Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Miha, nu ai mai intrat ieri sa ne spui ce ai facut la eco!!! Sper ca esti bine!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Cristina am facut exudatul pt ca imi iesisera fibrinogenul si vsh-ul ridicat, ceea ce indica o infectie undeva in corp....iar dr s-a gandit ce ar mai putea fi, pe langa o infectie urinara...si cum intr-adevar, de ceva sapatamani ma cam deranja gatul (fusesem si la ORL-ist, dar nu mi-a facut analize ca eram in trim I si a zis ca oricum in afara de leacuri babesti nu vrea sa-mi dea nimic...), am facut si exudatul....si uite ca nu era o infectie, ci DOUA infectii
noroc ca am vazut ca pe antibiograma apar cateva antibiotice "comune" pt cele infectii, asa ca le pot rezolva pe amandoua, sper numai sa fie din gama celor permise in sarcina

Multam de raspuns

ursuletzul nostru

12+

Mergi la inceput

Selene, stai linistita ca sunt multe antibiotice permise in sarcina! Vezi daca e si augmentinul printre ele, ca asta stiu sigur ca e permis.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata fetelor

Zicea elenuta cred...de steptococ auriu.
In realitate se numeste Stafilococ auriu si majoritatea oamenilor il au, doar ca la putini e activat.

Eu traiesc cu el de la 11-12 ani. Rareori fac cate o infectie cu febra...la ganglionii de la gat cel mai des...dar febra e sub 38,5 si daca se intampla o data pe an...

Eu am incercat tratamente (tot felul de antibiotice) dar la mine nu a cedat. Se facea pe vremuri un tratament personalizat la Cantacuzino..intereseaza-te daca se mai face.
Oricum au aratat si la TV de curand ca acest stafilococ a devenit rezistent si la ultimele antibiotice.

Michael Jackson il are...de i se mananca pielea de pe fata...dar la el e intr-o forma extrem de inaintata si grava....ceea ce la noi nu va fi cazul vreodata.

Despre bebe, eu am intrebat doctorii daca e vreun pericol si am inteles ca nu e, asa ca stai linistita, bucura-te sa sarcina si lasa stafilococul auriu pt. dupa sarcina si alaptare, cand poti incerca si tu (dupa ce iti faci antibiograma)antibioticele potrivite.

Va pupacesc.

Dana 10+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Nu apare augmentinul, cele comune sunt asa: amoxiclav, cefuroxime, gentamicina (de asta am citit sigur ca nu este permis in sarcina) si netilmicina....

in alta ordine de idei...1sweetangel...eu n-am inteles unde esti tu acum, in ce tara??

ursuletzul nostru

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Selen eu am avut e-coli in sarcina cu Rares si chiar pe la 11-12 sapt am putut sa iau unasyn. Dr. tau trebuie sa faca o evaluare, ce antibiotic trateaza ambele probleme dar fara a afecta in vreun fel dezvoltarea sarcinii.

sweetangel vad ca si sanii mei cand sunt fermi si durerosi cand sunt la moi si nedurerosi. Pentru mine nu prea conteaza asta acum, dar iti spun ca devin plini si grei cand alaptezi (eu l-am alaptat pe Rares pana la 1 an, si cand erau prea plini, pur si simplu incepeau sa curga sanii de ma trezeam patata toata, si nu am avut niciodata cine stie ce dotari grozave, ci sunt functionali).

Monica ma bucur ca au iesit super analizele tale.

Lutoniana sportiv bebele tau, cred ca radiati de fericire

Mangagirl probabail ca ei au obligatia sa va comunice informatii de genul: sarcina nu e o boala...

Ellenuta va doresc multa sanatate!

Va pup.

Ramona

Bebita din burtica 8+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza si de la noi!

elle- multumim de cafea si sanatate muuultaaaaaa.

cristina-ana- suntem bine, suntem formati, dar nu mi-a masurat pliul nucal si alte cele ca este mai mic decat dupa UM cu vreo 6 zile, asa ca trebuie sa mai merg peste 10 zile, care pica excat vineri 13 martie.
Scuze ca nu am mai intrat ieri, dar am fost asa de incordata cu aceasta eco ca am plecat de acolo cu o durere de cap, care s-a intetit in masina, (apropos de condus), intrucat ieri a fost groaznic de aglomerat...desi m-am intors pe la ora 13.00, cand se banuieste ca lumea e la munci. Foarte rar conduc cu al meu sot in masina, intrucat avem stiluri diferite de condus...si sigur ne certam, asa ca evitam pe cat posibil.

si Matei este mucios, si azi noapte a dormit asa de rau, ca i se infunda nasul...acum de dimineata i l-am curatat bine, pus picaturi, si l-am bagat la somnic. Deocamdata nu a facut febra, i-am pus eu si un supozitor preventiv...

bun venit noilor burtici si in special kiki- felicitari pentru inimioare.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 11+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Miha, ma bucur mult ca bebe e bine! I-ai spus Laurei?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

intreba cineva (scuze ca nu am retinut) despre cat de obligatorie este eco de la 12-14 saptamani si masurarea pliului nucal...cred ca depinde de varsta, cel putin asa mi-a explicat mie dr. la fel si DT si TT, sunt recomandate dupa 30 de ani, intrucat atunci sunt probabilitati mai mari de tot felul de sindroame

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 11+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

Ma primiti si pe mine in odiseea voastra? Desi termenul meu se este pe 01.11.2009, dar va citesc de mult si imi dores sa fiu alaturi de voi.

Mergi la inceput