Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
pisigri - uite ca mai sarbatorim inca o saptamana. oare ne tinem asa de mana pana la final? sotul meu zice ca sigur nu apuc termenul de 25. incep sa il cred, doar el mi-a zis si ca sunt gravida cu 2 saptamani inainte de test.

36+
poze

AMR 4 saptamani

Aris, nu ca nu mi-ai fi draga, da io nu vreau sa ma tin de mina pina in 25 martie ca nu mai am rabdare. Conform legendelor ar tb ca bebelina mea sa fie mai grabita decit bebeloiul tau...dar om vedea.

termin de citit si revin

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bubulina - ma bucur ca ai dat un semn si mai ales ca ai veshti bune

shasa - daaaa...are chiar un cantecel pe care il foloseshte de cate ori mai stric cate un set de pahare. s-ar traduce asa: sparge tot, sparge tot si eu o sa platesc..... de cand s-a interzis prin lege sa mai sparga farfurii si pahare in cluburi se bucura si ei saraci de ce se mai sparge prin casa. sa vezi la noi la nunta ce fata au facut chelnerii care nu pricepeau de ce tot cerea mirele sa se aduca farfurii deshi nu venisera invitati noi...iar cand au inceput sa zboare cioburile in stanga si in dreapta nici macar nu au avut puterea sa reactioneze, se uitau la noi cu gura cascata

36+
poze

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Denisamada ce motan rasfatat ai eu abia gatesc ceva pt mine

Fetelor ce mai gatiti astazi?

Poate trebe precizat ca "motanul" e... sotzul. La pisik nu gatesc, ca ii plac bulinele sau carnea cruda, in skimb la caine... trebuie sa ii gatesc la cateva zile.

Azi m-am hotarat la un bors de miel, ma rog... nu folosesc bors ca nu-mi place, acresc cu sare de lamaie. Am mai facut o salata de telina... Restul de miel il pun la fezandat si il fac la cupor peste vreo 2 zile.

Denisa-Madalina 32+ cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

uitai: am cantarit pitica, a pus 500 g in primele 9 zile...

Felicitari! La mai multe .... Sa ne mai "arunci" si noua 2-3 poze...te rugam

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

fetele, eu zic sa scoatem agitatele de la naftalina pentru Niko!
NU cred ca mai are mult...

Curaj NIKO!!!

Simona 34+, cu David Christian / Clara Micaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonica_G spune:

Buna mamicutze si burtici,

Indraznesc si eu intr-un final sa intru in vorba...si sper sa ma primiti in grupul vostru desi mai am doar cateva zile pana nasc, nu stiu exact cate. Ideea e ca eu pana in saptamana 36 inclusiv am mers la serviciu si lucrand de dimineata pana seara tarziu (multe ore suplimentare) pe parcursul sarcinii nu am avut deloc timp sa postez pe forum, abia daca apucam sa mai citesc cateceva despre saptamanile de sarcina in care ma aflam. Acum stau acasa de 3 saptamani si ceva si inca nu m-am decis unde sa postez fiind convinsa ca o sa nasc pana la jumatatea lunii februarie desi DPN meu este de 03.03.09. Asa ca vazand ca la mamicile de ian-feb majoritatea au nascut si sunt avansate fata de mine am renuntat, azi luand decizia sa impart cu voi ultimele clipe de asteptare a marelui eveniment si ulterior bucuriile, sper, ce vor urma.
O sa rezum perioada sarcinii ca sa ma integrez si eu cat de cat in decor. Bebelusul nostru a fost conceput in iunie 2008 (credem noi ca la Istanbul) si in afara unor probleme legate de placenta joasa fixata pe cervix la inceputul sarcinii dar care ulterior s-a corectat, alte probleme nu am avut. La masuratorile de la ultima eco (la 33 saptamani si 4 zile) avea 2600g si fiind asa maricel data probabila a nasterii s-a decalat de la 3 martie la 16 februarie, ceea ce nu s-a adeverit. Eram disperata ca intru in saptamana 37 si nu apucasem sa pregatesc mare lucru pentru bebelusul nostru. Mobila pentru camera lui nu sosise, nu ii spalasem lucrusoarele cumparate, mai aveam o sumedenie de cumparat si nu facusem nici ordine in camera lui. Dupa intrarea in concediu le-am rezolvat pe toate intr-o saptamana. Acum stau si ma plictisesc de moarte pentru ca nu mai stiu ce sa fac. Se pare ca nu vrea sa coboare in ruptul capului desi colul meu e dilatat demult. Problema pe care am vazut ca v-ati pus-o cu toate in privinta epilatului m-a stresat rau si pe mine.In cursul saptamanii 37 cred, m-am epilat singura cu epilatorul in fata oglinzii. Nu va spun ce chinuitor a fost. Am o burtica destul de mare si ca sa ajung la zona X e greut. Dar am preferat asa pentru ca nu-mi place sa merg la cosmetica (mi-e cam jena sincera sa fiu), cu crema am citit ca nu prea e recomandat iar lama are un efect de scurta durata. Si pentru ca in perioada asta pielea mea a devenit sensibila, am facut intre timp o foliculita groaznica iar dr. mi-a zis sa nu mai intervin pana la nastere cu nimic ca risc sa se infecteze...asa ca am comis-o rau de tot. Deci, cateodata e mai bine sa nu ne stresam asa de mult cu pregatirile de spital. Apropos de spital, eu nasc la Euroclinic si bagajul il am gata tot asa, de vreo 3 saptamani, dar nu am luat chiar foarte multe lucruri pentru ca am auzit ca acolo mi se cam asigura tot. Dar hainutze pentru mine si bebica am luat, absorbante, pampers si tampoane de sani, sutien de alaptat, prosoape si cosmetice pentru mine. Oricum, daca totul iese bine, n-ar trebui sa ma tina mai mult de 3 zile (asa e politica lor) si sper sa nici nu fie cazul de mai mult.
Facem si recoltare de stem tot cu firma recomadata aici desi pana la sfarsitul lunii a 8a nu ne prea ocupasem, ne-am gandit ca n-ar fi rau si pe ultima suta am reusit sa ne mobilizam.
Avand in vedere ca sunt in saptamana 40 nu ma pot vaita de discomforturi majore, bineinteles ca nu sunt nici belerina ...dar, spatele nu ma doare, apa nu retin foarte tare, dorm noaptea mai bine ca inainte (ma scol ce-i drept de 2-3 ori sa merg la baie, dar asa a fost toata sarcina si nu-i o problema ca adorm repede la loc). Am contractii in fiecare seara, uneori chiar regulate, dar nu foarte dureroase, insa se pare ca pe bebe nu-l deranjeaza.
In greutate am luat ceva mai mult decat mi-am propus (cca 17 kg, dar fiind inaltuta nu se vad cine stie ce).
Am incercat sa pun in albumul personal poze cu mine dar nu reusesc pentru ca au peste 1mb su nu stiu cum sa le micsorez sub 100kb.

Cam atat pentru inceput. Sper sa ma acceptati si pe mine pe-aici si sa ne imprietenim.

Mami de Vladutz
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Clara, tare iti multu' pentru listutza; f. utila!

Sasha, felcitari pentru silueta, fotograf si rezultat.

Galushca, ai o bebelusa tare papacioasa. Felicitari

Ayla sanatate sotului tau. pentru Luana.

Gina 34+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Asa pe parcurs, imi mai amintesc si eu ce vroiam sa scriu.

Nu mai stiu cine intreba (pisi oare?) la ce-i trebuie tacamuri in bagajul de spital. Vreau sa va spun ca tatal meu a fost internat si operat, iar cand li s-a servit masa, li s-a adus mancarea fara tacamuri, pe motiv ca n-au. Asa ca bolnav, slabit si cum mai esti, poti sta in spital sa te uiti in farfurie la mancare, sa o mirosi, dar sa nu ai cu ce sa o mananci. Eu am fost tare socata, acum mi-am revenit.
Pana acum tot va citeam cand vorbeati de arsuri si nu prea intelegeam ce-s alea. De aseara cred stiu.

Luana sa iti mearga bine, pui! Multa sanatate si taticului si mamicii tale. Sper sa reintre totul cat mai repede in normal, sa fiti cu toii sanatosi si fericiti!

Ilinca, nu te stresa cu camera! O sa fie si ea gata pana vine bebe. Pana la urma, important la inceput de tot e un patut, restul se pot face pe parcurs si cu bebe acasa.

Chiar am vrut sa va intreb, voi cum o sa procedati odata ajunsi acasa? Noi ne-am gandit ca la inceput bebe doarme in patutul lui, dar la noi in camera, langa patul nostru. Asta cateva luni la inceput pana isi face cat de cat un program de somn. In primele doua saptamani tati isi ia concediu asa ca nu-i bai daca nu doarme nici el, o sa fim toti pe aceeasi lungime de unda. Daca nu-i chip sa se odihneasca, atunci cand incepe serviciul, cautam alta solutie. Daca e ok cat de cat, continuam asa pana mutam copilul in camera lui cu tot cu baby phone. Asta e planul de acasa! La voi care e? Sunt curioasa si cum au procedat mamicile mai cu vechime si cele mai "proaspete".

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Denisamada ce motan rasfatat ai eu abia gatesc ceva pt mine

Fetelor ce mai gatiti astazi?

Poate trebe precizat ca "motanul" e... sotzul. La pisik nu gatesc, ca ii plac bulinele sau carnea cruda, in skimb la caine... trebuie sa ii gatesc la cateva zile.

Azi m-am hotarat la un bors de miel, ma rog... nu folosesc bors ca nu-mi place, acresc cu sare de lamaie. Am mai facut o salata de telina... Restul de miel il pun la fezandat si il fac la cupor peste vreo 2 zile.

Denisa-Madalina 32+ cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani

Hai ca m-am prapadit de ras . Am facut-o si eu lata ca si Kea cu "pisica lu Galushka".
Miel nu mai pot sa mananc de cand am fost in Uzbekistan. O saptamana am mancat numai miel si berbec, iar acum mi se face rau daca il vad.

Multumesc Kea pt raspuns. Trebuie sa-mi notez ca sigur o sa uit pana atunci.

Carmenada eu mai urmaresc Lost, dar am ajuns la seria 4 si mi se pare deja prea tras de par. Tare mult mi-a placut si Prison Break. Am vazut prima parte, acum vreau sa trec la a 2-a.

De maine se deschide Baby Expo. Abia astept!!! Cine mai vine?

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Se "lauda" chatonel cu un bagaj impresionant, si mai zicea o fata ca a pus in bagaj de toate asa, "just in case"...
Sfatul meu pt cine naste in spital de stat in romania este sa...se potoleasca pt inceput.
Te internezi, ajungi intr-un salon sauin sala de travaliu. De acolo ajungi in sala de operatii/de nasteri, din sala de operatii la reanimare, in cele din urma in salon la lauze. Pe tot acest traseu trebuie sa iti care cineva bagajul, asta in timp ce tie oricum nu iti trebuie aproape nimic din ce ai pus in el, in afara de tampoane, vata, apa si...bani. Asadar luati initial doar strictul necesar pt nastere si pt igiena de dupa, si lasati tot restul sa il aduca sotul/mama/sora sau cine vine...

Sotul oricum nu pot sa il iau sa chiar participe/aiste la nastere, ca nu e permis. Sper insa sa poata sta pe hol in zona in care o sa fiu si eu, sa am cu cine schimba o vorba.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput