Copilasi din 2002 *56* Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 11
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Fetelor, multumesc pentru intrebare ! Nu am ajuns la d-na. doctor cu ea, numai luni dupa-masa o prindem la program. Dar incepe sa-i mai dispara din roseata.
N-are nici un disconfort, doar nasucul infundat si simte si ea, ca-i ard obrajii, la efort si la caldura.
Nu se trateaza aceasta boala decat cu antitermice(mai putin aspirina), in caz de usoara temperatura.
Noapte buna si vise placute, dragi mamici !
Un 8 Martie special,
alaturi de cei ce va iubesc cel mai mult pe lumea aceasta !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Nicoleta spune:
Salut.
Laura, ce frumos la voi la serbare!! Super tiganusul!!
Multumesc de intrebare, gatul mi-a trecut aproape, cu Tonsilotren, homeopat! Super! Voi mai lua cateva zile, ca asa scrie, ba chiar as urma tratamentul de 6-8 saptamani, ca cica se rezolva problemele cu amigdalele (eu le am hipertrofice de cand eram copil). Sper sa nu interfereze cu alaptatul. Nu am ajuns la homeopat, dar ea ile-a recomandat lui Stefan si a zis ca a scapat multi copii de operatie cu acestea. Chiar sunt super!
In rest, o sambata pe fuga, trebuie sa imi iau o tanti la curatenie, ca nu mai reusim...
Va pup pe toate.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
sinzi_ana spune:
Andy, ce copii frumosi ai!!!!
Noi suntem tare prinsi cu casa si nu pot scrie atat de mult cat mi-as dori...tot mai schimbam, aranjam...uf ...cate sunt de facut!!!
Dar va citesc mereu!!!
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
Anina_n spune:
Va doresc o zi superba, dragi mamici !
Un gand deosebit si pentru mamele noastre:
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Nicoleta spune:
La multi ani de 8 Martie! Sa va trimit cativa fulgi de la Brasov?
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Francisca spune:
Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.
Va doresc un 8 Martie cat mai frumos!
La multi ani, dragi mamici!
Francisca
katty spune:
Si o urare de la mine! Pentru toate mamicile copiilor de 2002, si ai celor de 2003...un sincer LA MULTI ANI !!!!
Citesc ce-ati mai scris si revin!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
katty spune:
Hello,
Multumim de felicitari!
Nicoleta, vazui ca ai avut ceva probleme cu amigdalele si te-ai rezolvat cu homeopate! Super!
Am avut si noi serbare vineri la gradi, numai cu mamicile, tot asa, niste cadoute, felicitari cu poza copilului de 8 martie, si ca serbare, o ora de scoala, gen concurs, cu 2 echipe care s-au intrecut sa raspunda pe rand la intrebari pe diverse categorii: matematica, cunoasterea mediului, educarea limbajului, la urma ambele echipe au fost la egalitate, iar pe noi mamicile ne-au pus sa confectionam cate o buburuza (origami) si ne-au aplaudat copiii!!
Dar a fost frumos si emotionant! Am realizat inca o data cat au crescut copiii si ce-au evoluat fata de grupa mica!
Cristina_C, ma bucur ca ai rezolvat la scoala cu inscrierea lui Robert! Deci, scoler, da? Din toamna! Ce iubitor e! Sa se ia de mana cu al meu care tot timpul imi zice sa inchid ochii si vine si ma pupa pe obraz!
Cristina22, ati deschis o sticla de sampanie sa sarbatoriti un an in casa noua?
Noi azi am ajuns la 10000 km cu masina (are 1 an si 4 lui), pe 8 nov 2007 am luat-o (de Mihail si Gavril), pe 8 martie azi, a facut 10000 ...
Vineri nu m-am mai tuns, ca n-am avut timp, am fost si cu Andrei dupa mine, nu l-am mai lasat la gradi dupa serbare, si a venit tati si ne-a luat de la fostul meu birou si am fost la cumparaturi in Cora...
Nina, merci de urari, am bucatarit nu gluma, am facut si baclava, o tava intreaga care s-a ras instantaneu! Ma simt foarte linistatita, tot timpul ma simt asa dupa ce fac asta in casa!
Pup dulcineea ta pe obrajorii inrositi!
Lucia, am vazut ca v-ati cutremurat putin, n-ati scapat nici acolo! Saracul Liviu, ce s-a speriat, micutul, dragul de el!
Laura, foarte frumoase pozele cu Andy, mi-au placut ce-au facut acolo la serbare! Mai complicat ca la Andrei la serbare! Costume, dans...Si foarte frumos desenul cu tine!
Sinzi, ce faceti in casa?? Modificati ceva?
Francisca, ce mai face Vlady?
Devoska, nu ne mai scrii nimic?
restul gastii!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."