Copilasi din 2002 *56* Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 4
katty spune:
Lucia, n-am vazut intrebarea ta de mai inainte!
Si noi la firma la care am lucrat inainte lucram cel mai des cu FanCourier si cu RoExpress cu care aveam contracte, prin care beneficiam de reduceri importante avand in vedere ca jumatate din activitate se baza pe livrari in tara! Totusi stiu ca FanCourier-ul avea preturi mai bune...si livreaza si in localitati mai mici...Mai exista Nemo Courier, Urgent Courier etc...
Cristina22, merci de aprecieri, dar Andrei nu mananca legume fierte (nimic verde de fapt: fasole, mazare, varza, spanac, zici ca are fobie la ele), tot doar cartofi si morcovi, azi a zis ca face un efort (aveau legume mexicane), altfel ramane nemancat! Sa vedem... am sunat-o pe ed. si mi-a zis ca Andrei e ok, nu s-a plans pana acum de nimic, nicio durere, ca e vioi, ca a mancat dimineata paine prajita, iar la pranz ii face orez...
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Multumesc pentru aprecieri !
katty, uf, saracutzul prin ce a trecut ! Ma bucur ca e mai bine, acum ! Si bravo, pt. ca daruieste cu bucurie martisoare doamnelor si domnisoarelor !
Laura, nici eu nu am primit vreodata martisor de la iubitul meu sot si suntem impreuna de multi, multi ani.
Si acum, eu am cumparat martisoare pt. fetele din familie, ca sa le daruiasca el, ca tare comod mai e.
In curand ne vei anunta de sosirea primilor dintisori, la Alexia.
Lui Andy, cand i-au iesit ?
Cristina_C, sa faci poze cu martisorul si ghioceii ! Robert ce vrea sa faca, cu martisoarele ?
Lucia, nu stiu care sunt diferentele de preturi la curieratele rapide(sigur sunt mici), dar important este ca ii suni si ei vin si-ti iau coletul de acasa si tot acasa la destinatar il duc.
Furnizorii nostrii lucreaza cu Nemo si Cargus.
Ce face bb din burtica ?
Gabi, Isabelle e cuminte, te lasa sa te odihnesti ?
Nicoleta, poate vei avea un weekend mai lejer, cu tati acasa !
Noi avem ceva aniversari....
Cristina_22, te uiti cu Andrei la poze ? Ce spune de Lili, prietena Cristinei ?
Mai are simpatia aceea la gradi ?
Francisca, voi ce faceti, cum sunteti ? Sper ca esti bine cu spatele si Vlady, la fel, nu e bolnavior !
Cristina_D, ce face Sara, e mai bine ?
katty, acum inteleg despre care prietena e vorba. Imi pare tare rau ! Trecerile acestea fulgeratoare in lumea celor drepti sunt foarte dureroase... Am patit-o si noi, in urma cu 11 ani, cand tatal meu s-a stins in urma unei hemoragii de trunchi cerebral. El avea tensiunea arteriala oscilanta, dar tot a fost pe neasteptate.
O zi senina, fete dragi, atat la propriu cat si la figurat !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Dodo-pui spune:
Buna mamici,
azi am fodt in vizita la nasi,sa punem tara la cale
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Gabi, Isabelle e cuminte, te lasa sa te odihnesti ? |
Isabelle e cat ii permite varsta ei de cuminte,misca..da cu mine de pamant dar nu asta nu ma lasa sa dorm ci arsurile care nu trec cu nimic.Dar chiar nu mai au importanta pentru cat timp mai e
PS:La multi ani Ema!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
crig72 spune:
dodo salutari nasilor si tie sarcina usoara in continuare!
Lucia eu de curand am primit niste medicamente prin fancourier si a costat 18 ron.(pachet usor)
katty ma bucur ca si-a revenit Andrei.Mariuca mea tot tuseste dar nu foarte des.abia astept sa se mai incalzeasca.
voi aveti serbare de ziua mamei?pe noi azi ne-a anuntat si Mariuca e tare prinsa de eveniment.
va pup!
light spune:
Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns la intrebarea despre curierat.La noi a fost iar foarte cald, lumea e in alerta, caci incendiile astea inca isi fac de cap. De maine insa se racoreste, si cica minune mare, vin si ceva ploi saptamana viitoare. Joi am intalnire cu moasa din nou, si o sa fac un test de depistare din timp a riscului diabetului de sarcina. Ecografii nu mai fac decat daca va fi neaparata nevoie. Bebe e bine, creste, se agita, in special la orele 11-12 noaptea, cand fie vorba intre noi, nici maica-sa nu doarme ci bantuie pe internet asa ca si copilul... sper sa fie diferit de Liviu in privinta asta. Liviu adormea tot pe la 2 noaptea si se mai si trezea de n ori si tot asa pana pe la 1 an si ceva. Eh acum trebuie sa fie mai bine.Fug ca l-am lasat in cada la balaceala si ma striga sa il spal, cred ca s-a plictisit.
Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery
katty spune:
Buna, azi n-am avut timp sa intru pe net decat pentru a citi despre Emma! Chiar daca nu scriu acolo (mi se pare ca sunt prea seci cuvintele), intru acolo cu speranta intr-o minune! Tot ma rog, ma rog, ma rog sa-i (sa le) fie bine!
Nicoleta, ma bucur ca sunteti in formatiune completa, poate furi si tu cateva ore de odihna!
Crig, cred ca va fi o serbare ceva de ziua mamei, caci tot il aud pe Andrei ca (,) canta prin casa melodii dedicate mamei, dar inca nu ne-au anuntat! Stiu ca mi-a pregatit un martisor la gradi pe care abia asteapta sa mi-l dea duminica, sau azi, ca nu mai are rabdare! Sanatate multa Mariucai! Ce-i dai pentru tuse? Eu am preluat de la Karina ceaiul de cimbrisor, care-i face bine lui Andrei in perioadele de tuse!
Lucia, tot n-ati scapat de incendii? Ziceai ca vine toamna zilele trecute!
Nina,
Noi am ajuns cu Andrei aseara la doctorita, l-a controlat si a decretat ca e bine, a zis sa continuam cu enterolactisul inca o zi si gata. S-a uitat si la manutele lui cele iritate si ne-a trimis la dermatolog unde ne-a prescris o crema de iritatii, sa vedem pe unde-o gasim! Andrei a fost super galant si a dat flori si martisoare doctoritelor si asistentelor, de le-a topit!
Dupa atata rasfat, azi domnul mic nu mai vroia la gradinita, voia sa stea acasa...
tuturor!
Vine weekendul!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
andy.p spune:
Ufff culcai gaza asa ca apuc sa va scriu
LA noi e lapovitza..gata stiu nu mai vine primavara ,ce m-am saturat
Katty ma bucur ca Andrei e mai bine,azi a dus si Andy martisoarele le gradi la fetitze si doamne..avea niste emotii aseara si ma tot intreba cum sa spuna ?Ce sa faca dupa ce le da martisoarele?De dim la dus sotzul si a vazut reactia primei fetitze careia i-a dat martisorul..i-a sarit de gat si la pupat si Andy a fugit inapoi la taica-su si l-a intrebat daca asa trebuia sa se intample.
Serbare avem,avem si chef ..noah ne distram de 8Martie cu totii
Lucia se spune ca al doilea copil e cum nu a fost primul...la noi s-a adeverit,Alexia e altfel ,total diferita de Andy..parca mai cuminte sau avem noi mai multa rabdare,nushSa ne tii la curent cu ce zice moasa.
Nico te-ai odihnit?
Nina da sigur ca va spun cand ii ies dintzisorii...Andy a avut primul dinte la 9 luniVoi??
Crig multa sanatate Mariucai..incearca daca-ti accepta ridiche neagra ptr tuse cu miere,face minuni
Asa si ne pregatim sa mergem azi la ziua unui coleg de gradi..Andrei tot ma intreaba cand plecam,cand plecam
Va pe toate .
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
light spune:
Da Katty, asa e, sa dea Domnul ca Emma sa fie bine. Au dreptate cei care au mai scris la subiect, si anume ca Emma si parintii ei, ne dau tuturor o lectie de viata, o lectie din care sa invatam cat de banale sunt unele lucruri de care ne plangem si pe care le consideram grave..Ma bucur ca Andrei e bine si nu au fost probleme mai serioase.Cu toamna, ziceam ca dpdv calendaristic 1 martie e prima zi de toamna, hm ce ciudat suna...1 martie prima zi de toamna. Asta nu inseamna ca si dpdv meteorologic e toamna. Cine stie ce ne mai asteapta... 1 martie mai e si ziua in care se implineste un an de cand suntem aici, si ma intreb si eu cand si cum a trecut asa repede. Laura, pe teoria asta ma bazez si eu. Si zic Doamne ajuta sa fie invers. Adica bb sa nu fie asa bolnavicios cum a fost Liviu, sa nu mai aiba asa probleme cu somnul, si sa manance frate de toate, ca probail toate care aveti copii mofturosi stiti ce inseamna sa nu ii fii niciodata pe plac cu mancarea, sa nu gasesti solutii. Hai ca uite incep sa ma plang, si mai sus spuneam ca sunt doar banalitati si chiar asa e. Ce sa mai zic, pana la urma sanatatea e de baza.
Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery
sinzi_ana spune:
Katty, ma bucur ca Andrei e mai bine!!!
Si eu citesc in fiecare zi de Emma, si as vrea sa le ajut cumva...dar nici nu stiu ce cuvinte ar trebui sa rostesc.... Ma rog si pt Aida, sa ii fie bine ei si pruncului din burtica
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta