Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ptiu harnicuzte mai sunteti.
In primul rand vreau sa felicit noile gravidute; sarcina usoara si la termen.
Felicitari si pt bebei vazuti la eco.
Diana parca este fata din USA. Da, poate mai pov si noi mai mult. Eu mi-am facut pana acum 2 eco: una la 5 sapt si 3 zile pt aveam sangerari maronii si ceva dureri si hGC de la sange nu se dubla cat trebuia. Si am mai facut una la 6sapt4zile in care am si vazut bebe. Si mi s-a spus ca mai fac eco abia la 20-21 sapt. Acum am vazut ca lumea face eco la 12-14 sapt? Nu am inteles daca este obligatorie sau nu. Poate ma lamureste si pe mine cineva.
Cu poftele sunteti mortale ce mai. Eu inca nu prea am pofte decat de cate un iaurt si ma bucur de orice mancare care pot sa o mananc.
Era o fata care avea sarcina toxica (scuze ca nu am retinut numele). Cum te mai simti? Am vazut ca nu ai mai scris.
Pt fetele cu gemeni felicitarile mele. Si eu consider ca e ceva deosebit si ereditar in acelasi timp.

pupici si numai bine in continuare

Adriana...8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza cu noaptea in cap.
Ca tot vorbeati de vise si de insomnii. Iaca-ma si pe mine, eu care dorm precum tunul. Am adormit aseara la Carcotasi si m-am trezit pe la 12 noaptea de ziceai ca am dormit 12 ore. M-am dus in dormitor si neam somn. Am atipit putin si m-am trezit in niste vise cel putin ciudate. Tre sa ma duc azi cu borcanelu la analize si am visat ca venise doc impreuna cu asistentele si cu un rezident la mine acasa s aluam borcanelul si am facut dar tot ne-am dus la policlinica... sa nu va mai spun ce am facut cu borcanelu.. in fine..

DEspre vise de genul mimika, vai de mine cu cati monstri m-am luptat, in cate forte de guerilla prin Cuba am fost, am tras cu tunu, cu mitraliera, am explodat, am salvat Titanicu' etc... eu si Bruce Willis

In fine.

Ma tin de ieri sa o felicit pe kiki pentru inimioarele duble si pentru faptul ca sunt 3 (a fost delicioasa Roxx parca). Sa iti traiasca si sa ii duci cu bine pana aproape de 40 de saptamani.

Bun venit si noilor burtici, sarcini usoare si bebei sanatosi.

Azi am o zi detul de greuta. Dimineata acum la analize din nou (pe langa borcanel si vampiri din nou ) dupa care rezultatele de ieri pt coagulare si seara la eco sa vedem ce si cum... azi facem sigur ca e doctora de garda si merg la spital... of, am emotii cat casa, cred ca d'aia nici n-am dormit. SI in plus al meu sot a plecat la Craiova si sper sa se intoarca in timp util sa mearga cu mine.

Hai ca m-am intins ca o placinta. Va pupizez si va doresc o zi buna ca nu cred ca mai intru azi de la munca.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

eu citesc cate o pag si scriu un mesaj......asta e ca altfel nu mai fac fata nu mai stiu care si ce-a scris.......ca sunteti tare harnicute mai ales atunci cand eu nu sunt la comp.

cristina....felicitari pt permis si mult curaj la sofat....si te inteleg ffff bine cu frica de sofat singura.....eu am permisul de 2ani si jum.si in tot acest timp mai mult am condus cu cineva alaturi..sau il pacaleam pe sotul meu sa conduca el ca tot ii disperat el dupa masini si condus...mai rau era cand mergeam pe undeva si voia si el sa chefuiasca..insa ultima data am fost nevoita sa conduc singura si sincer e super......atunci nu te mai streseaza nimeni(de genu:vezi semnalizarea,schimba viteza etc.etc.).....si parerea mea e ca e mai bine sa incepi sa conduci mai repede singura si cat mai des......asa capeti experienta si tupeu.
sofat placut si fara incidente.

7+

Mergi la inceput

inca ceva..........va rog eu mult nu mai vb atat de pofte si mancare.....mai ales de mancare.....ca mi se face rau......
in primele saptamani eram o fericita....mi-am facut testul de sarcina pt ca am visat intr-o noapte ca am sa devin mamica sau ceva de genu(acu ma repet) si pt ca imi intarziase.......in rest nimik....oricum nu mi-a venit sa cred ca testul a iesit pozitiv....caci am un ovar micropolichistic si dr. mi-a spus ca e cam greu sa raman.....dar uite minune.
asa......incet incet au inceput sa ma doara ingrozitor sanii si sa-i simt din ce in ce mai mari si in plus aveam mici dureri abdominale in partea de jos cam ca inainte de cm dar fara sangerari sau scurgeri maronii.....acum 2 saptamani au inceput starile de voma si sensibilitatea la mirosuri.....iar aici sunt niste mirosuri.....de iti vine sa mori(nasoale tare....in fine).
abia de ieri seara am inceput si eu sa mananc fara sa il imbratisez pe domnul wc.....si sper ca azi sa repet figura......in acelasi timp am si pofte.....atat de rau ca visez noaptea anumite feluri de mancare, dar pe care din pacate nu pot sa le pregatesc din 2 motive:
1. nu pot sa ma apropii de bucatarie.......doar sotul meu e acum prietenul ei
2. ceea ce vreau eu nu se prea gaseste pe-aici
asa ca va rog sa va faceti mila de mine si sa nu mai descrieti mancarea pe care o papati.......deja imi ploua-n gura dupa niste icre....ca tot vorbea cineva ca a mancat pana i s-a facut rau......sau de varza murata
mai am de rezistat inca 1 luna pana ajung acasa sa-mi fac toate poftele
7+

Mergi la inceput

in sfarsit am trecut de cele 10 mesaje....sper ca acum ma vad si eu in timp real
va mai bat la cap cu o intrebare:cat timp v-au durut sanii sau i-ati simtit mai mari sau mai sensibili ....pana in ce saptamana? eu de ieri nu mai am probleme cu ei....nu m-au mai durut azi-noapte, iar azi parca nici nu mai sunt asa mari ca saptamanile trecute......doar sfarcurile sunt ffff putin sensibile.
e bine sau e de rau?.......voi burtici cu puiuti....cred ca imi puteti da un raspuns......ce se intampla?
de la 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

mimika ai voie sa faci colposcopie in sarcina?
1sweet angel si eu am probleme cu venele si-i groaznica recoltarea.Nu cred ca am facut vreodata gratuite fara sa ma invinetesc. Ieri spuneam ca astept sa iau analizele chiar inainte de control da' nu ma rabda sufletul.Aseara am sunat sa vad daca-s gata si ma duc azi sa le iau. Poate ma ajutati si pe mine sa le descifrez.In ceea ce priveste eu inca am mari "greutati".
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

fac cinste cu cate o ca nu am mai intrat de multisor pe aici pe motive de bb cu gripa si eu la fel racita .. ce zile horror am avut. sper sa fie bine si sa fim pe drumul cel bun!

felicitari noilor burtici si bine ati venit!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza
Felicitari fetelor pt gemeni, pt permis, pt copii "topaitori" (stiu cum e ).

Apropo de permis, si eu l-am luat prin 2005, dar inchipuiti-va ca am facut scoala in Tulcea, unde sunt 2 strazi principale, si pe restul oricum le stiam pe de rost dupa 30 de ore de scoala , iar cand am ajuns in Constanta m-a apucat o frica de am lasat-o balta....inca mai am permisul pe numele de fata, pt ca nu l-am mai folosit

In rest, eu cu vesti nu prea bune, mi-a iesit infectie cu E.coli la urocultura, plus un streptococ auriu la exudatul faringian Stiu ca mai intreba o fata mai demult de E.coli....eu sunt deja in trim II, pot lua antibiotice? Sambata oricum ma duc la medic, mi-a zis ca-mi da tratament, in functie de antibiograma, dar nu mai am rabdare pana atunci....

Si mai vroiam sa va intreb....cred ca streptococul il am mai demult, credeti ca a afectat BB-lu' in primul trimestru, faptul ca am avut infectie netratata??

Multumesc anticipat pt raspunsuri

ursuletzul nostru

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Selene, daca ai intrat in trimestrul II poti lua anumite antibiotice. SI eu am luat la sarcina trecuta augmentin. Streptococul nu a afectat sarcina, stai linistita. Dar de ce ai facut exudatul faringian, aveai ceva simptome?
Monica, ma bucur ca au iesit bine analizele, desi probabil ca acuma nici nu mai stii ce sa faci si care e adevarul. Asa ma enerveaza astia ca nu sunt in stare sa faca niste analize ca lumea si in locuri diferite ies rezultate diferite. Ti-am spus eu ca si mie la Fundeni mi-au iesit pozitive si in alte parti negative. Ar fi super aiurea sa trebuiasca sa faci Clexane zilnic, si tu de fapt sa nu ai nimic!
1sweet_angel, promit sa nu mai zic nimic de mancare! Azi m-am trezit cu o greata asa de mare, ca oricum nu mai am chef de nimic de papa!
Ellenuta,multa sanatate si la tine si la fetita!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

1sweet_angel, sanii nu sunt mereu durerosi. Si pe mine, ma mai apuca, ma mai lasa...Nu mai stiu pe la cate saptamani trece durerea, oricum cu ei mariti o sa stai pana nasti si mai ales dupa!!! La inceputul alaptarii o sa ai niste sani imeeeensi!!!! Mie nu imi venea sa cred ce marimi de sutiene ajunsesem sa-mi cumpar, eu care in mod normal ii am mici si amarati!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Mergi la inceput