Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
shasa spune:
Fetelor va multumesc de aprecieri M-ati facut sa ma simt tare bine in pielea mea, si mandra de sotul meu
Recunosc ca si mie imi place foarte mult cum au iesit.
GAZA ma bucur ca esti bine, chiar ne tot intrebam ce-i cu tine de nu mai apari.
NOVUS frumoasa burtica, dar eu tot nu pricep unde ai pus tu kg. despre care vorbesti???
NIKO hai da de stire sa stim si noi daca scoatem sau nu agitatele..
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+
silvia4 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 fetelor eu mor de somn...ieri am patit la fel. ma trezesc la 8.30, iar la 12 maxim mi se inchid ochii, rezist pana la 2 maxim cand ma cul, ma trezesc la 5 pm iar la 11-12 seara cad ca o musca. e mai rau ca in primul trimestru. vad ca voi va plageti de insomnii....eu sunt chiar ciudata in cazul asta. ma sunt fete in situatia mea? aaaa si sa nu uit: nu fac mai nimic toata ziua, un pic de ordine dimineata, ceva de mancare si cate un drum scurt ba la plaza, ba la cumparaturi....deci nu am motive de oboseala. pisigri - uite ca mai sarbatorim inca o saptamana. oare ne tinem asa de mana pana la final? sotul meu zice ca sigur nu apuc termenul de 25. incep sa il cred, doar el mi-a zis si ca sunt gravida cu 2 saptamani inainte de test. silvia - ai idee daca la grey's anatomy ultimul episod e 16 din seria 5? 36+ poze AMR 4 saptamani |
Aris, nu stiu ce sa-ti zic pt ca eu inca sunt la seria 4. M-am apucat de vazut acum o luna cu seria 1, si sper sa-l termin pana vine bebelina! Si eu am dpn tot pe 25, chiar daca in listuta scrie 24. Si doctorita chiar vrea sa ma tina pana atunci!
Silvia 36+ Natalia (cred)
shasa spune:
Fetelor dar de PETRA si PETREAN ce se mai aude? Ca parca nu le-am mai vazut in ultimul timp la apel.....
INA parca tu ti-ai trecut la semnatura saptamana ce urma cu o zi inainte. Ma simt ispitita sa fac la fel...de parca ar schimba cu ceva lucrurile
Kea spune:
Si eu ma minunam de pisoiul denisei, cum mananca el si mamaliga cu branza si sarmale... deci clar, eu azi am o problema.
31+
MITITICA82 spune:
buna fetelor semnez si eu condicuta, suntem bine, dormim la greu doar cu pauzele f dese de pipi, in rest e totul bine, bebe misca f tare nu stiu cand mai are timp sa doarma
nicoleta20 eu cat am stat internata la blocul de nastere asistentele ii ziceau unei fete aflate in travaliu ca atunci cand simte bebele f jos si are o senzatie ca vrea sa faca caca (scuzati) asta inseamna ca bebe e f aproape sa iasa, asa ca eu zic sa te pregatesti ca ar fi momentul
36+Cristian
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
florinela79 spune:
Plici, multumesc de raspunsuri...sa ne tii la curent si sa ne mai pui poze cu Robert .
Shasa, arati super si pozele sunt foarte artistice imi plac la nebunie (felicitari la tati). Ai un corp de invidiat, nu se vede ca esti la a treia sarcina DELOC, fara celulita,nu te-ai bucalat,ai sanii ridicati....moasa moasa .
36+
Florinela
Aalina spune:
Multumesc fetelor de urari. Si de aici si de la odiseea de februarie.
Felicit si eu mamicile de ghiocei si la burtici le doresc o nastere usoara, ca a mea.
Inapreda ai PM.
aris26 spune:
simonica - bine ai venit
silvia - asa e...suntem 3 fete cu um pe 18iunie. la multi ani si tie, azi am implinit 36 de sapt si am intrat toate in luna a 9-a
pisigri - eh, acuma nu o sa ma supar daca o sa te grabeshti un pic
eu bagajul pana la urma il concentrez intr-o singura geata, dar nu o sa o iau cu mine in sala de nashteri, o sa il las afara la "galerie". in sala imi iau doar poseta in care am actele, o sticla de apa, banii si mobilul.
am vazut ca a scris cineva de un pulverizator cu spirt. f buna ideea, acum ma duc sa pun si eu un dezinfectant spray. eu adun tot ce imi aduc aminte intr-un sertar in camera lui bb, ca o veveritza
36+
poze
AMR 4 saptamani
shasa spune:
FLORINELAmultumesc de fapt chiar m-am bucalat si mai mult am facut si gusa dar nu ma plang...bine ca s-a pus doar la fata, burtica si sani (care intre noi fie vorba nu mai sunt chiar ca la 20 de ani....dar am totusi 3 bebei la activ deci iar nu ma pot plange....)
SI va multumesc inca o data la toate pt. aprecieri. Abia astept sa ii spun si sotului cat de mult v-au placut....va fi tare mandru
florinela79 spune:
Da chiar Petra Tudor, pe unde este?.....nu cred ca ne aduce ghiocel...ca ne anunta ea cumva.
Niko...agitam ceva ????
Bun venit noua mamica , asteptam ghiocelul si numai vesti bune! Simona...sper ca nu am gresit.
36+
Florinela