Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
anadomnica spune:
cristina_ana multumesc
- ma simt putin mai calma acum. Uff, ca tare dezorientata si emotionata sunt. Am sa ma inarmez si cu No spa... just in case... Pupic 
Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
gugushtiuc spune:
Buna fetelor! Mai aveti loc pt o burtica noua?![]()
Ieri am aflat ca vine inca un bebe in familia noastra.![]()
GUGU
de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
cristina_ana spune:
Kiki, cum e pozitionat fibromul tau? In uter sau in afara uterului?
Mie mi-a aparut un fibrom la prima sarcina, care a crescut si ajunsese la 6 cm, dar dupa nastere s-a resorbit in totalitate.
In timpul sarcinii un fibrom poate sa creasca sau sa scada. Daca e pozitionat in interiorul uterului e mai rau, ca e posibil sa-l deranjeze pe bebe. Si fibroamele astea dau uneori contractii ale uterului. Eu am avut contractii de prin sapt 20 si a trebuit sa stau aproape numai in pat toata sarcina, cu tratament. Dar nu e o regula, asa ca incearca sa nu te stresezi. Stiu multe gravidute cu fibroame care nu au avut absolut nici o problema.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
11+
POZE
septoct2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gugushtiuc Buna fetelor! Mai aveti loc pt o burtica noua? Ieri am aflat ca vine inca un bebe in familia noastra. GUGU de LUCA 19.12.2007www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA" POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008 poze noi LUCA! Ce mare am crescut! |
ah .. mai gugule .. de cand te astept!!!!
hai repede UM si DPN sa te trec in listuta!!!!
elle
gugushtiuc spune:
Nu reusesc sa-mi pun la profil burtica. Sunt
4+ saptamani.![]()
GUGU
de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
cristina_ana spune:
Gugustiuc, bine ai venit!
Mai fetelor, dar cate sunteti de la zuze!!!!
Ati avut ceva curaj, nu gluma!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
11+
POZE
mada23 spune:
Buna
ma primiti si pe mine
DN 23.04.1978 UM 17.01.2009 DPN 24.10.2009
va citesc de ceva timp dar am vrut intai sa-mi vad samburelul la eco.
Am cateva cunostinte mai vechi si le
tare,
O odisee minunata va doresc!
Ana...
ma bucur mult ca suntem la odisee impreuna
, mie dr mi-a recomandat 4 utrogestan/zi, avand in vedere ca noi am ramas asa greu, e chiar indicat sa ei no-spa ,lui bb nu-i plac durerile de la cresterea uterului.
multe
pentru toate fetele
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
gugushtiuc spune:
ELLE dupa calcule DPN ar fi 04.11.2009
, insa ma indoiesc ca ajungem noi pana atunci, tinand cont ca voi naste iar prin ceza. Mai curand cred ca bebe v-a vedea lumina zilei pe la sf lui octombrie daca da Dumnezeu sa fie bine.
. data nasterii mele e 22.04.1980
Apropos, de mult vreau sa te intreb cum stai tu cu moralul, tinand cont ca si tu ai nascut prin ceza si inca nu au trecut doi ani? Mie mi-a sarit lumea in cap ca e periculos, bla-bla-bla...
GUGU
de LUCA 19.12.2007
kiki_cri spune:
Cristina, fibromul meu e situat in afara uterului. E in partea dreapta exact opus de locul unde s-au fixat gemenutii. In cazul meu nu cred ca v-a scadea...dar eu sper cel putin sa nu mai creasca...asa stiam si eu ca in timpul sarcinii e stimulat de hormoni si poate sa creasca...dar al meu e embolizat(o operatie pe care am facut-o in august prin care i-am oprit alimentarea cu sange, si de asta sper sa nu mai creasca).Iau si eu ceva tratament 2 Duphaston pe zi.Oricum iti multumesc mult ca m-ai linistit...Credeam ca sunt unicat aici pe forum...fibrom si sarcina
, dar sunt mai linistita cand vad ca sunt printre noi si altele care au trecut cu bine peste aceasta problemuta.
KIKI
9+
gugushtiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Gugustiuc, bine ai venit! ![]() Mai fetelor, dar cate sunteti de la zuze!!!! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+POZE |
Invazia zuzelor!!!
ELLE, UM 28.01.2009
GUGU
de LUCA 19.12.2007www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"