Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
anadomnica spune:
mada23 -bine ne intalnim aici
. Multumesc de sfaturi. Voi avea grija - acum ma duc sa cumpar si no spa. Si am sa mai adaug 2 utrogestan si dimineata. Oricum am inteles ca nu are ce strica 
Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
cristina_ana spune:
Mada, bine ai venit!
Kiki, pai daca fibromul e embolizat si mai e si in afara uterului, atunci poti sa stai linistita! In cel mai rau caz o sa ai ceva contractii, dar exista medicamente pentru asa!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
11+
POZE
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gugushtiuc ELLE dupa calcule DPN ar fi 04.11.2009 Apropos, de mult vreau sa te intreb cum stai tu cu moralul, tinand cont ca si tu ai nascut prin ceza si inca nu au trecut doi ani? Mie mi-a sarit lumea in cap ca e periculos, bla-bla-bla... GUGU de LUCA 19.12.2007www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA" POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008 poze noi LUCA! Ce mare am crescut! |
pai ce sa-ti spun .. primele doua zile imi venea sa ma dau cu capul de pereti ca am fost asa toanta ... apoi doua zile, eram ca balanta .. ba ca-i bine, ba ca nu-i bine .. si acum am acceptat ca asa a fost sa fie ..
m-am gandit si ca am ceza si ca e cam devreme dar, cunosc mai multe persoane cu nasteri prin ceza la mai putin de doi ani si au fost ok .. sper sa fie si la mine, si la noi.
hai gugu ca o sa fie frumos!!

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ellenuta spune:
gata, am actualizat listuta. am trecut gravidutzele noi .. sa vedem cine ni se mai alatura .. cred ca trecem de o suta de burticutse .. am asa un feeling .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
kiki_cri spune:
Cristina, mersi ca ma linistesti
.Si eu acuma am mare grija de mine sa nu fac eforturi prea mari...Doamne ajuta sa fie bine pentru toate!
Am intrat sa vad pozele lui Andrei Eric. E minunat! Sunteti frumosi si tu si el si semanati foarte tare!
KIKI
9+
mada23 spune:
Mersic mult pentru primire si pentru listutza 

madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
gugushtiuc spune:
Cum fac sa-mi pun burtica la semnatura? ca nu mai stiu.
GUGU
de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gugushtiuc Cum fac sa-mi pun burtica la semnatura? ca nu mai stiu. GUGU de LUCA 19.12.2007www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA" POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008 poze noi LUCA! Ce mare am crescut! |
mergi la contul meu/profil personal/editeaza profil/optiuni apesi pe plus .. acolo ai semnatura si introduci acolo
si nr de saptamani sau pui link cate lilypie stii cum [ url="" ] aici link[/url] (fara spatii)succes!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2