scrie la Gemeni..)

Andreea, 34+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Hai ca m-am prapadit de ras . Am facut-o si eu lata ca si Kea cu "pisica lu Galushka".
Miel nu mai pot sa mananc de cand am fost in Uzbekistan. O saptamana am mancat numai miel si berbec, iar acum mi se face rau daca il vad.

De maine se deschide Baby Expo. Abia astept!!! Cine mai vine?

Am mai patit-o pe un forum despre nunti (cand pregateam acest eveniment din viata nostra). Eram tare mandra ca am luat costum de mire la "pisoi".

Referitor la miel, stiu ca sunt multi cei ce nu-l suporta... eu insa sunt mare amatoare si a inceput si pisoiul sa "se dea pe brazda", ca initial mancam numai eu... (din nou ma refer la sot, ca pisik e prima la apel...)

Abia asteptam BabyExpo, mai avem destul de multe kestii de cumparat, cel mai important fiind patutul. Din pacate, eu nu pot sa umblu singura, ca sa nu ajung din nou cu pev... so... ramane pe we, cand mergem cu tati.

Denisa-Madalina 32+ cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Niko deja e cazul sa scoatem agitatele. Mult curaj mami!!!

Florinela iti tin pumnii. Sa vii cu vesti bune!!!

Olga 31+ David

Mergi la inceput