Copilasi din 2002 *56* Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 6
katty spune:
Un martisor virtual si de la mine!
Sa aveti primavara minunata pe care v-o doriti, cu pace in suflete, plina de impliniri!!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
katty spune:
Multumim si noi de martisoare si dedicatii!
Nina, La Multi Ani mamei tale si multa sanatate! E tare fericita, inconjurata de asa multi oameni care o iubesc! O floricica virtuala si de la mine!
Laura, cu siguranta baba noastra va fi frumoasa! Se anunta la noi 14 grade!
Noi ieri ne-am ocupat cu facut de curatenie ca la carte in toata casa, cum faci o data, de doua ori pe an, cand te bagi prin toate cotloanele, ne-am cocosat de tot, dar a meritat!
Azi am mers cu martisoare, am impartit fetitelor si femeilor din familie! Am cumparat si restul martisoarelor pentru la serviciul sotului si pentru la gradi!
_
varsta lui Andrei
Cristina_C spune:
La multi ani cu sanatate si fericire mamei tale, Nina!
Azi a fost o zi superba, demna de prima zi de primavara, dar de maine, pe noi ne asteapta o saptamana ploioasa si cam friguroasa, dupa cum am vazut la "starea vremii". Nu-i nimic, chiar si asa asteptam sa rasara ghioceii in gradina, ca inca n-au indraznit. Pana atunci, maine ajung si la florarie sa iau niste flori de primavara, as fi vrut azi dar duminica e totul inchis...
Baba mea este pe 8, ca in fiecare an.
katty, cred si eu ca a meritat, bine ca ti-ai luat de o grija, eu am mai amanat-o putin, cu o saptamana - doua.
andy.p spune:
Buna dimineata.Ce fac mamicile si copilasii?
Nina LA Multi Ani mamei tale!
Katty ce harnicutza ai fost..eu toot aman da pana la urma va trebui sa fac si eu marea curatenie..sper sa fie vreme frumoasa si la noi.Cum e Andrei?
Cristina_Casteptam si noi vremea care vine dinspre voi sper numa sa vina dupa data de 3
Noi ieri am fost prin oras ,ne-am plimbat Andy si-a amintit ca mai re de dat cateva martisoare asa ca am luat iar..si azi dimineata s-a dus mai increzator in fortele proprii
tuturor si o zi cat mai frumoasa
Dedicatiile de martisor au fost toate fff frumoase
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
katty spune:
Buna!
Sper sa aveti o saptamana minunata!
Pe aici e cam mohorata vremea, nu zici ca e martie!
Cristina_C, noi sambata facem sfestanie in casa si am vrut sa nu mai fie debandada, mai ales in camera lui Andrei unde erau milioane de cutii de jucarii si jucarii! Tot nu e gaga-gata, dar macar 75-80% am rezolvat-o!
Laura, e bine Andrei, super fericit azi la gradi la impartit de martisoare si floricele! Nu era venita decat o fetita cand a ajuns el si multi baieti...A fost foarte emotionat!
Cine mai vine la o ceasca de tare si dulce?
_
varsta lui Andrei
cristina22 spune:
salutare!
Nina-sa-ti traiasca mama!! Foarte frumoasa familie
CristinaC -e atat de frumos Robert! De cat ori il vad imi dau seama ca e foarte sensibil! Asa e?
Katty-si eu am intrat un pic in camera lui Andrei.Dar asa de suprafata, cat sa pot elibera putin covorul sa-l pot aspira. Totdeauna are ceva construit din greu care te-rog-sa-nu-l-strici!!Ieri si-a construit un centru comercial, a pus preturi in dolari, a facut contracte, a fost la primarie, a semnat facturi.
Laura-el a dus vineri martisoarele la gradi, de fapt cred ca v-am mai spus asta. Ieri am fost la bunici cu martisoare.Vad ca mai nou ii place sa primeasca si el martisoare.Are trei hornari si un catelus.
O zi frumoasa sa aveti!
cristina si Andrei
Nicoleta spune:
Salut.
La noi parca-parca vine primavara, dar timiiiiiid... trebuie musai la noi scuratenie generala...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Anina_n spune:
Multumesc frumos pentru urari, dragi mamici ! Sanatate si tot ce va doriti si voua !
De fapt, azi e ziua mamei mele, dar ne-am grabit sa o sarbatorim sambata, ca duminica am fost invitati la alti 2 sarbatoriti, prieteni de familie.
Si are o baba superba, ca la noi e cer senin si se simte caldura soarelui, chiar daca aerul e mai rece de la zapada ce ne-nconjoara.
Sper ca si pe 4 sa fie o baba la fel de superba ca azi !
Multumesc si pentru frumoasele dedicatii de Martisor ! Sunt superbe, toate !
Cristina_C, observ ca au ajuns intacte martisoarele de la tatal tau, spre marea bucurie a lui Robert.
Laura, ce frumos stau ghioceii in pamant, gata sa se deschida !
katty , v-ati mutat in casa noua sau de ce faceti sfestania ?
Bravo, pt. curatenia de primavara, pana la urma !
Cristina_D, ce faceti, cum sunteti ? Avanseaza pregatirile de petrecere pt. ziua Sarei ?
Nicoleta, cum a fost in weekend cu tati acasa ? Ai apucat sa te relaxezi si tu, un pic ?
Cristina_22, Cristina(crig), Gabi, Francisca(pe unde sunteti ?), Mira, imbratisari si pupici si voua !
O zi superba, in continuare !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
mari_paun spune:
http://www.florina-emilia.blogspot.com/
poze de la petrecerea Emei
http://florina-emilia.blogspot.com
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
katty spune:
Foarte frumoase poze, Mari!
Am vazut-o pe Ema razand si asta m-a bucurat tare mult!! Sa dea DD sa fie din ce in ce mai bine si din ce in ce mai multe momente de care sa se bucure printesa ta frumoasa!
Nina, nu ne-am mutat in casa noua, dar noi facem sfestania in fiecare an inainte de Pasti! Si musai dpmdv trebuie sa fie luna in casa!
Cristina22, ce ingenios e Andreiul tau! Auzi, centru comercial, facturi, hehehe! Unde vede toate astea, la voi, nu? Cunosc si eu faza cu constructiile care nu trebuiesc stricate!
Nicoleta, trebuie sa-l pui pe Matei sa te ajute la curatenie generala, am vazut in pozle tale ca e de mare ajutor in casa!
_
varsta lui Andrei