*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (25)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

L-am sunat si a spus sa merg la Grigore Alexandrescu la dna dr Ada Iorgulerscu..sa vedem cum facem, sa-si faca sotul timp.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Flacaul meu doarme de 2 ore...suge in somn, nici nu vreau sa ma gandesc cu ce foame se trezeste.
am mai pus 2 poze la cozonacei..mi se incarca greu si am lasat-o balta pe altadata cand o sa mearga mai bine, vroiam sa pun mai multe.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn
am mai pus 2 poze la cozonacei..mi se incarca greu si am lasat-o balta pe altadata cand o sa mearga mai bine, vroiam sa pun mai multe.

eu de foame am citit ca ai pus 2 cozonaci la facut si ma intrebam cu ce ocazie

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Am pus si eu poze....una e chiar cand o scoate pe Matza...sper ca nu am gresit ca am pus-o....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Alra e clar...trebuie sa te culci putin.
Apropo de cozonaci, nu m-am dat in vant dupa ei niciodata indiferent cu ce erau, si mama chiar face cozonaci buni. acum vreo 2 sapt din lipsa de ocupatie(haha) am facut 2 cu nuca...au iesit fff buni si ma gandeam..de cand am facut un cozonacel piticel m-am apucat de facut si cozonaci comestibili, nu ca al meu bebe n-ar fi comestibil..dar m-abtin

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mi-e foame de crap si am mancat azi bine, dar am fost la cumparaturi si mi s-a saltat apetitul. azi fac vaca la gril cu ciuperci asisderea si cartofi piure

de paste la noi mai baga pannetonne de ala de la voi la lidl. sa urmaresc

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Lorelei am vazut pozele ai 2 copii frumosi , sa-ti traiasca!si eu am o poza de la nastere cu piticul avand inca cordonul ombilical ,la mine in brate, ce moment fain...

mami de Thomas

Mergi la inceput

asa Alra, mai zi....,sa ma apuce depresia si pe mine...
pannetone am tot luat de sarbatori dar nici ala nu ma incanta...cozonacii aia nu-i faceam dar aveam mult miez de nuca si nu mai stiam ce sa fac cu el..aluatul l-am facut in masina de paine ca e cam complicata treaba cu framantatul manual...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Si apropos de vaccinuri eu am fost sfatuita de ginecologul meu sa-mi fac vaccinul ala pt HPV. Eu nu am incredere in acel vaccin si am decis sa nu-l fac. Voi ce parere aveti?

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Hera, aici vaccinul e recomandat doar fetelor (intre 13 si 25 de ani parca) care nu au fost infectate deja. De preferat sa nu-si fi inceput viata sexuala. A fost campanie la TV sa fie vaccinate fetite incepand cu 9 ani.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Babyzapi: La ce a iesit din teste ca are alergie Raphael? LA lactoza sau la proteine din laptele de vaca? Eu am observat ca atunci cand beau lapte sau cand ii dadeam completare lapte praf ii iesea lui Andrei o iritatie pe fata si era mai agitat, se tot foia. Am citit ca daca e agitat (ca are crampe), daca face o iritatie pe fata (eczema) care e rosie si se descuameaza (asta in prima faza), daca vomita, ar putea avea alergie la proteinele din laptele de vaca (laptele praf are ca principal ingredient laptele de vaca).
Diferenta intre intoleranta la lactoza si alerge la proteinele din lapte e facuta de iritatia pe piele. Si eu vreau sa-l testez pe pui.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput