Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna dimineata?...am avut o noapte cu box in burtica de la 3.30 pana la 7.30...cum atipeam cum primeam cate una jos de saream cu totul in sus. si pe mine m-a durut si intepat burta jos asta noapte si imi amortea cate un picior...poate se pregateste uterul..?
De picat din mana nu mai vorbesc, am mainile amortite si chiar ma enervez, imi pica si furculita din mana , parca-s baba.
Nicko ar cam fi momentul..aaaa?
Maria...pe unde esti?
Aris si eu sunt somnoroasa...cel putin ziua as dormio continuu...si noaptea daca nu avem partide de box, sau nu facem pe toreadorii.....
Ma intreba cineva cat ma costa ecografia: 230 Ron si consultatia 130 Ron (la sanador) - nu cred ca se considera reclama.

36+4 Albert

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Si eu intru in categoria celor care dorm de zor. Si nici cand sunt treaza, parca nu-s treaza asa cum trebuie. Dovada e, ca am citit ca pisica (nu pitica) Galustei a luat 500g in 9 zile.
Galushca, scuze! M-am distrat la faza cu lesinatul la veterinar, de acolo confuzia.
Eu pe al meu il iau la nastere. Desi tin minte ca m-a dus la o operatie la stoma mai demult si era alb ca varul. Ma gandesc pe de o parte ca daca ar naste el in locul meu, eu as sta acolo sa-l incurajez, iar pe de alta parte, daca nu lesin eu cu dureri si tot tacamul, nu lesina nici el.
Am o prietena in ro, care imi spunea ca nu-l ia pe al ei sot sa asiste la nastere, ca n-are cu ce sa o ajute. Eu ii tot spuneam sa-l ia, macar sa vada ca i-a fost greu. Iar acum imi povesteste ca i-a fost foarte greu la inceput si sotul n-o intelegea, se purta de parca venise de la statiune. Pai daca nu l-ai luat cu tine!!! Oricum nu simte exat ce simti tu, dar are alt impact asupra lui statul acolo, decat asteptatul acasa in liniste si relaxare deplina.

Simona, eu nu le-as da acelasi nume. Sa nu te superi ca zic asta. Numele e frumos, nu asta e baiul.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

novus - 23??? glumeshti. oricum ai o "burtik" frumoasa, ma baga repede cateva poze...peste cateva zile ramai fara ea.

eu ma gandeam ca asa de tare m-am obishnuit sa mishte cineva acolo...oare cum o sa ne simtzim fara agitatia zilnica?

ma scuzati ca vb prostii, dar vb cu voi ca sa nu adorm, nici la grey nu dau drumul....pai pana pe 12 poate nascsi nu mai apuc episodul 17

ce probleme existentiale am si eu

36+
poze

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:

o sa fie maine!!!
uite aici programul de pe site-ul oficial
http://abc.go.com/primetime/greysanatomy/index?pn=index

aris, incearca si private practice http://www.imdb.com/title/tt0972412/ . e un pic mai slabut ca GA, dar dragut... ca sa nu spun ca ai avea vreo 25 episoade

Dorana 34

Merci, ce bine! acuma am vazut si eu ... ma uitasem aiurea

Carmen 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

olga, carmen - inseamna ca eu sunt norocoasa. de cate ori sparg cate ceva e peterecere la mine in casa. greci astia sunt nebuni

36+
poze

AMR 4 saptamani

Hai ca mi-a placut. Pai la cat sunt eu de "ametita" la capitolul asta...la mine ar trebui sa fie party permanent. Eu sparg dintotdeauna, nu pot da vina pe perioada asta

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna dimineata la toata lumea! Desi poate pentru multa lume dimineata a trecut, eu care am intrat de luni in CO am inceput sa confund ziua cu noaptea. Incerc sa imi revin, inainte nu aveam timp deloc sa scriu pe forum, doar citeam cine ce a mai facut.

Am intrat in saptamana 33 cu bine, nu am si nu am avut probleme medicale, in schimb ma omoara arsurile noaptea, de o luna nu mai dorm. Ma trezesc din 2 in 2 ore si ma duc la baie, beau lichide si degeaba... Arsurile nu vor sa plece deloc, asta e.

Am intrat in concediu asa devreme si pentru ca nu mai reuseam sa ma imbrac dimineata, de incaltat nu mai zic... Mobilitatea mea e 0!

Bebe e mare si grasun, la 30 de sapt avea 1823 grame si sper ca a mai pus ceva carnita pe el, ne vedem luni la pozar

Nu am cumparat absolut nimik pentru bebe sau camera copilului, foarte posibil sa dau o raita la baby expo in weekend. Oricum cel putin stiu ce trebuie sa iau, totul e sa nu intru in panica pe ultima suta de metri.

Felicitari tuturor mamicilor care acum isi tin puisorii in brate si sarcina la termen tuturor care au ramas la odisee.

Ingerasul meu
Povestea mea

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

doranna - merci he he ce bine
private practice am terminat deja tot ce am gasit...ashtept episoade noi...

36+
poze

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

[quote]citat din mesajul lui olishka
Nu stiam ca ne trebuie si certificatul de casatorie la maternitate. Ce sa facem cu el?
[quote]

Ti-l cer la spital cand intocmesc certificatul medical constatator al nasterii.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

doranna - merci he he ce bine
private practice am terminat deja tot ce am gasit...ashtept episoade noi...

36+
poze

AMR 4 saptamani

Eu mai urmaresc: Dr House - care mi se pare genial, CSI- Las Vegas, Criminal Minds - dar sunt cam dure si mai nou Regenesis... Voi ce seriale mai aveti pe lista?

Carmen 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

fetele..ms de rasp...dar cred k bb e cam hotarat......m-a luat o spaima teribila...sper totusi sa fie doar o alarma falsa...nu scoatem inca nici o agitata...va dau de veste cand fug la spital...acum sunt l mama acasa k mi-era teama sa stau singurica...sotul e la serv...2 min departare de noi...dar as vrea sa fie cu mn......momentan intru sa fac o baita si sper sa ma mai lase...bb se misca intr-una iar burta la fel...ma doare din ce in ce mai rau si des...si simt o presiune f mare in ...fund...si m injunghie si picioarele...

Nikoleta 20 39+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

NIKO iti tinem pumnii sa fie bine. Deci s-a cam apropiat momentul? Te asteptam cu noutati.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+

Mergi la inceput