Copilasi din 2002 *56* Alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

cristina22, acum am citit ca ai sarbatorit 8 martie in Ungaria.

Sinzi, multumim, se pare ca a prins un virus pentru ca azi s-a deranjat si la burta - i-am dat sa rontaie morcovi si sticksuri.

Si pe aici sunt multe hoteluri pentru caini si pisici, iaca trebuie asa ceva cand n-ai cu cine sa lasi animalutul.

Si mie-mi era dor de ghiocei si, pana sa apuc sa-i vad, mi-am pus pe computer un wallpaper cu ghiocei.

Robert n-are prieteni prin vecini, ar fi 2 baieti mai mari dar n-au avut niciodata treaba unii cu altii, dar nu duce lipsa pentru ca si-a facut multi prieteni la gradinita si cu ei se viziteaza.

Nu v-am zis de baba mea, de duminica - pana la urma n-a fost asa de rea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, sanatate barbatelului. Noua baba ta ne-a adus ninsoare, vant, lapovita... abia azi ne mai reveniram...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Buna dimineata!

Nicoleta, multumim, vad ca a trecut burtica peste noapte, azi s-a trezit in plina forma si e deja la gradi.
Ce mai faceti voi?

De duminica seara incoace e vreme urata si aici, mereu intunecat. Dar incep acusi ploile acelea adevarate de primavara, cu furtuna, tunete, fulgere cum ne-am obisnuit in ultimii ani - in Romania parca nu erau ploi atat de "violente".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Cristina_C, si la noi a fost urat de duminica incoace, dar azi am avut o zi insorita(ca si Nicoleta), desi mai sunt nori pe cer. De acum astept primavara, nu mai vreau ninsoare !
Sinzi, absolut nimic nou nu a mancat si i-a trecut de la sine, Cristinei, alergia sau ce a fost.
Voi ce vreme aveti ?
O zi faina in continuare, tuturor !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu nu are rost sa imi aleg o baba....poate vineri...dar la noi e din ce in ce mai cald si mereu soare!!! Sambata vom putea intra in piscina cu siguranta!!! Avem si party

Desi David are prieteni tare buni la gradi nu ne vizitam...din cauza de programe aglomerate si mari distante (nu sta nimeni la macar 15 min de condus!!!!) Se vad la gradi si la petreceri...

Ieri eram cu Radu in masina si din greseala a intrat intr-o bordura si a rupt ambele roti ale masinii...sunt tare necajita ca a trebuit sa platim $700 sa le schimbe...

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

of mai Sinzi... o gramada de bani. Bine ca i-ati avut!

Zi frumoasa la noi, eu cu picii... treji de la 5.30!! Tati clujean pana maine... Stefan la un party pana la 8 si ceva... Eu intoarsa de vreme, ma refer ca ma incearca iar o raceala... Dar AMR 2 si vine iar week-endul!!!

Nina, bine ca a trecut! Deci vine primavara, da? Promiti?

Pup tot clanul de mamici si pe pitici!

Mergi la inceput

Da...ne ofticam tare...vroiam sa punem parchet in casa...acu mai asteptam...puteam sa punem in carca asigurarii dar nu avea sens pt ca ne marea rata lunara si tot acolo ajungeam...

L-am cantarit pe David dimineata si are 21.5kg...sunt placut surprinsa!!!! Dar a si inceput sa manance foarte bine in ultima vreme...si am inceput si eu sa gatesc diferit (daca tot stau acasa) si mai variat...Noroc cu cartile de bucate online...
Ba am facut si gogosi...hihi...
http://adamache-laura.blogspot.com/2008/08/ciambelle.html
astea...sunt usor de facut si gustoase foc!!!

varsta

Mergi la inceput

Mie imi e tare dor de ploi violente...si de tunete...aici rar intalnim...chiar nu mai tin minte cand a plouat ultima data...iar urganele nu vin cu ploi neaparat...doar vanturi puternice...

varsta

Mergi la inceput

Sinzi, uite ca fac reclama unui site al unei mamici-randunici, www. bucataras. ro, fara spatii. Il laudau mamicile de pici cand aveam timp sa citesc si acolo... Si eu mi-as dori sa am timp sa gatesc... ce fericire pe David, cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

dragi mamici..la noi e soare si frumos,asa ca mai mult pe afara
Noi suntem in plina diversificare asa ca avem cu ce ne ocupa timpul.Andy tuseste un pic...

Sanzi imi pare rau de ce ati patit cu masina,asa se intampla chestiile astea tot cand nu te astepti..David a luat ff bine in greutate ,bravo

Nico sper ca nu esti racitaCum te mai descirci cu puii?Si eu sunt mai plina de energie cu gandul la week-end

Nina ma bucur ca sunteti bine

Cristina_C ce face puiul?Da vremea?LA noi e frumos acum

tuturor si o zi cat mai frumoasa.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput