Copilasi din 2002 *56* Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 8
Anina_n spune:
Ziua buna, dragi mamici !
Mari, multumim pentru poze ! E superba printesa ta, mai ales unde zambeste alaturi de copii si unde rade cu o pofta...de te face sa razi instantaneu si tu.
Sanatate si numai impliniri, va doresc !
katty, aha, am inteles cum e cu sfestania.
Ce dragut e Andrei cu martisoarele pt. domnisoare si doamne !
La Cristina, doar 1 baietel a dat tuturor fetitelor din clasa martisoare. Restul, doar unora.
Cristina(Germany) si eu mi-am pus martisor in piept, sa dau exemplu fetitelor. Cristina vrea sa le poarte toata luna lui martisor, ca tare ii mai plac. Are pe fiecare bluzita ce o poarta, plus pe geaca.
La noi e o zi superba, ca si ieri, o baba superba ! Nici un nor nu perturba seninul de deasupra.
Si maine va fi la fel, in mod sigur ! Asa-i Cristina(de la Oradea) ?
Oho...mie adeseori mi se intampla ca mi se inchid ochii in timp ce citesc povesti.
Nicoleta, bravo micului campion ! Participarea si tot e ceva !
Si eu o incurajez mereu pe Cristina, in tot ce face.
Cristina(C-ta.) ce joc aveti voi, seara ? M-ai facut curioasa.
La C-ta. ce vreme este ?
Laura, ce mai face Alexia ?
Cristina(Kiev), Sinzi, ce faceti ? Ce fac minunile voastre ?
Francisca, sper ca sunteti bine !
O zi superba de primavara, va doresc, mamici minunate !
Edit: Referitor la ce ai scris in final, Cristina(Germany), viata e atat de frumoasa, dar atat de cruda, uneori...si ce este mai dureros este ca ne loveste unde ne doare mai tare.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Dodo-pui spune:
Buna mamici,
noi suntem bine am primit si noi"fetele"martisoare.
Azi am facut rapel la vaccin si control la dr de familie.
Felicitari campionilor
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
crig72 spune:
nina e un concurs la radio.mariucai ii place tare mult asa ca ii fac pe plac.decicel care incepe jocul spune e adevarat ca scufita rosie s-a dus la bal si si-a pierdut pantofiorul?cel care raspunde nu are voi sa foloseasca Da sau Nu..si intrebarile vor fi din ce in ce mai gogonate astfel incat sa-l determini pe cel care raspunde sa spuna da sau nu.daca spune e titiloiiiii!!!
Mariuca ieri a venit tare incantata de la gradi cu martisoare.stia fiecare de la cine e..si mi-a spus ca a fost prima care a primit martisor de la ..nu mai stiu(oricum un baietel)haioasa foc!!in seara asta a pus martisoare la papusi
va pup!!
Nicoleta spune:
Am uitat sa va spun, pe 1 a fost baba mea! Ei?
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Cristina_C spune:
Nico, "te-ai scos" - ce ma amuza expresia asta!
Ai reusit sa te mai odihnesti un pic?
Nicoleta spune:
Sunteti niste dragute, am reusit nu atat sa ma odihnesc, cat sa mai "deleg" din sarcini. Super-sotul meu ma ajuta mult cand este acasa.
In seara asta am salvat "perlutele" lui Stefan de la subiectul mai vechi de la Poznasi. Ce vremuri...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
katty spune:
Neata.
Cristina_C, cred ca ai dreptul sa-ti alegi baba dupa suflet! La noi duminica se anunta ploi (dupa accuweather.com), asa ca poate ai mai multe sanse in Germania!
Ieri, baba mea, dupa ce a inceput mai mohorata, a fost frumoasa, chiar calda dupaamiaza si insorita, asa ca nu am a ma plange!
Ref. la Aida, e brutal si crunt ce se intampla cu ea, cu Ema, cu bb din burtica, vestile sunt cand bune cand mai rele, eu tot ma rog sa fie bine!
Nicoleta, la noi a fost tare frumos pe 1, asa ca ai avut o baba frumoasa!
Nina, eu nu mi-am pus martisor in piept, tot uit sa-l atarn! Batranetea!
Crig, e interesant concursul si cred ca e tare distractiv, frumoase preocupari inainte de culcare!
Dimineata am fost cu Andrei la analize (sange si urina), n-a zis nici pas micutzul cand i-a luat sange, mai era un copil mai micut care plangea saracutzul de el, si mi-a fost frica sa nu-l ia si pe el plansul, dar s-a tinut tare!
Aseara i-am luat in fine si crema ptr. maini, sper sa se refaca repede!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
Nina- cum e vremea la voi?
Ca la noi e OK, mai iese soarele, cand oboseste mai pleaca, dar e bine
Katty-pupam curajosu'!!
Al meu fecior, cand ii spun de analize, repede imi da replica, eu nu mai vreau jucarii, ca am destule!! Asta in ideea ca prietena lui a mers la analize si in schimb a primit jucarii.
Nico-mereu am urmarit perlutele lui Stefan! Foarte fain ca le-ai salvat!
Crig- frumos concursul! La ce post de radio e?
Cristina C-nici Andrei nu poarta afara martisoare, insa si-a prins 3 hornari pe bluza pt interior.
Mi-a marturisit copilu' ca vineri are o surpriza pentru mine!!
Voi stiti ceva de pregatiri, de surprize??
Fug!
cristina si Andrei
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Ce faceti, cum sunteti ?
Cristina(Oradea), si la noi e soare dar au aparut si ceva nori albi pe cer. Eu ma bucur ca e soare, totusi !
Cristina mi-a adus o felicitare cu poza ei si una facuta de manutzele ei, la ora de abilitati practice, de 8 martie, deja.
Cristina(C-ta.), e haios jocul dar si pt. copii isteti.
O sa-l incercam si noi, daca mai apucam, pe langa citit.
katty, bravo curajosului tau ! Tinem pumnii sa fie bune rezultatele !
Si nu mai uita de martisor ! E atat de frumos sa-l vad pe gulerul doamnelor, ceea ce e foarte rar pe la noi.
Gabi, ma bucur ca sunteti bine ! Sanatate si sarcina usoara in continuare !
Nicoleta, am observat o vioiciune in ultimele tale mesaje. Sa fie mai des tati pe acasa, ce fain ar fi !
Lucia, ce faci, cum esti ?
Cristina(Kiev), Francisca, Laura, Sinzi, haideti la raport !
Cristina(Germany), stiai ca incepe un nou sezon "Dansez pentru tine" ?
Merg sa scriu despre asta la zona artelor.
O zi super faina in continuare, fetelor !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
aliclara spune:
Buna dragi "colege" de an!
Uitasem ca am scris la acest subiect, desi mai citesc din cand in cand, dar azi am avut o revelatie.
La multi ani tuturor celor nascuti saptamana asta, si nu numai... Apropo, numele printzesei mele este Clara, am vazut ca nu e trcut in listutza, pentru ca am uitat sa va spun. Se simte foarte bine si e fericita ca are 7 ani.
Am si eu o intrebare: Cu RATB si CFR cum se procedeaza de la varsta asta? Ca nu am invatat-o doar in masina.
Azi e baba mea, deci ma simt bine, dar imi trece mai pe seara dupa sedinta...presimt.
Promit sa intru mai des si sa fiu mai la curent cu ce se intampla pe aici.
Fiecare sut....e un pas inainte!!!