*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (25)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ambii mei copii au avut pete la nastere si la ceafa si pe pleoape, vestea proasta e ca Darius inca le are, estompate, dar le are. Si mie mi s-a spus ca trec.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Rebeca a avut pata mongoloida pe buca stanga, sus, chiar spre noada fundului si era foarte mare, cam cat un pumn de bebelus. N-am observat-o din maternitate, ci doar dupa vreo 2 saptamani si m-am speriat, am crezut ca am lovit-o, ca semana cu o vanataie mare.
Cum spunea si Aleina, petele astea sunt total inofensive si trec pana spre 2 ani.
Caterina are si ciupitura berzei pe ceafa si sarutul ingerilor pe pleoape, care sper sa se retraga pana la 1 an, asa mi-a spus neonatologul in maternitate.
Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Laura...Rebeca unde avea pata?
Stiu ca alea de pe ceafa se numesc ciupitura berzei si pe pleoape sarutul ingerilor.
Ma supara pestele astea..si sunt asa cat o moneda de 50 bani.

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Jurnal de botez:

Sambata pe la 2 noaptea a aadormit bb, am terminat de pregatit hainutele pentru toti si am mers la nani impacati.
Ora 5.30 papa bb, o pun cu mine in pat ca nu scotea aerul si sa fie la nasul meu iar eu sa pot dormi. Aproape de 8 incepe sa sune telefonul, se ridica sotul era singurul lui var, nu vine ca-i zapada, da sta la telefon o gramada. Ora 8 suna si alarma. Sotul face ceai, cafea, un dus, pregateste masa. Eu dau papa bb si mai stau putin in pat ca nu-mi facusem somnul. Se face ora zece si vin parintii mei, nu ne asteptam sa vina acasa ci direct la biserica, dar daca a nins s-au gandit sa ia un microbuz mai de dimineata in caz ca fac mai mult pe drum. Bun. Merge mama sa ia paine de jos si ii punem la masa impreuna cu Ana ca se trezise si ea de la sonerie, s-a dus ceaiul si cafeaua, bine ca erau gata.
Prezint pe Elisa bunicului si trece si ea la supt. Pana sa termine Elisa vin nasii, noroc ca mai au bagaje de adus si termina si bb sa ma pot ridica de pe canapea. Ana termina de mancat, se apuca si desface cadoul de la nasa. Bb scoate aerul, o dau nasilor si merg repede cu tati la masa, de fapt sa iau o gura de cafea si putina papica. Trec sa o imbrac pe Ana, tati o piaptana, Ana vorbeste putin cu bunicul eu o mai prind la un moment dat in raza mea vizuala si ii pun agrafa in par. O schimb/imbrac si pe Elisa si o dau nasei. In sfarsit prind si eu momentul sa inchid usa dormitorului sa pun repede
hainele. Ajung la dres si observ cu teama ca in casa nu mai am decat nr III, rasuflu usurata ca incap.
Vin cumnatii, incep sa dea cadouri fetelor si vorbim putin. Suntem gata, e deja 11:50, fac in graba cateva poze cu Elisa si nasa, cu bunicii. O pun pe Elisa in costumul de lana primit si facem ultimele poze acasa cu ea si Ana, deja trebuia sa fim la biserica. Coboram cu totii, sunam pe fratele meu care intarzie si Ana trebuia sa mearga in masina lui. Asta e, merg cu Ana la cumnat in masina si sotul ramane in fata blocului cu parintii mei. Ajungem la biserica eu, Ana, bb, cumnatii, nasii. Sunt urecheata ca am intarziat 10 minute si ne asteaptau pe noi (au fost 5 botezuri, aglomeratie mare). Mi se cere panza pe care nu o am ca este la nasa. In final vin si nasii in biserica, dam panza, ni se cere certificatul de nastere, ups, nu-l avem, am uitat complet de el. Il trimit pe sot proaspat sosit la biserica inapoi acasa cu fratele meu sa ia actul. Ma intorc in biserica, incepuse botezul si fac cateva poze, dar eu trebuie iar sa ies, scutecele au ramas in masina nasilor. Pe drum ma intalnesc cu fratele meu, el vazuse masina nasilor unde-i parcata, imi spune ca sotul a intrat in biserica, noi rezolvam cu scutecele. Mare bucurie ca inca nu s-a terminat botezul. BB e dezbracat, o iau pe Ana in brate, dau din coate sa ajung in fata si cu ceva noroc am putut chiar si sa o vedem cand a fost scufundata, eu mai sa plang de emotie, de bucurie ca nu am ratat momentul. De aici incolo a fost relaxant.
Ma intreb insa cum se descurca cine are mai multi copii sau cine serveste masa dupa botez acasa, ca eu cu sotul clar nu faceam fata.

Cred ca se vede in poze, eu sunt nepieptenata (nu mai spun nemachiata, nerujata ca astea-s deja vise), sotul nu a mai avut timp sa mearga la tuns da suntem fericiti nevoie mare ca a fost botezata Elisa.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia ma intrebai de suport pentru cada. Pana la urma ne-am hotarat la cel mai simplu gasit pentru ca nu-s convinsa ca va sta in el si macar sa nu arunc prea multi bani: http://w w w .chic bebe .ro/products/196-totul_pentru_baita/3378-primii_pasi_scaunel_pentru_baie.mbs
Ce dimineata agitata ati avut inainte de botez

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Laura, Bertha, Mav ce mai fac puiutii? Si-au mai revenit? Puup!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Am fost la dr la alergolog si e totul bine si frumos. Cu hemograma e doar o usaoara anemie si sa mai continuam cu fierul inca 2 saptamani. Si...am resit sa facem si eco sold la Stamate si e bine bebe, nu mai are displazie sold , dar nucleii ososi inca nu sunt dezvoltati, a zis ca e normal sa se dezvolte un pic mai greu fiinca a fost prematur. Maine mergem la ortoped la Spataru sa vedem ce ne zice si daca putem renunta la cele 2 perechi de pampers.

Daniela daca ne citesti te dulce si sper sa aveti rezultate bune cat de curand si sa scapati de dermatita ...ma bucur ca am vorbit chiar daca foarte putin. Poti sa-mi scrii pe PM daca vrei ce ati facut la dr.

Daniela este o tipa foarte cool, am cunoscut-o la clinica azi era cu fetita ei de 6 ani jumate. Si ea a fost o mamica de noiembrie decembrie si ne citeste inca de cand eram gravidutze...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Andy la testul de alergen noua ne-a iesit laptele cu prag scazut de alergie, deci o sensibilitate mai mult, din cauza proteinelor din laptele de vaca...si mai are o sensibilitate s la substanta numita cazeina (caseine in engleza) care tot in laptic se gaseste. Daca vezi ca se irita pe fatzuca dupa ce papa lapte praf ar fi bine sa- faci niste analize si pana atunci evitat cat se poate sa-i dai completare dulce si sper sa nu fie nimic grav.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Otilia mama ce zapaceala in ziua cu botezul. Eu clachez in situatii de genul asta ...de fapt nu...ma enervez si tip la toata lumea, devin foarte irascibila...si mai ales sa nu am timp sa ma machiez? grava situatia

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Lorellay am vazut pozele cu frumusica si scumpica Diana siiiii....iubitaaaaa ai cont pe hi5? si euuuu . Ti-am trimis invitatie sa fim prietene ...yo sunt Is A Bella! Pup dulce.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Vai Otilia ce zi de botez... important e ca v-ati increstinat comoara. Azi mama mi-a spus (adica eu i-am propus subtil) ca-n ziua botezului sa mergem direct de-aici, si se ocupa ea de masa, de tot. Trebuie doar sa mai hotaram ziua. Sa-mi traiasca mama cu ocazia asta...s-a oferit la ajutor si mama vitrega, deci sa traiasca amandoua. Eu merg de musafir.

Eu o tot pandesc pe zibe sa nu faca febra de dupa vaccin. Cred ca la noapte o las cu noi in pat s-o pot verifica tot timpul. Acum doarme tun. Stiu c-ati tot scris despre vaccin insa atunci nu eram in cauza sa bag de seama , ce reactii adverse au mai avut puiutii vostri, sa stiu la ce sa ma astept si cum sa reactionez....
Mersic.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bertha, si noi avem si pe ceafa, si pe pleoape. Si si o dunga mai groasa albastruie pe nasuc, intre ochi. Si si un firicel, mic, rosiatic, langa gurita. Azi i le-am aratat doctorei....a zis ca trec. Era de asteptat raspunsul asta....

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput