Bucurii de sept-oct 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 4

princess spune:
Buna dimineata!
Alexutza, ma bucur ca ai scris despre copilasii tai si ca sunt sanatosi! Despre comportamentul Grasanului, ce sa zic? Nu am experienta necesara, este clar ca vrea sa iti atraga atentie, pentru el viata s-a schimbat, acum nu mai esti doar a lui, ci si a Dianei. Cu multa rabdare si mult calm lucrurile se vor aseza, sunt convinsa de asta, iar timpul le va rezolva pe toate! Nu este usor, dar este foarte frumos sa ai doi copilasi!
Moniq, si eu sunt adepta tratamentelor naturiste, de multe ori mi-am rezolvat problemele prin astfel de metode. Pentru problemele ginecologice voi lua si preparatele naturiste, dar pt cele digestive nu stiu inca cat de grav este, voi afla dupa endoscopie. Pana atunci urmez tratamentul medicamentos si sper sa se amelioreze cat de cat simptomele.
Xandrutza, in poza de care ma intrebai este Curtea Domneasca din Targoviste (Biserica), iar putin mai in dreapta este Turnul Chindiei, simbolul orasului nostru (cred ca am pus si poza cu turnul, nu mai stiu exact). Cand voi avea timp o sa ma incarc cateva poze cu peisaje special pentru tine! Multumim de complimente!
Spor la treburi, fetelor!
Va doresc o zi frumoasa!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...

