Bucurii de sept-oct 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi, n-o tunde pe Maria...
Dar cat de lung i-a crescut? Si al Maria se piaptana mai greu, mai ales ca e ondulat (si-mi place la nebunie), dar imi imaginez la vara ca o sa-i fac codite cu fundite.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Seara buna...

Acum am sunat-o pe Roxana si am vb la telefon...s-a intors acasa cu Victor din spital...O las sa va povesteasca ea mai multe despre amandoi...atunci cand va avea timp sa intre pe forum ...

Eu am citit in fiecare zi, insa nu am mai avut dispozitia sa mai scriu cand am citit ca a ajuns iar in spital cu el ...si cu Daria ca se complica lucrurile ....ii spuneam si ei acum ca sunt consternata de ce i se intampla si se tin lant toate...efectiv nu mi-am mai gasit cuvintele sa mai scriu...pana la urma am sunat-o ca voiam mult s-o aud...

Ramo bine ai revenit...pozele eu nu le vad...din pacate...

Alina si eu te pup mult...si pe tine si pe nazdravanul tau istet! Imi pare rau ca te confrunti si tu cu asa pb de sanatate...sper sa le rezolvi curand...Si sa v-ajute Dumnezeu sa aveti bb2 la momentul potrivit.

Adina, ...gemeneii tai sunt incantatori...ca intotdeauna...cu perlele lor...

Va pup...noapte buna si numai bine

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Seara buna, fetelor!

Ce faceti?Cam nasol cu vremea asta, adevarat! Abia astept calduraaaaaaaaa!!!

Va multumesc frumos, tuturor, pentru sfaturile referitoare la mancare. Aveti dreptate! Si, imi cer scuze pentru ca m-am exprimat gresit. Nici eu nu ii dau Mariei sa manance doua feluri de mancare la o masa, pentru ca sigur nu mi-ar accepta. Am incercat, in urma cu ceva timp, sa-i dau doua feluri de mancare la o masa dar nici un rezultat. M-a sfatuit o prietena sa o obisnuiesc pe Maria, pentru cand va lua masa la gradi'. Dar am renuntat dupa nici doua zile. La pranz ii dau supa, sau borsulet si desert,iaurt sau fructe, iar dupa somnul de pranz si joaca specifica, ii dau felul doi. Pe care il refuza categoric. Si, sigur l-ar refuza la orice ora a zilei! stiu pentru ca am incercat! Nu era, odata, gata, supita la timp pentru masa de pranz si am vrut sa-i dau felul doi. Nici o sansa! Ma rog! V-am innebunit! Inca o data scuze. In mintea mea era clar ce urma sa povestesc dar dupa ce am tastat a reiesit altceva!

Beatrix si Gety va salutam si va. daca se poate, am o rugaminte! Mi-ar placea sa vad si eu poze cu voi si minunile voastre, Eric si respectiv,Maria Mercic

Roxana multa sanatate strumfilor! Va asteptam cu drag, sa facem cunostinta!

Alina Mercic! Esti o scumpa! Cat despre subtirica...asa am fost de cand ma stiu. as mai pune cateva kg pe mine dar...nu se prind. Cum ar spune o pritena: "Esti dracoasa! De asta nu se prinde!" Mda.. ma rog.

Ma bucur pentru tine si te felicit pentru ca ai in plan bebe 2! Doamne ajuta! Sa ne chemi la cumetrie!!!Iti urez multa, multa sanatate! Imi pare rau pentru problemele pe care le ai si sper, din toata inima, ca rezultatele analizelor sa fie in regula.
Mi-ar placea, daca se poate, sa vad poze si cu tine si Rares,minunea ta!

Monique Felicitari pentru maselute si "sa le poarte sanatoasa" Oh, 2 maselute deodata! Draga de ea!!!Bine ca e in regula, acum!
amuzant "papalagul"

Ramo multumim pentru "tinutul pumnilor". Maine ma duc cu Mitzu la laborator pentru analize! Sper sa iasa bine!
Vai!!! Dar, Patri e o gospodina fara pereche! N-ai treaba cu ea! E dulcica foc! Maine-poimaine iti da lectii la gatit
Cat despre pieptanat!!! Maria are parul foarte rar si nu prea am ce sa pieptan... si cand am nascut-o avea foarte putin par si mai era si blond, nu se cunostea mai deloc. Asadar, acum, desi m-am dotat cu tot felul de fundite, clamite etc, astept momentul sa i le pot prinde. ca acum nu prea am ce. Si, inafara bretonului, nu am tuns-o niciodata. M-a sfatuit o prietena sa o rad pe cap, caci asa se indeseste parul, dar...nu stiu, nu ma lasa inima. Abia incep sa ma bucur de firele ei rebele, si acum sa o rad pe cap. Nu stiu ce sa spun.

Lexi hai ca m-ai amuzat cu "slujbele"

Gety pofta mare la chec! ma chinuiesc si eu de vreo doua zile sa fac niste gogosi...dar nu prea am chef, asa. Pofta este, dar... E bun ca Maria mananca dulciuri facute in casa, caci a mea nici nu vrea sa le vada! "Tine dieta", dupa cum ar spune pediatrul! Poate de asta nici nu ma zbat prea tare cu gogosile! Stiu ca nu-mi va manca! Sau poate ma va surprinde de data asta!

Alex sar'mana pentru cuvintele frumoase! Esti o draguta! Mda...bradutul e impodobit de Mitzu! Noi am ajutat-o la pus instalatiile si panglica!

Gata! Aaaaa.uitasem. Maria spune de vreo doua zile la balon: "bele-bele"! interesant cum a "zdrobit" si cuvantul acesta!Gata! Va O seara placuta, va uram! Scuze daca am "zdrobit" si eu vreun cuvant in timp ce tastam. Ma grabesc...ma striga oamenii acestia sa ma duc la masa ! Gata! va

www.totsites.com/tot/maria-elena
Maria-elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor,

cum a zis Itzy, am vb azi cu ea la tel si tare mult m-am bucurat sa o aud. din pacate eu tocmai stergeam canapeaua de voma, ca-mi vomase a doua oara pe ziua de azi daria. astazi m-am intors cu victor de la spital si ma gandeam ca mai am si eu o zi de liniste pana vineri, cand mergem la spital cu daria sa vedem rezultatele la analize. dar uite ca nu s-a potrivit! nu stiu de ce, banuiesc ca este din cauza ca am inceput din nou tratam cu nurofen si zantac. mi-a vomat urat de tot si acum la culcare sunt sigura ca inca mai avea senzatia de voma, ca incerca intr-un fel sa-si reprime voma.

despre victor: slava Domnului, de ieri nu a mai urinat cu sange. i-au scos firele azi si suntem acasa, in observatie. din cauza ca nu i-am facut baie 6 zile, plus ca i-am schimbat marca de scutece ca nu am gasit libero la spital, e carne vie la fundutz. am incercat la spital sa pun reviken la fundutzul lui si nici nu se lipea de partea rosie a pielii, aluneca. efectiv este incredibil de ars. mi-a spus alina la tel de bepanthene, ca eu uitasem de el, in zapaceala mea.

despre daria: la controlul de acum o luna, una dintre investigatii era sa o puna pe daria culcata pe spate si sa ii indoie piciorul cu calcaiul la fundutz. pe dreptul il indoia pana la fund, pe stagul au masurat o diferenta de 7 cm pana la fund. acum, cand i-a facut aceeasi investigatie, diferenta era de aproape 20 cm. nu mi-a venit sa cred! daria nu mai reuseste sa indoie aproape deloc piciorul stang! sunt destul de amarata si cu asta, plus reprizele de voma de azi.

