Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Elenuta, ce fetita frumoasa ai!!!!!!!
Si tu ai avut fibroame? Sincer pe mine m-a cam speriat putin doctorul...mi-a zis ca e o sarcina cu un mare risc...dar eu am mare incredere in D-zeu si sper sa fie totul bine...plus ca si mama si bunica au avut si eu tot exist.
KIKI9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

UM 25.01.2009 si DPN 01.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Cristina_ana: ai sa vezi ca bb Andrei o sa fie un mare norocos. Poate mai zbuciumat sentimental dar la baieti nu se pune. La fete e mai nasol.

Ellenuta: toata lumea spune ca bb din burtica e baiat, inclusiv tati inclusiv buni... Eu nu stiu ce sa-mi doresc...decat sa fie sanatos. Stii cum e,daca ai primul copil fata, ti se pare ca esti tare priceputa la a creste fete...Sper oricum sa fie mai cuminte ca Eva mea, care a fost absolut criminala ca bebelush si abia acu la 4 ani s-a mai calmat cu tipetele si nervisorii

Doro 11+ si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, ce mult si repede scrieti ... e greu de tinut pasul cu voi. Acum va citesc si sper sa va "cunosc" cat mai bine pe toate.
Am vazut ca pe prima pagina apar de 2 ori : odata cu anadomnica si odata cu ana domnica... va rog daca se poate sa reparati (oare sa insemne ca voi avea gemeni?)
Eu vin de la aspirante unde am "activat" aproape un an intreg pana sa primesc fericita veste de a fi in posesia unei "burtici crescatoare".
Asa... si intrebari: voi beti cafea? ceai negru? Mie imi placea mult sa beau si ceai negru si cafea. Cum de baut mi-e a bea tot timpul... in afara de apa si lapte... ce sa mai beau? Adica de fapt ce ceaiuri ar fi recomandate?? Ca imi place sa beau cald.
Pup fetele, sanatate multa voua si bebicilor, felicitari noilor noastre colege

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Anadomnica, bine ai venit in randul burtcilor fericite!
Si eu sunt o mare amatoare de cafea
Sincer eu incercat sa le cam reduc...adica beau una pe zi...si cam atat...ceai negru nu stiu ...dar am impresia ca poate fi la fel de tare ca si cafeaua...Eu am inceput sa beau ceai de menta...dar cam o cana pe zi indulcit cu miere si cu cateva picaturi de lamaie.
Eu daca s-ar putea mi-as dori o fetita si un baiat(cred ca ar fi idealul). Dar daca nu ...ce vrea D-zeu.
KIKI9+

Mergi la inceput

Eu inca nu am fost la control la medic, abia am aflat de 3 zile fericita veste. Deci... tot pe voi ma bazez sa ma ajutati sa-mi raspundeti la intrebari, temeri:
eu iau utrogestan intravaginal seara 2 bucati - ar trebui sa iau si 2 dimineata|?? Mie mi-a fost recomandat "de principiu" daca raman .
burtica e normal sa doara - ca si cum s-ar trage de ea? sa iau no spa pt. asta imediat? sau doar daca durerile sunt acute? Nu risc nimic daca iau no spa? e asa de sigur??
Pup, ma iertati ca vin asa cu multe intrebari

Doamne ajuta!
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Elenuta, ce fetita frumoasa ai!!!!!!!
Si tu ai avut fibroame? Sincer pe mine m-a cam speriat putin doctorul...mi-a zis ca e o sarcina cu un mare risc...dar eu am mare incredere in D-zeu si sper sa fie totul bine...plus ca si mama si bunica au avut si eu tot exist.
KIKI9+

saru-mana, multumesc. sunt tare mandra de pustoaica mea ..

nu stiu ce sa-ti spun de reactia dr tau ... la meu a fost calm, mi-a explicat ca pot sa se resoarba, ca le monitorizam si vedem ce e cu ele .. din fericire, au disparut si nu au fost probleme. sper sa nu aveti nici voi!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Anadomnica, nu patesti nimic daca bei cafea. Important e sa nu exagerezi. Utrogestanul ia-l asa cum a zis medicul. Daca nu ai probleme deosebite, de genul sangerari, eu zic ca doua pastile pe zi e suficient.
In primele saptamani e normal sa doara burtica asa ca la ciclu, sau cu intepaturi. Doar sa nu fie prea puternice durerile. No-spa-ul nu dauneaza la bebe. EU stiu ca poti sa iei chiar si mai multe pastile pe zi. Dar doar daca ai dureri mari.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Mergi la inceput

kiki_cri - multumesc de raspunsul promt. Asadaaar... macar din cand in cand o cafeluta slaba nu strica. Felicitari pt. gemeni sa fii fericita si iti doresc sa fie precum vrei: baiat si fata! O colega de-a mea de la servici a nascut toamna asta gemeni exact asa: baiat si fata. E greu si frumos cu gemeni. Si eu mi-as dori ... si ... pt. ca la mine sarcina a aparut dupa o stimulare cu menogon, unde cand am fost la monitorizare aveam 2 foliculi mari si frumosi ambii pe ovarul stang. Cand mi i-a aratat dr. mi-am zis exact asa in gand: fata si baiatul meu
Pup si sanatate multa

Doamne ajuta!
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Cristina_ana: ai sa vezi ca bb Andrei o sa fie un mare norocos. Poate mai zbuciumat sentimental dar la baieti nu se pune. La fete e mai nasol.

Ellenuta: toata lumea spune ca bb din burtica e baiat, inclusiv tati inclusiv buni... Eu nu stiu ce sa-mi doresc...decat sa fie sanatos. Stii cum e,daca ai primul copil fata, ti se pare ca esti tare priceputa la a creste fete...Sper oricum sa fie mai cuminte ca Eva mea, care a fost absolut criminala ca bebelush si abia acu la 4 ani s-a mai calmat cu tipetele si nervisorii

Doro 11+ si Eva Maria (28.04.2005)

doro .. same here .. si eva a fost criminala cand era bebelusha .. ma matzaia toata ziua in cap, nimic nu-i convenea .. era tare plangacioasa .. acum e mult mai bine insa a inceput cu nazdravaniile inerente varstei .. tot timpul trebuie sa fiu dupa curutzul ei ca umbla peste peste tot .. nu-i scapa nimic ..

aseara a pus mana pe un buretel de machiat si sa fii vazut cu ce sarg se machia eva .. imita tot ce fac eu .. parca e un papagal mic ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput