Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Noi mergem toti la nastere mami si BB nu prea au de ales, iar tati vine si el sa ne incurajeze. Am rezervat o camera particulara, sa poata dormi si tati cu noi, BB e oricum linga mami. La nasterea propriu-zisa nu stiu daca va asista si cit, dar pina ma sui pe capra sa nasc, tati va sta cu noi. Nu am pretentii nici sa prinda copilu la "iesire", nici sa taie buricul

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Vai, Pisik, ce dulce-i Ana Bianca! Si ce bine imi pare ca seamana cu tine! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Iar tie, refacere rapida (pari o mamica asa de fericita!!)!

Andreea, 34+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonica_G

Buna mamicutze si burtici,

Indraznesc si eu intr-un final sa intru in vorba...si sper sa ma primiti in grupul vostru desi mai am doar cateva zile pana nasc, nu stiu exact cate.

Simonica, bine ai venit!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Fetelor dar de PETRA si PETREAN ce se mai aude? Ca parca nu le-am mai vazut in ultimul timp la apel.....

Shasa, sunt pe baricade, dar fara noutati/comentarii, doar cu semne de intrebare vis-a-vis de posibilitatea efectuarii cezarienei in situatiile in care se rupe apa... tot citesc si tot in ceata sunt...

Iar despre ce face Bogdana ma intrebam si eu ....

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

NOVUS cuscra, pai daca nora mea vine pe 2 martie va fi la o zi dupa Teo...deci o vom tine tot intr-o petrecere........iti tin pumnii sa fie bine si sa decurga totul perfect. Cred ca trebuie sa fi tare emotionata sa sti data sigura la care vine bebe

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+

Iti dai seama ca am emotii, ma gandesc ca daca fata seamana cu mine nu sta ea sa-i fac eu program cand sa vina vom vedea !
Sper sa fie totul bine !
Si apropos vreau si eu o sedinta foto ca m-ai dat gata !!!Bine clar ca si modelul conteaza

38+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

La voi cum merge site-ul? ca la mine se ...taraste. Pana mi-a incarcat pagina asta am si uitat jumate din ce vroiam sa zic.

Gaza, bine ca ai scapat de contactii, sper sa nici nu mai ai parte pana la nastere.
Simonica, bun venit
florinela79 te asteptam cu vesti bune deseara
doranna si olishkava multumesc pentru sugestiile cu serialele. De unele stiam iar de altele abia acuma aud.... ma apuc sa faca research despre ele.

Galushca tineti-o tot asa ca si puiuta o sa sa faca mare si frumoasa

Kea si eu m-am gandit ca la inceput, in primele 2-3 luni o sa-l tin pe bebe cu noi in camera in patutul lui, apoi o sa-l instalez singurel.

Pisik felicitari pentru ghiocica este o frumoasa si o bucalata.

Carmen 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

novus - 23??? glumeshti. oricum ai o "burtik" frumoasa, ma baga repede cateva poze...peste cateva zile ramai fara ea.

eu ma gandeam ca asa de tare m-am obishnuit sa mishte cineva acolo...oare cum o sa ne simtzim fara agitatia zilnica?

ce probleme existentiale am si eu

36+
poze

AMR 4 saptamani

Aris, esti o draguta si la propriu si la figurat !!!nici eu nu stiu unde le-am inghesuit dar cantarul nu minte
Ne apucam noi de treaba dupa o sa-mi fie super ciudat cred pt ca nu am tinut niciodata cura de slabire dar asta e !!!

Legat de valurile din burtica si eu ma gandeam ca imi vor lipsi dar cred ca o sa am alte treburi si nu o sa ma plictisesc !!

38+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Shasa, sunt pe baricade, dar fara noutati/comentarii, doar cu semne de intrebare vis-a-vis de posibilitatea efectuarii cezarienei in situatiile in care se rupe apa... tot citesc si tot in ceata sunt...

37+ cu

Petra am o prietena careia i-a declansat nasterea deoarece era deja in sapt 42 si nu dadea baietelul semne ca ar vrea sa iasa...i s-a rupt apa si i-au facut cezariana pana la urma pentru ca erau deja scazute bataile inimii lui bb. Deci cred ca se poate si ceza cu apa rupta..

Cristina 36+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:

Fetelor dar de PETRA si PETREAN ce se mai aude? Ca parca nu le-am mai vazut in ultimul timp la apel.....

37+ cu

Draga mea, ce nelamuriri ai? eu cred ca ti-am mai raspuns sau macar am avut intentia , nu mai stiu....
Ute daca ai timp uita-te si pe link-urile de mai jos:
http://uimc.discoveryhospital.com/main.php?id=842
http://pregnancy.emedtv.com/cesarean-section/preparing-for-a-cesarean-section.html
http://www.healthmadeeasy.com/index.php?option=com_content&task=view&id=860&Itemid=484

Carmen 34+

Mergi la inceput

PETRA ,nu am terminat mesajul anterior.. continui.. deci ce vroiam sa-ti zic este ca, exista cezariana programata, care de obicei se face inainte de aparitia oricaror semne si cezariana de urgenta, cand s-a incercat intai varianta vaginala dar nu a mers. Eu am 2 prietene in SUA care dupa un travaliu de 9 respectiv 12, dupa ce se rupsese si scursese toata apa au intrat in cezariana de urgenta pentru ca dilatarea nu era suficienta, respectiv bb era prea mare.

Carmen 34+

Mergi la inceput