Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
Doro76 spune:
Hop si eu dupa 100 de ani de tacere. N-am mai scris dar am citit tot.
Acu pe rand
Felicitari pentru gemenei KIKI. Era doar Mimika cu 2 dragalasi...acum esti si tu
Monicutza iti tin pumnii la eco 

Selen si eu am avut infectie cu e/coli in sarcina trecuta. Am luat Zinnat in trim 2, pe la 13 sapt si bb n-a avut nimik, asa ca nu te speria 
Nu mai stiu cine zicea de scurgeri maronii dupa o repriza de
. Am avut si eu un asemenea episod. M-am panicat si m-am decis sa intrerup asemenea activitati placute.
In trest cu greata ma descurc muuuuuult mai bine ca la prima sarcina. Era la un moment dat o graviduta care se plangea de stari oribile de greata. Asa am avut si eu dar nenorocirea a trecut pe la 16 sapt cand a miscat bb.
Am si eu o intrebare. Sapt viitoare merg si eu la masurat pliu nucal. O sa am 12 sapt si o zi. S-o vedea sexul bebelushului????
Va pup pe toate si va citesc cu drag 

Doro
11+ si Eva Maria (28.04.2005)
miha74 spune:
daaaa, i-am spus ieri Laurei ca nu mai suportam, sa ma feresc sa vorbesc prin casa si ....s-a bucurat, a zis ca vrea surioara, si apoi m-a intrebat daca acum vom lua apartament cu 5 camere
, intrucat ea stia ca dorim apartament cu 4 camere, ca sa aiba si Matei camera lui.
iar aseara stand pe canapea, a venit si si-a pus capul pe burtica mea sa il auda pe bb, si i-am povestit ca este prea mic acum, dar va veni momentul cand se va bucura de tumbele lui.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
11+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Doro76 spune:
Aaaa, gravida fiind uit tot timpul cate ceva...
Vroiam s-o salut pe Ellenuta si sa-i urez sanatate ei si fetitzei! Si pe a mea tot Eva Maria o cheama si m-a emotionat tare cand am vazut ca au acelasi nume 

Doro
cristina_ana spune:
Speranta, bine ai venit!!! Chiar daca DPN-ul este 01.11, in general se naste mai devreme, asa ca tot mamica de sept-oct o sa fii!!!
Doro, la un ecograf 4D ai mari sanse sa se vada sexul!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
11+
POZE
cristina_ana spune:
Miha, ce bine ca s-a bucurat Laura!
Acum ai scapat de o grija! SI probabil ca o sa te ajute mult cu bebe mic. De fapt o sa ai doi bebei mici! Ce familie frumoasa sunteti!!!
11+
POZE
Doro76 spune:
Daa, din pacate cristina_ana nu cred ca ecograful la care fac eu e 4D
.
M-am uitat mai bine la semnatura ta si am realizat ca baietelul tau Andrei Eric e nascut in aceiasi zi cu mine.
Cu o totala lipsa de modestie iti spun ca o sa fie un super tip, frumos destept si cu lipici la sexul opus
Si nici macar n-am exagerat, cred ca e foarte tare de pe acum ![]()
![]()
![]()
Doro
Ellenuta spune:
doro pupicei!!! eu zic ca la un eco 4d ai sanse mari sa se vada sexul lui bb .. vreo preferinta, ceva?
speranta te rog sa-mi spui data nasterii si data ultimului ciclu ca sa te trec pe prima paginuta.
miha deci s-a bucurat laurita frumusica. ma bucur ca acum puteti vorbi in voie de bb 3. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
kiki_cri spune:
Buna fetelor!!!Dau si eu o
Am inceput dimineata cu niste nervi...din cauza serviciului...eh...asta e...fiecare avem sefi unii mai suciti unii mai ok...eu am unii mai cidati
.Apropo intreba cineva la un moment dat daca am anuntat la sefi sarcina...eu am anuntat de o sapt, dar la persnal...nu stiu daca s-a dat vestea mai departe...dar oricum au reactionat destul de bine.
Sweet angel, Monica, Doro, Adrianava multumesc la toate pentru felicitari!!
Delia
ziceai ca ai un fibrom, si eu am...cam ce dimensiuni are al tau?Al meu e marisor...5 cm![]()
Vik
, tu la cine mergi la doc in cj?Si unde vrei sa nasti?
Zubeen
, e minunat sentimentul ca stiu ca am in mine 2 vieti...si cand ma rog seara...sau dimineata adaptez rugaciunea de la inceputul forumului pt 2 bebei![]()
Mimika
, ma bucur enorm ca suntem 2 aici sa mai putem schimba pareri. Si eu am impresia ca burtica mea creste foarte repede.Vorba ceea sunt 2.
Se pare ca si tu esti foarte micuta ca si mine...asta imi da curaj ca va fi foarte bine totul
.Spre rusinea mea tin sa iti spun ca nu stiu ce fel de gemenuti am...i-am vazut...am si poza lor...dar nu stiu dupa ce sa imi dau seama daca sunt uni sau bivitelini...poate ma luminezi tu
.Sanatate si tie cu 
si sa ducem cat mai mult sarcina, pana la termen.
Va saluta KIKI
9+
cristina_ana spune:
Doro, ce draguta esti! Pai sa stii ca am un baietel super frumos si mai ales cu o personalitate puternica. EU de pe acum nu prea ii mai fac fata, ca eu sunt capricorn, si capricornii cu leii nu prea au sanse de supravietuire!
Face absolut tot ce vrea din mine!!! Si de departe prefera fetitele. Cum vede o fetita frumoasa, se duce si o ia in brate si vrea sa o pupe!
Mare crai o sa fie!
11+
POZE
Ellenuta spune:
si eu am avut la prima sarcina doua fibroame .. unul masura aproape 4 cm si celalalt 2 cm .. in timpul sarcinii s-au resorbit si nu au mai aparut. sa vedem acum cand ma duc la eco de 12-13 saptamani cum stau ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2