Copilasi din 2002 *56* Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 20
Nicoleta spune:
Bravo, David! Si eu am facut pian de la 5 ani si un pic... am ureche muzicala, dar nu am avut talent la pian, in liceu am cantat la mandolina si puuuutin la chitara, dar nu am mai cantat de...12 ani???
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
sinzi_ana spune:
Da, Nicoleta, ii place tare mult!!! Si i-am cumparat si pianina si de cand o ara, canta in fiecare zi...
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
Nicoleta spune:
Sinzi, e ok daca ii place! Noi, fiind la bloc, mai greu cu cantatul la instrument... Si Stefan, daca eu intonez o nota, nu o poate intona la fel, deci... Sa vedem Matei cum va fi... dar macar chitara sa invete amandoi, mor fetele dupa "trubaduri".
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
E vineeeri, incepe weekend-ul, in curand ! Si avem si soare !
Nicoleta, ce talente ascunse ai !
Lucia, arati tare bine ! Stralucesti, nu altceva !
Sinzi, se pare ca ai un talent la muzica, in casa !
Bine spune, Nicoleta, cu trubadurii ! Tare mi-ar fi placut sa cunosc si eu, unul.
Ce faceti, mamicilor, ati iesit la plimbare de dimineata ?
Haideti, la capitol nou, 57 !
O zi super faina, tuturor !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Francisca spune:
dragi mamici
Nina, am vazut pozele, sunt foarte frumoase Mi-au placut foarte mult felicitarile facute de Cristinuca se vede ca te iubeste mult
Ce mare este Ester... si ce dulcica...
Cristina, multumesc pt. urarile de sanatate
Foarte frumos ai povestit despre petrecerea Sarei, nu am inteles insa ce cadouri ati facut la copii. Acolo asa e traditia? Sara nu a primit cadou de la colegi
Asteptam pozele de la petreceri
Multi frumoasei balerine din partea noastra
Katty, este foarte urat ce se intampla in Gradinite...si eu am un gust amar...dar sper din tot sufletul ca la scoala sa avem mai mult noroc
Cred ca daca Vlady ar fi fost obligat sa manance...dupa ar fi vomitat...si atunci sa fi vazut scandal...
Multi lui Andrei, imi pare tare rau ca a trebuit sa treaca prin asa ceva
Multumim pt. soare la noi a ajuns azi
Gabi, ne bucuram ca esti bine
Nu ai raspuns, cat mai esti la oferta 2 in 1?
Multi lui Bodo si Isabelle .
Sinzi_ana, este foarte simpatic Blaze
Mi-a placut foarte mult cum canta David
Pupam micutul talentat
Nicoleta, felicitari lui Stefan pt. primul dintisor cazut, a fost foarte curajos
Ce mare este si Matei ... asa m-a emotionat cand l-am vazut cum mergea...imi aduceam aminte de primii pasi facuti de Vlad
Imi place cand povestesti ce frumos se poarta Stefan cu Matei...felicitari ai doua comori
Lucia, ai o burtica frumoasa (nu este mare), iti sta foarte, foarte bine cu Victor in burtica
Eu sunt mai bine acum, insa sunt necajita, pt. ca Vlady se simte foarte rau Toata noaptea a tusit, avea nasul infundat, parca se astupa, e si ragusit...nu prea am dormit dimineata a facut si febra...am sunat sa vad daca este doctorita, dar nu a raspuns nimeni...poate este de dupa-amiaza...vedem...daca nu, mergem la alt medic
Sa aveti o zi frumoasa cu mult soare!
Va si va cu mare drag!
Francisca
light spune:
Francisca, sanatate multa lui Vlady, sa se refaca rapid. Probabil e una din virozele astea de primavara, o fi si ceva rosu in gat si de acolo febra. Pana il vede doctorita, probabil ca stii, multa miere si lamaine, daca poti face rost de niste ghimbir sa razi f putin si sa amesteci in mierea cu lamaie ar fi si mai bine, pt ca are efect antiinflamator si antioxidant si ajuta la raceli si durerile in gat, apoi curatat bine nasul cu foarte multa apa de mare si lichide cat mai multe.Sanatate si numai bine!
Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery
Lili_Filip spune:
scuze ca va deranjez....nu ma incadrez in aceasta categorii...dar am o rugaminte la voi....
votati-ne aici: http://concurs.pampers.ro/profile/27625