tanima_i2002 spune:
Buna dimineata dragi mamici.
Bun venit in gasca Ioana. Am vazut poze cu micuta ta, e o scumpa.
Roxana, imi plange sufletul cand vad cum se inmultesc problemele voastre. Esti tare, mamico. Eu deja cred ca eram la pamant. Probabil DD iti da putere. Ma rog sa fie aproape de voi in continuare. Multa sanatate puiutilor tai. Ptr problemele de fundulet eu am mai folosit cu mare succes uleiul de masline si crema de galbenele cu propolis.
Despre siropul noni, este similar cu septilinul, bun ptr imunitate. Stiu o mamica care ii da mereu baietelului care a fost frecvent bolnav si deja reprizele de imbolnaviri au fost in ultima vreme mai rare si mai usoare. Mai stiu si o persoana bolnava de cancer mamar care a luat si ii mergea bine. Mai stiu ca f bun este si bitterul suedez, dar nu stiu cat de indicat este la copii asa mici, dar este f eficient in multe boli. Poate dai o cautare pe google si despre el. Siropelul noni merita oricum.
Off, tinem pumnii si ptr Sebicu, sa treaca mai repede belelele astea cu urechiusa.
Alexutza, cred ca iti este tare greu cu Grasanul tau. Eu sunt o fericita, momentan Rares a acceptat-o f bine pe surioara lui, o iubeste mult de tot, desi si el mai are mom in care face anumite lucruri intentionat sa o trezeasca sau sa imi faca mie in ambitie, mereu pe dos decat ii spun eu sa nu faca. Eu am inceput sa imi pierd cam tare rabdarea cu el, chiar ii dau cam des la funduletz in ultimul timp, este f agitat si incapatanat si eu simt ca nu mai rezist sa ii explic de zeci de ori ce are voie si ce nu, sa incerc sa ii dau alternative. Am noroc ca fi-miu este atat de incapatanat incat dupa ce il bat nu plange niciodata, ranjeste si se sterge cu mana parca ar mangaia locusorul. Mai mult, pot sa il bat/cert/ignor el tot la mine vine, ma sufoca nu alta. Nu stiu ce sfat sa iti dau ptr ca eu insami sunt cam depasita de situatie, dar nu datorita venirii noului membru ci datorita firii lui rautacioase. Noi cea mai mare problema o avem la cresa unde il bate zilnic pe un baietel, nu stiu ce are cu el, cum il vede il impinge si il ciupeste (cica nu este cuminte de aia il bate, dar este cred cel mai cuminte copil de acolo). Am incercat sa ii explic in toate felurile, degeaba, l-am amenintat si el tot imi spune ca il va bate. Nu stiu efectiv ce i-a picat asa pe saracul copilas.
Eu sunt cam obosita, lipsa somnului isi spune cuvantul, copii mei amandoi urasc din toata fiinta lor somnul. Fata doarme in medie cam 15-16 ore ceea ce este f putin ptr un copil de nici 4 sapt. Suge des si putin, este cam puturoasa la supt, abia daca suge de la un san. Am fost singura vreo doua zile si o noapte cu amandoi si m-au epuizat fizic si psihic, fata a plans continuu, rares agitat in permanenta, noaptea am facut naveta de la o camera la alta, abia linisteam pe unul ca incepea celalalt. De ieri parca s-au mai linistit amandoi.
Fetelor eu sunt cam dili de la o vreme, o am pe mama care ma poate ajuta oricand dar nu stiu ce mi-a venit pe ea, nu o mai suport, ma enerveaza continuu, ea vrea sa vina sa ma ajute si eu nu stiu cum sa fac sa o refuz. Chiar nu stiu ce am, simt nevoia sa fiu ajutata, ma vait ca sunt obosita dar nu mai suport pe nimeni, nu mai suport sa vina nimeni pe la mine. Cred ca inca sunt sub influenta starilor lauziei, am momente cand imi vine sa plang, cand imi vine sa bat pe toata lumea, ma enerveaza si sotul meu care saracul a plecat in delegatie de luni si a zis ca vineri ma suna sa ma intrebe daca poate sa vina acasa. Eu singura l-am batut la cap sa mai plece ca mi s-a luat de el.
Azi merg cu Miruna la chirurgie, avem si noi o mica problemutza, nu s-a inchis buricutzul , i-a cazut f tarziu, la 17 zile si inca supureaza si i-a curs si sange. Sa vedem ce ne spune azi, sunt cam ingrijorata, sper insa ca nu este ceva grav, med de fam nu parea sa fie panicata, nu a stat prea mult de vb cu mine, m-a cam expediat. Mama imi spunea de dim ca i se pare ca fata are inca icter, oare ce poate sa insemne un icter prelungit, pana si asta a fost cam accentuat la ea.
Multa bafta cu scapatul de pampers, totul este sa perseverati. Daca nu stiati, ptr stimularea ptr cacutza se pune apa calda in olitza. Pampersul de noapte nu se scoate decat dupa ce mai multe nopti la rand este uscat, iar dupa aceea sa va mai asteptati la accidente. Noi avem o perioada buna de cand nu mai avem accidente, este mare lucru sa dorm linistita. Chiar ma mira ca Rares face ultimul pis seara la 9 si dim cand il trezesc sa mergem la cresa nu vrea sa faca acasa de cele mai multe ori, abia la cresa face dupa ora 9.
Desi mai aveam multe sa spun, mi s-au cam tocit neuronii si nu mai stiu ce vroiam sa mai spun asa ca va urez o zi buna si sper ca voi trece cat de curand pe aici.
O zi buna tuturor.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

ramomar spune:
Buna dimi,
alexutza bine ca ti-ai facut timp sa ne spui cate ceva despre voi. Felictari grasunicii mici ca e asa cuminte si papacioasa!
Cat despre Gabriel sunt sigura vor trece toanele si figurile. Toti copilasii la aceasta varsta au fel si fel de toane si mofturi. La voi probabil apare si gelozia, sigur veti depasi perioada cu bine!-ici multi.
Roxana si mexxa sa va dea Domnul multa sanatate la puiuti, multa putere sa faceti fata acestei perioade grele. Sunt alturi de voi cu gandul si cu o rugaciune.
xan ce bine ca si Dia ta e bine si cuminte. Pupacim si pe Narci nazdravana
princess multa sanatate si te asteptam cu vesti bune. Sa-i spui lui Rares ca "fetita frumoasa" ii multumeste de complimete
M-am uitat si eu din nou la pozele voastra, ca de obicei, sunteti 2 frumosi
tu ai facut endoscopia? te-as ruga sa imi dai mai multe detalii pe PM despre aceasta procedura, cat si despre colonoscopie.
Eu tocmai ce am aterizat de la medic; m-am dus cu Patri la un consult pentru ca de cateva zile imi tot spune; "patri e sita (obosita)", e cam palida si se tot indoaie de burtica, asa ca maine de dimi mergem la analize sa gasim cauza la aceasta stare a ei de molesala. Gatul ii e bine, mucisori nu are, in schimb eu am amigdalita , deci raceala mea in loc sa treaca a recidivat in mai rau. Ce ma bucura e ca nu i-am dat puiului mic.
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

ramomar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui itzy-bitzy Seara buna... Ramo bine ai revenit...pozele eu nu le vad...din pacate... --------------------------------------------------------------------------- Itzy-Bitzy cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006) |
bine te-am regasit

Ramo si

Monique_new spune:
Roxana ai un PM ....am vrut sa-ti scriu pe mess dar nu mi-ai raspuns.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

princess spune:
Tanima, multa bafta cu Mirunica la control!
Ramo, sigur, iti dau PM, dar putin mai tarziu ca sunt ocupata la munca!
RARES are...

GETY spune:
Mamici, sa stiti ca eu nu ma simt pe deplin linistita cu cadoul de la matusici pentru Miruna, pana nu-mi spune Tanima ca l-a si primit. Asa ca mai am de dat telefoane la Bucuresti, ca azi n-am reusit sa iau legatura cu ei.
Acum sunt trista, toate problemele de sanatate ale copilasilor ma deprima...
Ramomar, bafta maine la dr. cu Patricia. Sa veniti cu vesti bune.
Asa creste Maria Diana

GETY spune:
Tanima, bafta si voua la dr. Si Mariei mele i-a cazut buricul greu, ca a avut cordonul gros, si a mai fost si din cauza mea ca nu i-l ingrijeam deloc. O asteptam pe sora-mea. Pana s-a prins ea despre ce era vorba si m-a luat la rost. Apoi am actionat si eu.
Tanima, las-o pe mama ta sa te ajute, macar la treburile casnice... Si ia niste suplimente alimentare pentru a depasi starea asta... Ti-am mai scris eu odata pe forum...
Chiar pampersul de azi noapte al Mariei a fost aproape uscat. Primul pe care-l schimb si e aproape uscat. Multumesc si pentru sfatul cu apa calda in olita.
Princess, am sa pun si eu pozici cu Maria sa vad ce parere isi da Rares al tau si de Mariuca mea. Rating-ul, bata-l vina!
Asa creste Maria Diana

GETY spune:
De luni sunt in concediu de odihna. Niste zile ramase din 2006...
Sper ca o sa va servesc cafeaua in fiecarea dimineata. Daca n-oi dormi pana tarziu.
Maria este bine, ieri si azi a fost la tatal meu. Se joaca, mananca si doarme bine. Tatal meu voia aseara sa nu o mai aduca acasa, dar Maria, cum s-a intunecat un pic, a inceput : "pa, mama, pa, tata" si s-a mai incaltat si singura cu cizmulitele.
Ii place sa cante si sa danseze, un fel de samba, a zis sotul meu...
Incerc sa o filmez, dar nu reusesc, e foarte nostima.
Princess, nu mi-a iesit checul. Pandispanul pe care l-am facut inaintea checului, a iesit foarte bun, dar checul nu.
Asa creste Maria Diana

princess spune:
Ramo, ti-am dat PM! Bafta maine la analize cu Patri!Sanatate si tie!
Gety, Rares abia asteapta sa vada poze cu fetite! Felicitari dansatoarei de samba! Poate ne arati si un filmulet!
RARES are...