am auzit din mai multe surse de produsul natural NONI. mi s-a recomandat si pt daria. a auzit cineva de el? daca da, ce-mi puteti spune?

fetelor care stiti nr de tel al mexxai, va rog dati-mi si mie un pm cu el. mi-a scris ea un pm sa ii dau nr meu, dar cred ca este deja prea tarziu sa-i scriu pe forum, ea fiind deja in spital. cred ca am fost internate in acelasi timp in acelasi spital, fara sa stiu. si cum eu ma duc luni la punctie cu daria, nu stiu, poate o vad pe acolo.

noapte buna

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

seara buna

eu am fost taaare ocupata zilele astea si o sa tot fiu, e jale mare la noi la seriviciu, se resimte si la noi nenorocita asta de criza economica, sper sa nu se lase cu disponibilizari asa cum am auzit

cu Mexxa am vorbit eu azi. m-a tot sunat si mi-a dat sms si nu am putut sa raspund, dar intr-un final am reusit sa vorbesc cu ea. e cu Sebi in spital, i-au pus iar tubuletze la ambele urechiuse, doctorii din Iasi ii scosesera tubuletele si acum la Budimex i-au perforat iar timpanele ca se i le puna. Nici nu va imaginati ce infectie era in spatele timpanelor.... I s-a facut un tratament cu antibiotic care nu a dat nici un rezultat si i-au schimbat antibioticul...chiar si doctorul era socat sa nu era nici o schimbare si ii tot curgea urechiusa. Banuiesc ca il vor opera iarasi, daca nu raspunde nici la acest tratament.
Doamne, este crunt ceea ce se intampla cu el. Nici macar nu imi pot imagina atata suferinta si pt.copilas si pt.mamica Ma rog la Dumnezeu sa-l pazeasca de ce e mai rau si sa se faca o data bine, ca-i pacat sa se chinuie un copil nevinovat.
Aceeasi durere in suflet o am si pt. Dariutza si Victoras. Nu imi pot explica de ce se aduna astfel de probleme....de ce sa sufere niste suflete nevinovate si pe deasupra si parintii, care se simt neputinciosi in astfel de momente.

Va pup si va doresc numai bine, sa aveti parte de sanatate.

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Multumesc mult pentru urarile de bine! De maine incep serios cu tratamentele si cu regimul alimentar si sper ca totul sa fie bine in final.

Gety, iti multumesc si eu pentru "misiunea indeplinita" cu cadoul Mirunei! Acum sa vedem ce va zice mami de Mirunica dupa ce va primi jucarioara!

Da, intr-adevar dr mea mi-a spus ca acele chisturi se vor retrage probabil dupa tratament. Sincera sa fiu nu ma sperie asa de tare problema asta, ci cealalta cu afectiunile digestive: sunt aproape tot timpul balonata, parca stau sa pocnesc, la consult medicul mi-a spus ca am in stomac o punga de aer cat un pepene! Plus ca si pe la intestine suspecteaza ceva. Oricum daca tratamentul nu ma pune pe picioare, ma paste si o colonoscopie, pe langa endoscopie, pe care o voi face cat de curand. Asta este situatia... Dar gata cu problemele mele de sanatate! Ma vait ca o baba!

Moniq, tinctura de zmeur mi-a recomandat-o si mie ginecoloaga, pe langa tratamentul medicamentos. Am citit si ce mi-ai dat tu cu tinctura de coacaz negru, cred ca merg asociate cele doua tincturi. Multumesc pt sfat!
Felicitari Cosminutei pentru maselute!

Doamne ajuta, Beatrix, sa fie bb 2 atunci cand vei fi tu pregatita! Daca prima data a fost ok, a doua oara va fi la fel! Riscuri exista e adevarat, dar cu credinta in Dumnezeu se poate!

Ce frumos, mamici de fetite cu codite ca aveti ce pieptana! La Rares nu este nevoie de "coafat"

Ramo, m-am uitat cu Rares la pozele cu Patri si a inceput sa le comenteze: "uite aici fetita frumoasa", "uite aici fetita cu codite", "aici fetita a facut mizerie" (cand era cu manutele in faina pe masa), "uite aici mamica lu' fetita a facut prajituri" (la poza cu farfuria) si tot asa... Deci ne-au placut pozele cu Patri amandurora!

Xandrutza, oricat de telegrafica ai fi, tu ai o scuza: trei fete cucuiete!

Lexi, intoarcem si noi Mariei!

Gety, cum a iesit chec-ul?

Alinush, multumesc pt urari! Ce mai face papusica ta?

Yoanna, multumesc pt incurajari! Bafta la analize maine! Si pentru ca ai dorit sa vezi poze cu noi, iata-le aici

Acum am vazut si mesajele triste scrise de Roxana si de Lilina!

Roxana, of, imi pare atat de rau de suferinta puiutilor tai! Imi cer scuze ca nu te-am sunat, am fost intr-o perioada foarte proasta, eu nu ma simt tocmai bine, am scris cate ceva despre problemele mele in urma! Ma gandesc la voi tot timpul si ma rog la DD sa fie bine Daria si Victor!

Uite ce am gasit despre produsul acela:

http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/noni.htm
http://www.terapii-naturiste.com/calivita/articole-despre-produse/noni-marele-vindecator-natural.htm

Mexxa, ii doresc lui Sebicu sa se vindece definitiv si sa scape de toata suferinta asta cumplita! Suntem alaturi de voi!

Sper ca ziua de maine sa ne aduca vesti mai bune!

Noapte buna!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata fetele mele dragi

- ca de mult nu am mai apucat sa va servesc

Roxana - multa putere mamico, sa dea DD sa treca toate problemele, m-am tot gandit la tine, la copilashi si la ce poate fi in inima ta!!! multi ici

Mexxa - tinem pumnii sa se termine o data cosmarul asta si sa fie bine!!!! Sebicu!!!!

Cand vad asa probleme adevarate cu copiii, nici nu imi mai vine sa scriu despre micile noastre divergente/problemute....

Suntem bine, Diana este o cumintica, nu avem colici, doarme deja toata noaptea de o sapt se culca pe la 11 noaptea si se scoala la 7 de dimi, este o grasana 6,4 kg 63 cm la 2 luni jumate - cred ca deja l-a luat pe grasan

Grasanul - este deja un capitol ff sensibil - simt ca se cam adanceste prapastia intre mine si el - mai nou a inceput sa fie ff agresiv cu fata, ceea ce ma termina, arunca cu diferite obiecte in patut cand o vede ca doarme sau nu o mi lasa sa stea in patul ei ca se urca si el acolo si sare/tzopaie. Ziua cat suntem singurei sta numai dupa mine, nu se mai joaca singur cu absolut nimic, vrea numai sa-mi atraga atentia, nu intelege de ce nu putem iesi afara daca Dia (cum ii zice el) doarme, este la fel de nervos, musca, ciupeste, scuipa, tranteste. Incercam tot soiul de abordari, dar care din pacate dau roade temporare . Perseveram.

Despre mancare - nu mai papa cum si cat papa, adik nu mai papa singur, trebuie sa i le tai ff marunt/bucati ca sa le poata lua de pe farfurie si asta cu mari insistente, desi clar ii este foame, de vreo 2 sapt refuzam total ciorba/supa si nici felul 2 nu il papa intotdeauna de placere, mai mult de foame....sper sa fie doar o etapa....orcum are de unde da jos, are 16,5 kg...

Despre olita/wc - din cauza ca pe olita nu mai incapem de mult , utilizam singurel wc-ul, se aseaza singur pe colac, face si pipi si kk la wc, trage apoi apa si asteapta sa vin sa-l sterg. Macar aici nu sunt schimbari negative. Aaa, si de multe ori dupa ce face kk, se suie singur in cada si isi da drumu' la dus sa se spele - ca se simte murdar....ce baiat simtit am - asta ca sa-l mai si laud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am uitat ceva...

Sephora - LA MULTI ANI !!!, sa fiti sanatosi, sa te bucuri de Matti, sa ii dea Dzeu sanatate si de ce nu asteptam vesti poate despre un Bb2!!!!

Lexi - ca ti-ai adus aminte de noi....esti o draguta mereu

Cristina - multmesc mult pt sfaturi, mi-au fost de un real folos si acum si in maternitate 1000 de ici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.
Va servesc o .

Offf nici nu am cuvinte sa mai spun ceva cand aud asemenea vesti.DD sa fie alaturi de voi Mexxa si Roxana sa se faca puiutii sanatosi. Roxana am auzit si eu de NINO ti-a dat Alina linkurile. Mi l-a recomandat cineva care se ocupa cu acele produse, dar nu l-am luat. Daca vrei iti pot da telefonul doamnei respective, este prietena de familie....am inteles ca la ei se fac si un fel de analize( nu de singe ) nu stiu exact sa-ti explic dar o voi intreba pe mama pt ca ea a fost acolo.

Lili imi pare rau ca si la voi e balamuc mare.Sper sa ramaneti pe pozitei.

Alina tincturile de zmeur si coacaz negru chiar sunt recomandate sa le iei impreuna. Eu zic sa incerci. Am mai scris cred, eu cand am vre-o problema primul drum il fac la plafar.

yoanna noua asa ne-au iesit toti dintisorii/ maselutele cate 2, dar la niciunul nu a avut nimic.

Ramoce ajutor ai la bucatarie .

xan cred ca facem club de alpiniste .

Fug ca am treaba.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Neatza, vin la cafea, saru`mana Alexutza si Moni!
Eu, dupa ce-am citit aici incep ziua asa ca mi se rupe sufletul pentru Andreea si Sebicu, pentru Roxana si puiutii ei; oare cand s-or termina necazurile lor? Mi-e si ciuda ca mare lucru nu pot face, decat sa ma gandesc la ei, sa le doresc muulta sanatate!
Alina, sanatate si tie, ai grija de tine! Am vazut o parte din pozici, sunt tare frumoase, mi-ati placut amandoi! A treia poza unde e facuta? Peisajul acela...
Alex, o pupacim pe Dia (eu la a mea tot asa ii spun), a luat bine in greutate, ma bucur ca doarme noaptea; in legatura cu Gabitzu, nu stiu ce sfaturi as putea sa-ti dau, Narcisa, de exemplu, isi simte "pozitia" amenintata, desi nu are de ce, dar se manifesta altfel decat pustiul tau, face multe traznai, care sa-mi atraga atentia, dar pe cea mica o ocroteste, cat intelege ea sa faca asta. Vrea si ea ce vede ca-i facem Dianei, cere "bate" daca o iau pe Diana in brate, o apuca multe treburi cand o hranesc si alte chestii de astea. Mai nou, are un bebelus primit de la Lili, si face cu el ce vede ca fac eu cu Diana, asa vad ca ii place, nu da semne de suparare. Si noi vorbim foarte mult cu ea, eu o car dupa mine la treaba, nu o las singura, ma joc cu ea cat de mult apuc...
Roxana, pentru fundulet am folosit cu succes Cutaden.
Gety, ma bucur ca ai reusit sa iei jucaria aceea, ce frumoasa e! Multumim ca te-ai ocupat de tot!
Moni, deschidem club!!
Lilico, tin pumnii, sa fie totul ok la job!!
Ioana, de cate ori ai vreo nedumerire scrie aici, cu siguranta va gasi cineva un raspuns pentru tine. Si fa-o de cate ori simti nevoia!
Alina, ce mai face Papusica ta?

Mergi la inceput